Zapee995 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα και χρονια πολλα! Εχω ote tv δορυφορικο και επισης εχω ενεργοποιησει το ote tv go. Οποιον android emulator δοκιμασα σε pc ωστε να παιξω με το go, με το που παταω καποιο καναλι, με πεταει εξω και δε παιζει τιποτα. Καποια ιδεα? Ευχαριστω προκαταβολικα!
TEOKOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Ενδιαφέρον θα ήταν. Για να δουλέψει όμως πρέπει να στείλεις sms. Πως θα γίνει από το PC αυτό; Είναι πολύ προστατευμένη υπηρεσία. Εδώ σε rooted δεν παίζει
JeSter_D Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δε χρειάζεται να στείλει sms αν μπαίνει απο το wifi του σταθερού που εχει δηλωθεί το OteTVgo, αλλά σίγουρα είναι πολύ προστατευμένη υπηρεσία. Έχω δοκίμασει κ εγώ διάφορα κόλπα αλλά τζίφος όλα
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί παίζει και με δορυφορικό? Έχω την εντύπωση ότι είναι μονο για την ευρυζωνική
Zapee995 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εγω το εχω βαλει στο σπιτι με πιατο (δορυφορικο). Εφοσον στο ιδιο πακετο του otetv εχει καποιος και adsl/vdsl γραμμη στον οτε, μπορει να ενεργοποιησει την υπηρεσια (σε tablet το λειτουργω συστηματικα). Απλα επειδη ειναι λιγο τζιφος σε 10 ιντσες ελεγα μηπως το εχει κανει κανεις να παιζει σε emulator. Σε rooted συσκευες οντως δε παιζει αλλα σε emulator με root-off, δε βγαζει καν μηνυμα σφαλματος, απλα κλεινει η εφαρμογη. Δοκιμασα amiduos και bluestacks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα