Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και καλες γιορτες.Αγορασα πριν απο ενα μηνα απο ενα καταστημα στην Αττικη ενα μεταχειρισμένο lg g pro 2 το οποιο μοντελο δεν κυκλοφορεί στην Ελλαδα.Υπεροχα χαρακτηριστικα και πολυ μεγαλη οθόνη, το θεμα ειναι οτι μου εμφανισε προβλημα στην οθονη μαλλον η στην καρτα γραφικων δεν μπορω να καταλαβω αρχιζει στα καλα καθουμενα να τρεμοπαιζει η οθονη πανω κατω καποιες φορες αλλαζει χρωματα, η αφη δεν υπακουει κλπ . Το πηγα στην αντιπροσωπεια της lg και δεν βρηκαν τιποτα μεχρι που τους το απεδειξα και μου ειπαν οτι φταει το οτι ειναι ρουταρισμενο και θελει αλλαγη πλακετας που δεν συμφέρει, το πηγα στο καταστημα που το αγορασα μου το εκαναν reboot αλλα και παλι τα ιδια, τελος το πηγα σε ενα τριτο καταστημα και μου ειπαν μαλλον εχει χαλασει η οθόνη. Εχω απελπιστεί εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να ειναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλες γιορτες.

Για να δεις αν οντως ειναι ρουταρισμενω το κινητο κατεβασε την εφαρμογη Root Checker απο το Play store.

Αυτο θα σου δειξει κατευθειαν αν εισαι ή οχι(θα γινει πρασινο)

Αν οντως ειναι μετα πας στο επομενο σταδιο.

Ποιο ειναι αυτο!!!

Να περασης εσυ ο ιδιως το λογισμικο του κινητου σου,εφοσων βεβαια ξερεις...

Γιατι αν δεν ξερεις θα κολλησει το κινητο και θα εχεις αλλα προβληματα.

Δημοσ.

Για σού φίλε μου δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόβλημα με ένα Sony z που έχω και κάνει τα ίδια τα δικά σου. εμένα πάντως μπήκε νερό και το παρουσίασε .μετά από κάνα πεντάλεπτο τρεμοπαίζη η οθόνη .θα σου το κανη ποίο λίγο σε άσπρο φόντο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...