hisXLNC Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 το έχω το bug στην desktop εφαρμογη... καλη φαση 1
rose21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Είναι η ιδέα μου, ή από τότε που τα δικαιώματα του Skype πήγαν στη Microsoft, πήρε την κάτω βόλτα; Κρίμα. Όπως και να έχει, θεωρώ ότι το Viber καθημερινά, εδραιώνει την κυριαρχία του έναντι του Skype, όλο και περισσότερο. Πρώτον το viber είναι το πιο famous στην Ελλάδα στις μικρές ηλικίες μόνο κάτω των 30. Το what's app είναι πιο διάσημο παγκοσμίως στις μικρές ηλικίες ενώ το Skype ειναι για μεγαλύτερες ηλικίες . 3
Oxygene Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Στην Αμερική είναι επίσης πολύ δημοφιλής το kik 1
Mr.Blunted_Affekt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 επομενως η επομενη αναβαθμιση θα ειναι ακομη χειροτερη, παρολο που διορθωνει το bug. makes sense. Όοοταν έρθει η επόμενη αναβάθμιση με το καλό και διορθωθεί, Τότε πές το μου... Fair enough? 1
amius Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 ιδεα σου ειναι. επομενως η επομενη αναβαθμιση θα ειναι ακομη χειροτερη, παρολο που διορθωνει το bug. makes sense. Από τα καλύτερά σου Killik!...
BritGreek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εδω και καιρο χρησιμοποιουμε το line στη θεση του skype με τεραστιες διαφορες προς το καλυτερο ως προς την ποιοτητα βιντεοκλησεων και φωνητικων κλησεων. Kαι στη δουλεια αλλα και μεταξυ μας ως οικογενεια/φιλοι. Πιο ελαφρυ και με ποιοτητα εφαμιλλη του facetime. Με το viber εχω προβλημα με τη χαμηλη ενταση στον ηχο.
nikosjc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 "...όμως για την ώρα το Skype προτείνει σε όλους τους χρήστες να χρησιμοποιούν... viber"
Leo360 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Κάπου μπερδεύεστε μερικοί. Καταρχάς, η ομάδα του Skype προ MS είναι η ίδια και τώρα, οπότε ας μην κατηγορούμε απλά σε κάθε ευκαιρία τη Microsoft... Εν συνεχεία, το MSN που αναφέρθηκε ήταν καθαρά και μόνο chatting, οπότε λογικό να μην είχε τόσα προβλήματα. Το κακό είναι (και εκεί που άρχισε να "χαλάει" το όλο πράγμα) ότι οι υπηρεσίες τέτοιου είδους προσπαθούν να το γυρίσουν σε "all-around solutions", κάτι που χρειάζεται καιρό για να υλοποιηθεί σωστά (ακόμα και το Viber αφού πρόσθεσε τη δυνατότητα βίντεο άρχισε να εμφανίζει προβλήματα που δεν είχα ποτέ μου). Kik και LINE είναι από της καλύτερες σήμερα λύσεις, αλλά την ποιότητα του Skype σε ήχο - εικόνα, ανεξαρτήτως σύνδεσης, δυστυχώς ακόμα δε τη βρίσκεις πουθενά... 1
nikosgalis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Για εταιρίες, πολυ καλό είναι το Slack 1
BritGreek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Κάπου μπερδεύεστε μερικοί. Καταρχάς, η ομάδα του Skype προ MS είναι η ίδια και τώρα, οπότε ας μην κατηγορούμε απλά σε κάθε ευκαιρία τη Microsoft... Εν συνεχεία, το MSN που αναφέρθηκε ήταν καθαρά και μόνο chatting, οπότε λογικό να μην είχε τόσα προβλήματα. Το κακό είναι (και εκεί που άρχισε να "χαλάει" το όλο πράγμα) ότι οι υπηρεσίες τέτοιου είδους προσπαθούν να το γυρίσουν σε "all-around solutions", κάτι που χρειάζεται καιρό για να υλοποιηθεί σωστά (ακόμα και το Viber αφού πρόσθεσε τη δυνατότητα βίντεο άρχισε να εμφανίζει προβλήματα που δεν είχα ποτέ μου). Kik και LINE είναι από της καλύτερες σήμερα λύσεις, αλλά την ποιότητα του Skype σε ήχο - εικόνα, ανεξαρτήτως σύνδεσης, δυστυχώς ακόμα δε τη βρίσκεις πουθενά... Στη δικη μου περιπτωση (εταιρεια), το skype εχει πολύ χειροτερη εικονα σε σχεση με το line. Οσο για το ΚΙΚ, δυστυχως δεν εχω αποψη γιατι η πλειοψηφια των android συσκευων μας τρεχει ακομα τη 2.3 και το ΚΙΚ δεν ειναι συμβατο.@nikosgalisTo slack δεν εχει κλησεις. Λαθος κανω;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 μια πολύ καλή εναλλακτική λύση στο instant messaging είναι το telegram και γρήγορο και encrypted η μια άλλη λύση το tox Υ.Γ. Το νου σας οι συνομιλίες καταγράφονται
liopyr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει όταν οι υπολογιστές που επικοινωνούν έχουν διαφορετική ώρα. Κάντε όλοι update το internet time. 1
visualizer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Κάπου μπερδεύεστε μερικοί. Καταρχάς, η ομάδα του Skype προ MS είναι η ίδια και τώρα, οπότε ας μην κατηγορούμε απλά σε κάθε ευκαιρία τη Microsoft... Εν συνεχεία, το MSN που αναφέρθηκε ήταν καθαρά και μόνο chatting, οπότε λογικό να μην είχε τόσα προβλήματα. Το κακό είναι (και εκεί που άρχισε να "χαλάει" το όλο πράγμα) ότι οι υπηρεσίες τέτοιου είδους προσπαθούν να το γυρίσουν σε "all-around solutions", κάτι που χρειάζεται καιρό για να υλοποιηθεί σωστά (ακόμα και το Viber αφού πρόσθεσε τη δυνατότητα βίντεο άρχισε να εμφανίζει προβλήματα που δεν είχα ποτέ μου). Kik και LINE είναι από της καλύτερες σήμερα λύσεις, αλλά την ποιότητα του Skype σε ήχο - εικόνα, ανεξαρτήτως σύνδεσης, δυστυχώς ακόμα δε τη βρίσκεις πουθενά... Το MSN είχε και βίντεοκληση . 1
paliospanag Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Απορώ που κανένας δεν ανέφερε το Facebook που πλέον έχει και hd call αλλα και βίντεο κλήση. Πλέον αυτό χρησιμοποιώ, μιας και δεν κάνω πολλές βίντεο κλήσεις, και στις απλές κλήσεις είναι πολύ καλή η ποιότητα. Είχα χρησιμοποιήσει για λίγο καιρό και το soma, στο κινητό μου, με πολύ θετικά αποτελέσματα εικόνας και ήχου συγκριτικά με το Skype το οποίο εχω παραμερίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα