Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα εβαλες καποιο απο τα 2? Αν ναι πως παει, ειδες μεγαλη διαφορα?

σκεφτομαι κ εγω για εναν οικονομικο ssd 120 gb σε αντίστοιχο λαπτοπ της μητερας μου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γειά σας παιδιά .. αγόρασα και εγώ το λαπτοπάκι, δώρο στον εαυτό μου για το νέο έτος.. Η χρήση που κάνω είναι βασική οπότε δεν με προβλημάτισαν ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά του, εκτός από την μνήμη δηλαδή που ήμουν σίγουρος ότι δεν θα ήταν αρκετή ούτε για τα πιο απλά. Πράγματι έτσι είναι.. Το μηχάνημα είναι πολύ αργό.. Το καλό για μένα ήταν ότι δεν είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω τα win .. Οπότε έκανα ένα partition και έβαλα τα xubuntu 14.04 και το μηχάνημα είναι αξιοπρεπέστατο και είμαι ενθουσιασμένος. Επιπλέον έχει usb 3.0, hdmi, bluetooth 4.0 και φυσικά το πιο σημαντικό ότι αναβαθμίζεις δίσκο και μνήμη πολύ εύκολα. Για αυτό το σκοπό σας γράφω.Παρήγγειλα την μνήμη 8 gb που είχατε αναφέρει παραπάνω και τον ssd crusial force le 240 gb. θα σας πω λεπτομέρειες όταν με τον καλό έρθουν και τα εγκαταστήσω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας παιδιά .. αγόρασα και εγώ το λαπτοπάκι, δώρο στον εαυτό μου για το νέο έτος.. Η χρήση που κάνω είναι βασική οπότε δεν με προβλημάτισαν ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά του, εκτός από την μνήμη δηλαδή που ήμουν σίγουρος ότι δεν θα ήταν αρκετή ούτε για τα πιο απλά. Πράγματι έτσι είναι.. Το μηχάνημα είναι πολύ αργό.. Το καλό για μένα ήταν ότι δεν είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω τα win .. Οπότε έκανα ένα partition και έβαλα τα xubuntu 14.04 και το μηχάνημα είναι αξιοπρεπέστατο και είμαι ενθουσιασμένος. Επιπλέον έχει usb 3.0, hdmi, bluetooth 4.0 και φυσικά το πιο σημαντικό ότι αναβαθμίζεις δίσκο και μνήμη πολύ εύκολα. Για αυτό το σκοπό σας γράφω.Παρήγγειλα την μνήμη 8 gb που είχατε αναφέρει παραπάνω και τον ssd crusial force le 240 gb. θα σας πω λεπτομέρειες όταν με τον καλό έρθουν και τα εγκαταστήστησω.

Λοιπόν πρώτα ήρθε η μνήμη και είδα μεγάλη διαφορά στη χρήση .. όλα έτρεχαν καλύτερα , δεν με προβλημάτιζε σε κανένα σημείο .. χθές ήρθε και ο δίσκος..εντάξει το μηχάνημα πετάει πραγματικά. Τελικά αργούσε να ερθει ο crusial και ακυρωσα παραγγελία και έβαλα τον Samsung evo 850 .. Πάντως προτείνω να βάλετε πρώτα μνήμη και βλέπεται .. Με τον ssd πολύ πιο γρηγορο το πισι εννοείται, σου δινει καμια ωρα παραπανω μπαταρία και αθορυβο εντελώς.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικα εβαλες καποιο απο τα 2? Αν ναι πως παει, ειδες μεγαλη διαφορα?

σκεφτομαι κ εγω για εναν οικονομικο ssd 120 gb σε αντίστοιχο λαπτοπ της μητερας μου.

Εγω παντως που εβαλα εναν ssd ειδα τρελη διαφορα.... πεταει δεν κολαει καθολου, καποια στιγμη θα του βαλω και μια 8gb ram

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλημερα σας. Αλλαξα ram και τωρα θελω να βαλω και εναν ssd 120 GB ( evo samsung). Tον ειχα στο δικο μου pc με το λειτουργικο μονο (windows 10 64αρια).Πριν τον εγκαταστησω στο λαπτοπ τι ακριβως θα κανω.Τα windows θα τα περασω μεσω usb στο λαπτοπ; 

Τον εβαλα και μεσω του usb εκανα format.Mετα ομως δεν προχωραει, μου βγαζει αυτο το μυνημα: << Δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση των windows σε αυτόν τον δισκο.Ο επιλεγμενος δισκος εχει το στυλ διαμερισης GPT>> Τωρα τι κανω;

Επεξ/σία από giorgos1966

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...