voolcatrom Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/7050710/Samsung-UE48JU6000.html http://www.skroutz.gr/s/7380155/LG-49UF6407.html καλημερα στη παρεα ποια απο τις 2 μου προττεινεται?
Jimys2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εαν μπορεις να ανεβεις πηγαινε σε αυτη http://www.skroutz.gr/s/4639711/Samsung-UE48H6400.html?keyphrase=ue48h6400
Jimys2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 4Κ στις 48'' για κανενα λογο. Πεταμενα λεφτα 3
georgesteiros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 γιατι πεταμενα λεφτα? ζηταει γνωμη αναμεσα σε τηλεορασεις 4Κ με 800-900 Hz με 595 και 630 ευρω και εσυ του προτεινεις τηλεοραση full hd με 400 Hz και 650 ευρω...? δεν βρισκω λογικη σε αυτο...εξηγησε μας τους λόγους! φιλικα παντα!
Musicfanatic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τα 4Κ και τα άπειρα Κ είναι σαν τα MPixels στους αισθητήρες. Μερική μόνο σχέση δηλαδή με την ποιότητα της εικόνας. Εκείνο που έχει σημασία είναι η ποιότητα του panel (π.χ για δες τις samsung των σειρών 7-8-9 ή τις αντίστοιχες LG και θα καταλάβεις τι σημαίνει panel)-Και στην φωτογραφία εκείνο που δίνει την διαφορά δεν είναι τα άπειρα MP αλλά η ποιότητα του φακού! Γι'αυτό λοιπόν πάρε μια τηλεόραση με όσο καλύτερο panel αντί για τρισδιάστατες βλακείες και 4Κ (εκτός αν διαθέτεις >1500 ευρώ) 1
barbiedoll Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 γιατι πεταμενα λεφτα? ζηταει γνωμη αναμεσα σε τηλεορασεις 4Κ με 800-900 Hz με 595 και 630 ευρω και εσυ του προτεινεις τηλεοραση full hd με 400 Hz και 650 ευρω...? δεν βρισκω λογικη σε αυτο...εξηγησε μας τους λόγους! φιλικα παντα! Αρχικά δεν ξέρεις πως τα Hz αυτά είναι τελείως πλασματικά. Είναι "αποτελέσματα" frame interpolation, black frame insertion, κλπ. Τεχνάσματα που μπορεί να σου σμουθάρουν την κίνηση χάνοντας λεπτομέρεια. Τα πάνελ τους πραγματικά είναι 50Hz και 100Hz ανάλογα το μοντέλο. H πρόταση του Jimys2008 με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Κορυφαία τηλεορασούλα η H6400.
ksexilas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Προσπαθώ να καταλάβω τις διαφορές ανάμεσα σε αυτές τις τηλεοράσεις και δεν μπορώ... Βασικά με ενδιαφέρει αν μπορείτε να μου προτείνεται και εμένα μια τηλεόραση στις 55 ιντσες γιατί πραγματικά είμαι πελαγωμένος....Δεν είναι καλύτερες η Led από μια Full HD? To ips δεν είναι καλύτερα πάνελ σε σχέση το πάνελ των FHD? Ποια η γνώμη σας για τις panasonic...??? Τις συμπαθω πολύ... Αν είναι μπορείτε να μου πείτε κανά επίλογές θα το εκτιμούσα πολύ..
