Προς το περιεχόμενο

ford focus κωδικος ραδιο

tripialosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδιά και χρονια πολλά

Έχω ένα ford focus το οποιο μου έμεινε από μπαταρία πριν καμια εβδομάδα. Άλλαξα την μπαταρία, το αμαξάκι δουλεύει μια χαρά όμως λόγο το ότι έμεινε από μπαταρία είχε ως αποτέλεσμα το radio να χρειάζεται κάποιο κωδικό για να δουλέψει. :-(

Άλλη μια φορα που το είχα πάθει είχα πάρει τηλέφωνο σε αντιπρόσωπο-service στην ρόδο και μου είπε να δω στο καπό ένα αριθμό και όταν τον έβαλα  όντως ξεκλείδωσε το radio.

Δυστυχώς ο αντιπρόσωπος αυτός έχει κλείσει και εγώ δεν θυμάμαι καθόλου την διαδικασία αλλα και το που είναι το αυτοκόλλητο στο καπό.

Μήπως ξέρει κανεις πως ξεκλειδώνει το ρημάδι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο κωδικός που σου είπε είναι αυτός του αυτ/του και βρίσκεται στο κάτω μέρος του μπαρμπριζ, κοντά στο καπώ, αλλά όχι πάνω σ' αυτό.

Μ' αυτό τον κωδικό θα βρει ένα επίσημο συνεργείο/αντιπρόσωπος το μοντέλο και μάλλον το κωδικό που χρειάζεσαι.

Πότε κυκλοφόρησε το αυτ/το και ποιο ράδιο έχει;

(Ρωτάω γιατί έχω του 2008 και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα)

Ο κωδικός που σου είπε είναι αυτός του αυτ/του και βρίσκεται στο κάτω μέρος του μπαρμπριζ, κοντά στο καπώ, αλλά όχι πάνω σ' αυτό.

Μ' αυτό τον κωδικό θα βρει ένα επίσημο συνεργείο/αντιπρόσωπος το μοντέλο και μάλλον το κωδικό που χρειάζεσαι.

Πότε κυκλοφόρησε το αυτ/το και ποιο ράδιο έχει;

(Ρωτάω γιατί έχω του 2008 και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα)

Το αυτοκίνητο είναι του 2009-10 αν δεν κάνω λάθος (θα το κοιτάξω). Είχα την εντύπωση ότι ο κωδικός ήταν τα τελευταία ψηφία απο τον συριακό που είδα στο καπό, μπορεί να κάνω  και λάθος. Τισ οδηγεις μου της έδωσε μέσω τηλεφωνου και το ξεκλειδώσαμε. 

από οτι κατάλαβα οι επιλογές σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δυο:

1) πας σε συνεργείο-αντιπρόσωπο και στο φτιάχνει (ο τζάμπας πέθανε)

2) αφαιρείς το ράδιο ώστε να πάρεις τον συριακό αριθμό του ράδιο και μετά τον χρησιμοποιείς σε διάφορα σαιτ που σου παρέχουν τον κωδικό ξεκλειδώματος βάση του σειριακού αριθμού.

Σε μένα το έχει στο Manual.Στις τελευταίες σελίδες που εξηγεί τις λειτουργίες,έχει σε ταμπελάκι τον κωδικό.Οχι σε Ford αλλά ρίξε μια ματιά μπας και σε σώσει.

Πάρε τηλέφωνο σε κάποια αντιπροσωπεία ford και ρώτησε την διαδικασία....δεν νομίζω ότι το χρεώνουν.

Δες πιο πριν και στο manual μήπως το έχουν σημειώσει εκεί...

Αν το ανακαλύψεις....ΣΗΜΕΙΩΣΕ να το έχεις , για να μην την ξαναπάθεις σε τυχόν άλλη βλάβη μπαταρίας...

• Thanks 1

Κανονικα μαζί με το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου σου εχουν δωςει μια κάρτα. Πάνω σε εκείνη την κάρτα ειναι...

Δε ξερω εάν υπαρχει και κόλπο με αρ. Πλαισίου κλπ αλλα ο σωστός τρόπος ειναι αυτός

• Like 1

• 3 χρόνια αργότερα...
Στις 29/12/2015 στις 7:07 ΜΜ, Invader είπε

Σε μένα το έχει στο Manual.Στις τελευταίες σελίδες που εξηγεί τις λειτουργίες,έχει σε ταμπελάκι τον κωδικό.Οχι σε Ford αλλά ρίξε μια ματιά μπας και σε σώσει.

Πού ακριβώς το λέει αυτό σε ποια σελίδα γιατί έχω τον manual δεν το βλέπω

Παιδιά έχω το manual απλά είναι στα γερμανικά και δεν ξέρω σε ποια σελίδα είναι κωδικός μπορεί να βοηθήσει κάποιος

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα... είναι εύκολο να με βοηθήσει κάποιος... αγόρασα ένα ford fiesta αλλά δεν ξέρουν από την αντιπροσωπεία τον κωδικό γιατί έχει έρθει από εξω το αυτοκίνητο...M019783 είναι ο σειριακός αριθμός...

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ψάχνει για αυτούς τους κωδικούς, χρησιμοποιήστε https://www.fordradio.codes/ ή https://fordradiocodes.net/, και οι δύο δωρεάν. Ψάχνω γι' αυτό εδώ και καιρό.

Επεξ/σία από arhimede69
  • Thanks 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φίλε και χρόνια πολλά!

Το πρόβλημα με το ραδιόφωνο που ζητάει κωδικό μετά από αλλαγή μπαταρίας είναι κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά στα Ford. Αν δεν μπορείς να βρεις το αυτοκόλλητο ή τον αριθμό, μην ανησυχείς. Υπάρχει μια γρήγορη και εύκολη λύση online.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον σύνδεσμο: Ford Radio Code - radiocodepro.com. Εκεί, απλά εισάγεις τον αριθμό σειράς του ραδιοφώνου και θα σου δώσουν άμεσα τον κωδικό για να το ξεκλειδώσεις.

Το έχω δοκιμάσει και είναι πολύ εύκολο! Ελπίζω να σε βοηθήσει και να λύσεις γρήγορα το πρόβλημα!

Καλή επιτυχία!

Επεξ/σία από Cleomida

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...