Προς το περιεχόμενο

[UPS] APC Back-UPS Pro 900VA [BR900G-GR] 159€@MSystems

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

146454_2254_draft_large.jpg

Το 900ρι APC στην έκδοση με τις σούκο στα 159€ από το Link.png Site: Msystems , ετοιμοπαράδοτο και με δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής.

Επόμενη τιμή στο Link.png Site: Σκρούτζ , 199€+μεταφορικά με μόνο ένα κατάστημα να το έχει ετοιμοπαράδοτο.

Η διαφορά είναι 20%, είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και να το αγοράζατε με 36 έντοκες δόσεις από το Msystems, πιο φτηνά θα σας έβγαινε από το επόμενο φτηνότερο κατάστημα.

Το UPS, κατά τη γνώμη μου, είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας και η ισχύς του καλύπτει τους περισσότερους υπολογιστές που έχουμε σπίτι.

Παρήγγειλα ένα και περισσότερες εντυπώσεις αύριο που θα παραλάβω.

• Like 4
Δημοσ.

APC και Cyberpower για μενα ειναι κορυφες (η σειρα adaptive sinewave ειναι παρομοιων χαρακτηριστικων και σχεδον στα ιδια χρηματα).

Δημοσ.

Έχω ένα APC Backup RS 1000 αρκετά χρόνια. Η μαμά μπαταρία έβγαλε γυρω στα 6 χρονια (στα τελευταία της κράταγε 12 λεπτά αλλά έβγαζε σφάλματα στο Powerchute και την αντικατέστησα με μαμα APC μπαταρία του κουτιού πριν κανα δίχρονο αν θυμάμαι. Η καινούρια βγάζει 25-27 λεπτά χρόνο με 200 watt να τραβάει το σύστημα. Ευχαριστημένος και από τις διάφορες προστασίες υπέρτασης και βυθίσεις τάσης.

Γενικά συστήνω την APC ανεπιφύλακτα.

Στο προκείμενο τώρα αξίζει να αντικαταστήσω το δικό μου UPS με το ανωτέρο και αρκετά νεότερο?

Βγάζει 100VA λιγότερα από το δικό μου αλλά πιστεύω ότι αυτό στην πράξη είναι σχετικό και άντε να κόψει 2-3 λεπτά από το μέγιστο χρόνο μπαταρίας.

Τα αρνητικά που βλέπω είναι ότι

α) έχει μόνο 3 σουκο μπρίζες ενώ αυτό που έχω τώρα έχει 6 εξόδους ρευμάτος (όχι σουκο αλλά δεν παίζει ρόλο για εμένα). Και τα 2 έχουν από 2 εξόδους surge protection only.

β) δεν έχει ανεμιστήρα πίσω. Βέβαια αυτό που έχω έτσι και πάρει μπρος ο ανεμιστήρας είναι αρκετά θορυβώδης αλλά τουλάχιστον διασφαλίζει ότι αυτά τα 20+ λεπτά αν χρειαστεί να δουλεψει σερι δεν θα βράσει όλο.

Για πείτε ιδέες. Αξίζει η "αναβάθμιση" ή να κρατήσω κάβα τα χρήματα (είναι περίπου το κόστος για 2 μαμα μπαταρίες αντικατάστασης στο μέλλον - άρα 10+ χρόνια ζωής πέραν της τρέχουσας μπαταρίας).

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι εψαχνα και εγω ενα στα 100-150 ευρω. και οντας ασχετος απο UPS το τσιμπησα. ελπιζω να βγει καλο! :D

θα κραταει τηλεφωνικο κεντρο (οικιακο )  / καταγραφικο-καμερες / NAS drive / modem 

Δημοσ.

Αδερφέ sebu με τα α), β) που είπες, νομίζω πως απάντησες ήδη στον προβληματισμό σου!

ΕΝΝΟΕΙΤΕ κρατάς το παλιό σου! :-)

Αφορμη ψαχνω για να το φτυσω το καινουριο και να μεινω με το νυν :P

• Like 1
Δημοσ.

Η προσφορά ισχύει ακόμα και το σκεφτόμουν να το χτυπήσω μέχρι που είδα στα ίδια λεφτά το

http://www.msystems.gr/index.php?category=2921&product=19120

που είναι πάλι line-interactive 

αλλά λείπουν τα εξτραδάκια (ethernet, phone, ...) 

και το ένα έτος εγγύησης 

αλλά στα 1400VA

http://www.msystems.gr/index.php?compare%5B%5D=19120&compare%5B%5D=13534

Καμιά γνώμη?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...