barbiedoll Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Προσπαθώ να καταλάβω τις διαφορές ανάμεσα σε αυτές τις τηλεοράσεις και δεν μπορώ... Βασικά με ενδιαφέρει αν μπορείτε να μου προτείνεται και εμένα μια τηλεόραση στις 55 ιντσες γιατί πραγματικά είμαι πελαγωμένος....Δεν είναι καλύτερες η Led από μια Full HD? To ips δεν είναι καλύτερα πάνελ σε σχέση το πάνελ των FHD? Ποια η γνώμη σας για τις panasonic...??? Τις συμπαθω πολύ... Αν είναι μπορείτε να μου πείτε κανά επίλογές θα το εκτιμούσα πολύ.. Τα έχεις κάνει ομελέτα. Είσαι πιο μπλεγμένος και από τον Τσίπρα για το αν υπάρχουνε 2 νησιά με το όνομα Μυτηλίνη και Λέσβος... Αρχικά: Το LED δεν είναι τύπος πάνελ. Είναι η λάμπα που χρησιμοποιείται για να φωτίζεται το πάνελ ( τα LCD πάνελ δεν είναι αυτόφωτα όπως τα plasma & OLED/WOLED ). Η τηλεόραση είναι LCD, δεν είναι LED. H λάμπα διαφέρει, στις "LED TV" η λάμπα είναι LED ενώ στις μη-LED, ή "παλιές" όπως θα πούνε οι περισσότεροι, είναι CCFL ( cold cathode ). Το "Full HD" δεν έχει να κάνει με τίποτα μηχανικό, είναι η ανάλυση της οθόνης. Υπάρχουν 3 αναλύσεων οθόνες στην εποχή μας ( με την 1η να πάει προς εξαφάνιση ): HD Ready ( 720p ) Full HD ( 1080p ) Ultra HD ( 2160p ) Το Ultra HD είναι η σωστή ονομασία για τις τηλεοράσεις 4K που λέμε. Ο τύπος του panel, π.χ. IPS, VA, TN, κλπ δεν συσχετίζεται με την ανάλυση ( Full HD, HD Ready, κλπ ). Τα panel διαφέρουνε στις δυνατότητες, τα TN παίζουνε σε πιο υψηλά refresh rate, αλλά δεν τα συναντάς σε TV. Τα IPS έχουνε καλύτερη χρωματική πιστότητα από τα VA αλλά μικρότερες γωνίες θέασης. κλπ κλπ Οι φθηνές Panasonic δεν λένε τίποτα. Στην ίδια κατηγορία χρημάτων οι αντίστοιχες Samsung έχουνε αρκετά καλύτερη ποιότητα εικόνας. Philips δεν σκέφτεσαι καν, είναι πλέον κινεζιές, μόνο το όνομα είναι να θυμίζει την παλιά Philips. Στις 55 θα κοίταγα για Samsung UE55H6200/UE55H6400. 1
toyo73 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αυτο που παιζει τεραστιο λογο ειναι η αρχικη ποιοτητα του video, κατι που λιγοι δινουν σημασια.Δωστε εμφαση σε αυτο και ολες η τηλεορασεις θα παιξουν καλα.Ολοι μιλανε για super ντουπερ τηλεορασεις και εαν δειτε στα τορρενταδικα κατεβαζουνε τα υπερσυμπιεσμενα σκουπιδια 2-3 εως 5gb.Tι να σου κανει η τηλεοραση μετα, ας εχει και ενα εκατομμυριο αλγοριθμους και επεξεργαστες βελτιωσης. Υπαρχουν στο net, video αναφορας ασυμπιεστα και στα 1080 και στα 2160.Κατεβαστετα και θα δειτε εικονα απο τηλεορασεις 10ετιας που δεν θα πιστευετε στα ματια σας. 1
barbiedoll Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αυτο που παιζει τεραστιο λογο ειναι η αρχικη ποιοτητα του video, κατι που λιγοι δινουν σημασια.Δωστε εμφαση σε αυτο και ολες η τηλεορασεις θα παιξουν καλα.Ολοι μιλανε για super ντουπερ τηλεορασεις και εαν δειτε στα τορρενταδικα κατεβαζουνε τα υπερσυμπιεσμενα σκουπιδια 2-3 εως 5gb.Tι να σου κανει η τηλεοραση μετα, ας εχει και ενα εκατομμυριο αλγοριθμους και επεξεργαστες βελτιωσης. Υπαρχουν στο net, video αναφορας ασυμπιεστα και στα 1080 και στα 2160.Κατεβαστετα και θα δειτε εικονα απο τηλεορασεις 10ετιας που δεν θα πιστευετε στα ματια σας. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Ότι πηγή και να βάλεις στην F&U 50" την εικόνα που θα πάρεις από μια Panasonic/Samsung 50" δεν θα την πάρεις. Το ασυμπίεστο video το παίρνω ως αστείο μόνο, γιατί ένα αρχείο 1080p 2 ώρες ταινία στα 15GB επαρκεί για φούλ ποιότητα εικόνας σε πανί 135". Η τηλεόραση 10ετίας που λες, αν την συγκρίνεις με μια "πρόσφατη", είναι τραγική. Και σε μαμίσια σέτινγκς και calibrated είναι τεράστια η διαφορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα