Panathinaikara Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν, η απορία μου είναι η εξής: είναι δυνατόν το router που δίνει η vodafone to Oxygen IAD να χρησιμοποιηθεί σε πάροχο OTE? μπήκα στο μενού του router και δεν είδα πουθενά επιλογή να διαλέξω username, password. Στη γραμμή της Vodafone συγχρονιζόταν και λειτουργούσε κανονικά και αυτόματα χωρίς καμία επιπλέον ρύθμιση. Στη γραμμή του Ote, συγχρονίζει η γραμμή (μου δίνει δλ ταχύτητα up και down) αλλά δε λειτουργεί το Internet- δεν ανοίγει καμία web page. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό; χρειάζεται μήπως κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ
iliasleon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 παρε τηλ. τον ΟΤΕ.11880 νομιζω. θα στα στειλουν μηνυμα στο κινητο
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν, η απορία μου είναι η εξής: είναι δυνατόν το router που δίνει η vodafone to Oxygen IAD να χρησιμοποιηθεί σε πάροχο OTE? μπήκα στο μενού του router και δεν είδα πουθενά επιλογή να διαλέξω username, password. Στη γραμμή της Vodafone συγχρονιζόταν και λειτουργούσε κανονικά και αυτόματα χωρίς καμία επιπλέον ρύθμιση. Στη γραμμή του Ote, συγχρονίζει η γραμμή (μου δίνει δλ ταχύτητα up και down) αλλά δε λειτουργεί το Internet- δεν ανοίγει καμία web page. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό; χρειάζεται μήπως κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ στην vodafone πρωην hol παιζει γιατι η hol δεν εχει radius οποτε οτι στοιχεια και να εβαζες μεσα θα επαιζε.επισης ακομα και να ηθελε στοιχεια θα τα τραβαγε μονο του απο tr069 οπως κανει ο καθε παροχος πλεον στα ρουτερ πχ forthnet,ote.τωρα εφοσον το βαζεις σε αλλον παροχο πρεπει να μπεις μεσα στο ρουτερ και να βαλεις τα στοιχεια του οτε διοτι ο οτε θελει στοιχεια για να συνδεθεις. α.μπορει να στο ζητησουν πισω το ρουτερ. β.λογικα θα πρεπει να μπεις στο connection και να αλλαξεις τα στοιχεια.δεν πιστευω οτι θελεις admin προσβαση για να αλλαξεις τα στοιχεια στο iad αλλα σε καθε περιπτωση μπορουν να βρεθουν και τα admin στοιχεια. οποτε εσενα συγχρονιζει το ρουτερ αλλα δεν μπορει να παρει ip.
Panathinaikara Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καταλαβα, σευχαριστω πολυ για την απαντηση. Η αληθεια ειναι οτι στο μενου του router δεν εχει επιλογη για να εισαγω user/ pass. Μηπως θελει admin προσβαση? αλλα αυτο πως γινεται?
