Chemical Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ως voip client είναι πράγματι πολυ καλό, αλλα για text messaging στη δουλειά please no. Υπάρχει το irc και ακόμη καλύτερα το slack.
Xerouklas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Και νόμίζα οτι είχα κανει τον υπολογιστή μπ*ρδελο πάλι
παπι Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καταραμένο skype. Και καταραμένη δημοτικότητα του. Το μόνο πρόγραμμα που όταν πατάς το χ, αυτό κάνει minimize.
Leo360 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το MSN είχε και βίντεοκληση . Και εκεί άρχισε και η "κατρακύλα" του
visualizer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Και εκεί άρχισε και η "κατρακύλα" του Όχι καμία σχέση ,αφού από τις πρώτες κιόλας εκδόσεις του υποστήριζε ήδη βίντεοκλήσεις. 2
gnsX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το Skype είναι ένα bug απο μόνο του. Δυστυχώς δύσκολα αλλάζει συνηθειες ο κόσμος, αλλιώς θα το χε ξεγράψει η ιστορία το Skype. Να ταν μόνο το chat, να στείλει αρχείο κανείς δοκιμασε; Με τα ΕΛΤΑ πιο γρήγορα πάει 1
elephant Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το Skype έχει πολλά προβλήματα πέραν αυτού του bug. Κολλάει διαρκώς. Είναι δυσλειτουργικό στη χρήση. Το χειρότερο όμως που κάνει είναι να μην συγχρονίζεται σε κινητό και υπολογιστή. Για παράδειγμα χθες από το PC αφαίρεσα πολλές επαφές και έσβησα συνομιλίες. Στο κινητό φαίνονται όλα κανονικά. Είναι πολύ κουραστικό. Δε βγάζω ποτέ άκρη για το τι γίνεται. Το τελευταίο του πλεονέκτημα είναι οι βιντεοκλήσεις μέχρι ένα άλλο πρόγραμμα να γίνει καλύτερο σε αυτό και μετά το έσβησα. Στο πυρ το εξώτερο. 1
demosdem Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει όταν οι υπολογιστές που επικοινωνούν έχουν διαφορετική ώρα. Κάντε όλοι update το internet time. Σωστός, σε μένα δούλεψε ......
sk8harddiefast Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Skype.... Δεν ειναι αυτο που στελνω 10 μηνυματα τωρα και φτανουν στην κοπελα μου καμια 10αρια ωρες μετα και με λαθος σειρα??? Ποιο αρχειο ρε bro? Εδω το message και δεν παει.
alexisnik19911 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Και τα δυο προγράμματα σκατογραμμένα είναι. Το viber κατασπαράζει τη μνήμη και μετά απο λίγο μπορεί να σου κρασάρει για πλάκα. Tο Skype το τελευταιο bug είναι το αποκορύφωμα. Έγινε βαρύ χωρίς λόγο. Αναπολώ τις παλιές καλές μέρες του MSN. Μακράν καλύτερο... https://messengergeek.wordpress.com/2013/04/23/use-messenger-reviver-2-to-bring-back-messenger-and-beat-skype/
alexisnik19911 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Πράγματι το MSN ήταν απίστευτο https://messengergeek.wordpress.com/2013/04/23/use-messenger-reviver-2-to-bring-back-messenger-and-beat-skype/
Desmotis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Βug του skype εμφανίζει με λάθος σειρά τα μηνύματα Επιβεβαιώνω κι εγώ την είδηση. γράφω στην κοπέλα μου: πήγα με άλλη και μου απαντάει: μου λείπεις μωράκι μου Υγ. ο δάκος του skype.
jimex Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Στη δικη μου περιπτωση (εταιρεια), το skype εχει πολύ χειροτερη εικονα σε σχεση με το line. Οσο για το ΚΙΚ, δυστυχως δεν εχω αποψη γιατι η πλειοψηφια των android συσκευων μας τρεχει ακομα τη 2.3 και το ΚΙΚ δεν ειναι συμβατο.@nikosgalisTo slack δεν εχει κλησεις. Λαθος κανω; Τι συσκευές είναι αυτές; Του 2010; Ευτυχώς δηλαδή που έχουν την ισχύς να κάνουν και βιντεοκλήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα