Προς το περιεχόμενο

Αγορά mini Drone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω θα σου προτινα να μην το παρεις υπαρχουν και καλητερα δες εδω http://www.heliland.com/catalog/

http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=283_284&products_id=8218

εγω αυτο προτινω αλλα δες και αλλα  επισης πειστευω ειναι πεταμενα λεφτα για παροτ

εχει παρει ενας φιλος μου και κλεη τα λευτα του

Επεξ/σία από mr.angelos
Δημοσ.

Δεν το ξερα φίλε οτι υπάρχει κ κατι αντίστοιχο! Σ ευχαριστω, θα το κοιτάξω....εχεις γνώση για το σηγκεκριμενο που μου εστειλες, δηλ πόση αποσταση πόση διάρκεια τι κάμερα κ αν προβάλεται απευθείας στο κινητό?

Φίλε τα συγκεκριμένα ειναι φθηνά μεν αλλα μιλάμε για κάμερα μόνο 2mp...μικρή αποσταση αλλα κ μικρη διάρκεια μπαταρίας....! Όπως κ οχι σταθερό video εν ωρα πτήσεις...δεν ξερω!!

Δημοσ.

συμφωνω και εγω, πεταμενα τα λεφτα για το παροτ... δεκαδες χρήστες το πηραν και τα πουλανε γιατι είναι ανούσια...

Δε θα σου προτείνω syma, θα σου προτείνω να βρεις καλύτερα καποιο μεταχειρισμένο phantom στα 300-350€ και να βάλεις την καμερα που θες πανω...

Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος φίλος ας μου πει ποια είναι τα αρνητικά του και γιατί είναι πεταμένα λεφτά από τη στιγμή που βλέπω ότι τα χαρακτηριστικά του δε συγκρίνονται με κάποιο άλλο φθηνότερο! Η κάμερα του είναι πολύ καλή, και η απόσταση είναι μεγάλη Από τα υπόλοιπα όπως και η διάρκεια μπαταρίας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορεί κάποιος φίλος ας μου πει ποια είναι τα αρνητικά του και γιατί είναι πεταμένα λεφτά από τη στιγμή που βλέπω ότι τα χαρακτηριστικά του δε συγκρίνονται με κάποιο άλλο φθηνότερο! Η κάμερα του είναι πολύ καλή, και η απόσταση είναι μεγάλη Από τα υπόλοιπα όπως και η διάρκεια μπαταρίας...

Αμα το θες πάρτο.

Εγω  θα συμφωνήσω με τους παραπάνω ότι υπάρχουν καλύτερες λύσεις.

H ενσωματωμένη κάμερα του bebop βγάζει πολύ μέτριο αποτέλεσμα και αμα την πάρεις την παντρεύεσαι  αφού είναι 1 με το body του quad...

Το range εντομεταξύ δεν είναι κάτι το εκπληκτικό εάν δεν πάρεις το  extra χειριστήριο remote (το οποίο δουλεύει μόνο με το bebop...) και με το οποίο φτάνεις το κόστος ενος phantom advanced...

Eγω θα κόιταζα και άλλες λύσεις πχ xk detect χ380 - cheerson cx 20 ή cx 22 - skarlet minivan - walkera qr 350  iview - dji 3 advance.

τσέκαρε εδώ:

http://www.banggood.com/Wholesale-RC-Quadcopters-c-1848.html

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.

Για αρχή επισης, ενδιαφέρον είναι και το quanum nova... καποια στιγμή το είχε βγάλει μαλιστα προσφορά το hobbyking ~180€ αν θυμαμαι καλα (και ήθελε απλα επιπλέον καμερα)

Δημοσ.

ηθελα να παρω και εγω ενα αλλά δεν έχουν μεγάλη αυτονομία..... ίσως πρέπει πρώτα να αναβαθμίσουν τις μπαταρίες τους και μετά βλέπουμε... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ηθελα να παρω και εγω ενα αλλά δεν έχουν μεγάλη αυτονομία..... ίσως πρέπει πρώτα να αναβαθμίσουν τις μπαταρίες τους και μετά βλέπουμε... 

Δεν ισχύει αυτό που λες.

Απλά έχουν την αυτονομία που επιτρέπει η τεχνολογία της εποχής.

Όχι την top notch τεχνολογία μπαταριών μιας και πρόκειται για συσκευές μεσαίου μεγέθους και κόστους και οι μπαταρίες τους πρέπει να τηρούν πολύ διαφορετικές προδιαγραφές ασφάλειας και αντοχής σε δύσκολες συνθήκες σε σχέση με consumer electronics.

Εντωμεταξύ ανάλογα με την χρήση που θες να κάνεις υπάρχουν και διάφορες επιλογές.

Αν θες drone διασκέδασης (ακροβατικά-μίνι αγώνες) πας σε εναλλάξιμες ελαφριές μπαταρίες για να μην επηρεάζεις την επίδοση του drone, αν θες battery efficiency για long range πτήσεις χιλιομέτρων πάς σε fixed wing (δηλαδή όχι σε quad), αν θες κινηματογραφικό drone πας σε hexa ή octa που να κουβαλάει μπαταρίες για όσο θες για να πετάξεις  με gimbal + κανονική DSLR κάμερα. 

Τέλος το phantom 3 που κακά τα ψέματα ορίζει τα standarts έχει φτάσει στην τελευταία του έκδοση κοντά στο μισάωρο πτήσης αναλόγα και με τις συνθήκες.

Εσύ γιατί ακριβώς χρειάζεσαι μεγαλύτερη αυτονομία;;;

Μάλλον δεν ξέρεις...

Αν χρειάζεσαι ή όχι.

Γιατί τα quad με την ταχύτητα που κινούνται βγαίνουν εκτός εμβέλειας των ματιών σου (~200m) σε ούτε μισό λεπτό, και έστω ότι πετάς fpv δηλαδή με real time οπτικό feedback, αν δεν έχεις πολύ εξειδικευμένο εξοπλισμό μέσα σε ελάχιστα λεπτά είσαι πάλι εκτός εμβέλειας σε θέμα τηλεκατεύθυνσης και σε θέμα εμβέλειας αναμετάδοσης του οπτικού feedback (500m-2000m με hobby-grade εξοπλισμό).

Για αυτό και πάλι λέω ότι άμα δεν ξέρεις είναι το πιο εύκολο πράγμα να αφορίζεις και να μηδενίζεις...

Όταν ακούω για μπαταρίες είτε για quad, είτε για laptop, είτε για κινητά, είτε για αυτοκίνητα σε αυτό το site πραγματικά βγάζω σπυριά...

Αν είχαν την τεχνολογία για κάτι καλύτερο θα την έδιναν, αν και εφόσον μπορούσαν να βγάλουν κέρδος.

Μπορώ και εγώ να πετάω βλακείες του στύλ γιατί το αυτοκίνητο μου να μην κινείτε με μια duracel ΑΑΑ επί ένα μήνα και να επαναφορτίζεται σε 1 λεπτό.

Γιατί οεο???

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 1
Δημοσ.

θα συμφωνησω με το Γιαννη... Οποιος νομιζει οτι μπορει να πετάξει άνετα μιση ωρα quad ας το κάνει επαγγελμα να βγαλει κανενα φραγκο... ΕΙναι σχεδον αδύνατο-δεν ειναι ευκολο...!!

Απο εκει και πέρα οι μπαταρίες εχουν πεσει παρα πολύ, παιρνεις 2-3 μπαταρίες και πετάς μιαμιση ωρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...