Panathinaikara Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 να ρωτήσω λιγάκι αμα ξέρει κανείς: admin user και pass πού μπορώ να βρω; στο manual το αγγλικό αναφέρονται ως admin στοιχεία τα user: admin και password: admin τα οποία τα δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα. Πιθανόν η vodafone να έχει κάνει κάποια αλλαγή στο custom firmware που χρησιμοποιεί. επίσης πίσω από το router έχει μόνο στοιχεία για user πρόσβαση. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το πώς μπορεί να βρεθούν τα στοιχεία για admin πρόσβαση; Να σημειώσω ότι έχω κάνει και factory reset , αλλά χωρίς αποτέλεσμα PS:Επικοινώνησα και με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ζητώντας στοιχεία για admin πρόσβαση και μου απάντησαν ότι το firmware στο συγκεκριμένο router είναι κλειδωμένο, admin πρόσβαση έχουν μόνο οι τεχνικοί και επομένως δε γίνεται να χρησιμοποιηθεί με άλλο πάροχο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καταλαβα, σευχαριστω πολυ για την απαντηση. Η αληθεια ειναι οτι στο μενου του router δεν εχει επιλογη για να εισαγω user/ pass. Μηπως θελει admin προσβαση? αλλα αυτο πως γινεται? κανονικα θα πρεπε να υπαρχουν και σαν User. εχει εικονιδιο ιντερνετ αν θυμαμαι καλα και μετα αριστερα διαλεγεις connections νομιζω και εκει βαζεις τα στοιχεια αν θυμαμαι σωστα απεξω. να ρωτήσω λιγάκι αμα ξέρει κανείς: admin user και pass πού μπορώ να βρω; στο manual το αγγλικό αναφέρονται ως admin στοιχεία τα user: admin και password: admin τα οποία τα δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα. Πιθανόν η vodafone να έχει κάνει κάποια αλλαγή στο custom firmware που χρησιμοποιεί. επίσης πίσω από το router έχει μόνο στοιχεία για user πρόσβαση. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το πώς μπορεί να βρεθούν τα στοιχεία για admin πρόσβαση; Να σημειώσω ότι έχω κάνει και factory reset , αλλά χωρίς αποτέλεσμα PS:Επικοινώνησα και με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ζητώντας στοιχεία για admin πρόσβαση και μου απάντησαν ότι το firmware στο συγκεκριμένο router είναι κλειδωμένο, admin πρόσβαση έχουν μόνο οι τεχνικοί και επομένως δε γίνεται να χρησιμοποιηθεί με άλλο πάροχο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας to firmware ειναι custom οπως και η forhnet δινει custom.αλλα στο firmware Της forthnet σε αφηνει να αλλαξεις τα στοιχεια αυτα. τωρα η μονη λυση ειναι να βρεις τα admin και ισως και να αλλαξεις το firmware.αλλα προσωπικη αποψη το ρουτερ ειναι για κλαματα οπως και οποιοδηποτε ρουτερ απο την gennet (πλεον oxygen). δεν θα καθομουν να ασχοληθω καν δηλαδη με αυτο.ενα απο το εμποριο και τερμα.
Savvas765 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το ξεθάβω το θέμα γιατί θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση το ρουτερ αυτο να συνδεθει με ενα 3g stick της cosmote και συγκεκριμένα το zte mf636 ?
bill2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 ναι βάζεις το stick me sim στην υποδοχη και κάτι ρυθμίσεις να εδω και ο οδηγος του http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/Professional/total_communications/vbc/gr/20110812_VBCManual_290x210_web_gr.pdf Είναι λίγο διαφορετικό το μοντέλο του αλλα το λογισμικό είναι το ίδιο
Savvas765 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Το έχεις δοκιμάσει? Το λέω αυτό γιατί απλά στο μανουαλ του oxygen iad λέει ότι συνδέεται με vodafone mobile broadband συσκευές και εγώ έχω της COSMOTE το zte mf636
bill2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 το έχω δοκιμάσει με stick vodafone και sim wind kai cosmote αλλα λογικά θα συνδέται
beez Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 να υποθεσω οτι δεν εχουμε καμμια ιδεα για το admin password στην vodafone.
bill2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 οχι μόνο αν περαστεί το λογισμικό της oxygen που δεν μπορείς να το βρείς οπότε το έχεις έτσι
Savvas765 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Γίνεται να συνδεθεί? γιατί οι τεχνικοί της hol μου είπαν ότι είναι κλειδωμενο
bill2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καλά σου είπαν άλλα πολύ χαζό ρουτερ είναι δουλεύει μόνο σε hol και wind στους υπόλοιπους παροχους ote,forthnet,cyta επειδή πρέπει να περάσεις τους κωδικούς και δεν έχει δικαίωμα να τους περάσεις δεν δουλεύει παντού το έχω δοκιμάσει και για αυτό ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα