Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ε πες μου την γνωμη σου εσυ που θα εβαζες τον σωληνα Θα βαλεις midplate? αν ναι εγω θα προτεινα κατι τετοιο μονο ζωγραφικη ειχα διαθεσιμη εδω που ειμαι 1
Dinosfan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν μου αρεσει να παει τοσο χαμηλα η σωληνα εγω ελεγα κατι τετοιο
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν μου αρεσει να παει τοσο χαμηλα η σωληνα εγω ελεγα κατι τετοιο Για εμένα είναι καλύτερα να κατέβει αρκετά πιο χαμηλά μα μην κρύβει-περνάει μπροστά από τα ρεζερβουαρ
sotos 1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν μου αρεσει να παει τοσο χαμηλα η σωληνα εγω ελεγα κατι τετοιο αυτό σου έγραψα άλλα ίσως να πρέπει να ανεβάσεις τα res λιγο πιο πάνω κανε και ένα demo με την ιδέα του Inuyasha με πιο κοντά τους σωλήνες:
Dinosfan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) αυτό σου έγραψα άλλα ίσως να πρέπει να ανεβάσεις τα res λιγο πιο πάνω κανε και ένα demo με την ιδέα του Inuyasha με πιο κοντά τους σωλήνες: Kαλα αυτος σε λιγο θα βγαλει εξω απο το κουτι τα ρεζερβουαρ...Τα ρεζερβουαρ τα δικα μ παντως δν πανε ποιο πανω θεωρω οτι ειναι στην καλητερη θεση Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2016 από Dinosfan
Dinosfan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Mετα απο σκεψεις η τελικη οψη της υδροψυξης θα νε καπως ετσι 1
AnonymousHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα στη παρεα..έχω και εγώ τη κουταρα...θα ανεβάσω και φωτο... Θέλω να το φτιάξω και εγώ λίγο... Και θέλω να ρωτήσω το φίλο dinosfan το motherboard και midplate cover τα έφτιαξες από Plexiglas ή λαμαρινα? Επίσης το Mobo cover το στερεώνεις καπως (βιδες) ή απλά καθεται? Ευχαριστώ
alldaynews Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ανέβασε Anonymous να χαζεύουμε!! Καλώς ήρθες στην παρέα 1
MySt3R10uSs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πείρα και γω το πλεξιγκλας,τωρα μονο να βρω τα καταλληλα εργαλεια να τα κοψω Και μην ξεχναμε οτι ο δημιουργος του 900D ήταν Ελληνας 1
alldaynews Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει το κουτί είναι απίστευτο.Μπορείς να κάνεις και να βάλεις τα πάντα μέσα.Θα έλεγα να λέμε αν δεν το έχουμε στην υπογραφή τι σύστημα έχει μέσα η κουτάρα 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Θα προτεινα μια τετοια αλλαγη , ειναι κριμα να περνανε σωληνες μπροστα απο τα ρεζερβουαν 1
Dinosfan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Θα προτεινα μια τετοια αλλαγη , ειναι κριμα να περνανε σωληνες μπροστα απο τα ρεζερβουανΝαι γτ οχι θα το δοκιμασω.Βοηθησε η γνωμη σ γιαυτο ανεβαζω εδω φωτο
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Απλα πιστευω οτι οπως στεινεις το κουτι πρεπει να φενονται τα res οχι να κρυβοντε πισω απο σωληνες 1
sotos 1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ίσως να τον κατεβαζες απο το σημείο που τελειώνει η κάρτα κοντά στον άλλο; αυτο που σου έφτιαξε ο Inu έλεγα άλλα κούμπωσε τα καλώδια πάνω για να σου δείξουν το σημείο που θα κατέβεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα