Skopelos_Island Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Γειά σε όλους, η ξαδέρφη μου πέρασε αρχιτεκτονική και για τη σχολή της χρειάζεται έναν υπολογιστή. Δεδομένου ότι σπουδάζει μακρυά από τον τόπο κατοικίας της είναι πιο βολικό να έχει λαπτοπ. Ποσό που διαθέτουμε : Γύρω στα 1000 με 1100 ευρώΧρήση υπολογιστή : Για φοιτητή αρχιτεκτονικήςΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Δεν γνωρίζω ακριβώς υποθέτω autocad κτλ.Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε : Μπορεί να γίνει παραλαβή από Αθήνα ή ΒόλοΛειτουργικό σύστημα: Ως λαπτοπ νομίζω θα είναι προεγκατεστημένο αν παρ όλα αυτά βρεθεί κάποιο μηχάνημα που είναι ευκαιρία και χωρίς λειτουργικό θα βρεθεί λυση. Το ειμαιλ που έστειλε ο καθηγητής σχετικά με την επιλογή του υπολογιστή είναι το ακόλουθο: Intel i7 Quad Core επεξεργαστής Windows 8.1 ή 10 - x64 8GB of RAM minimum, 16GB [πολύ προτιμότερη-προσοχή στις προδιαγραφές επεκτασιμότητας] Κάρτα Γραφικών: NVIDIA® Quadro® K2100M/K1100M, Nvidia Geforce 750M, AMD Radeon R9 M370X, AMD FirePro M4000 Mobility Pro. Προσοχή στο εξής: Τα λάπτοπ-παιχνιδομηχανές έχουν πανίσχυρες κάρτες γραφικών αλλά δεν είναι απαραίτητα αυτό που χρειάζεστε γιατί οι απαιτήσεις για τις οποίες έχουν σχεδιαστεί ξεπερνούν αυτές που έχει συνήθως ένας αρχιτέκτονας. 500GB hard drive (SSD hard drive πολύ πιο γρήγορος αν υπάρχει δυνατότητα) Wireless Ethernet (τουλάχιστον 802.11 g/n) για καλύτερη σύνδεση σε δίκτυα Σε σχέση με το θέμα της οθόνης, μέγεθος και προδιαγραφές υπάρχουν πολλές απόψεις. Η μία συνηγορεί υπέρ της μεγαλύτερης δυνατής οθόνης. Επιλογή προφανής αλλά και βαριά ...στο καθημερινό κουβάλημα. Η άλλη δίνει προτεραιότητα σε ένα ελαφρύ 13άρι αλλά προϋποθέτει, επί της ουσίας, τη δουλειά και με μια δεύτερη εξωτερική μεγάλη οθόνη στο σπίτι ή στη σχολή. Οποιαδήποτε πρόταση - βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!
forgotten Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 εαν ειχες στησει νωριτερα το θεμα θα σου προτεινα ενα πολυ καλο απο amazon αλλα δυστυχως η προσφορα δεν υφισταται, προτεινω να κανεις stalking στα amazon για ενα με τις ποιο πανω προδιαγραφες και να το παρεις,αναφορικα εγω εχω ενα που πηρα 750ευρω με 860m και 12gb ram
Skopelos_Island Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ αλλά επειδή δεν είναι δικό μου, θα προτιμούσα μια επιλογή από ελληνικό κατάστημα ώστε να είναι πιο σαφή τα πράγματα με εγγυήσεις και σχετικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα