Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε και από εμένα είμαι καινούργιος στο forum και δεν σκαμπάζω πολλά από υπολογιστές και θα ήθελα την βοήθειά σας θέλω να κάνω αναβάθμιση του επεξεργαστή και της ραμ τα λεφτά που έχω είναι 450ευρώ τον υπολογιστή των χρησιμοποιώ κυρίως για μουσική παραγωγή και συγκεκριμένα τρέχω το fl studio και πλέων έχει αρχίσει να κολλάει πολύ όσο πιο μεγάλο γίνεται το κομμάτι όσο πιο πολλά Plugins βάζω τόσο πιο πολύ κολλάει,δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξω και κάτι άλλο εκτός από επεξεργαστή και ραμ,κάρτα ήχου δεν ξέρω αν χρειάζομαι έχω καλά Monitos και η ποιότητα του ήχου δεν είναι το πρόβλημα μου,μόνο το ότι κολλάει, το μόνο που ξέρω είναι πως θα χρειαστώ 16gb ram και 8πύρηνο επεξεργαστή ελπίζω να μου φτάνουν τα λεφτά όποια βοήθεια θα μου φανεί πολύτιμη.

Σας παραθέτω και ένα link από την εταιρεία  https://support.image-line.com/knowledgebase/base.php?ans=214

Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου είναι τα εξής

Operating System
    Windows 10 Pro 64-bit
CPU
    AMD Athlon II X2 240    2,81GHz
    Regor 45nm Technology
RAM
    2,00GB Single-Channel DDR2 @ 402MHz (6-6-6-18)
Motherboard
    ASUSTeK Computer INC. M2A74-AM SE (AM2)   
Graphics
    M1962D (1360x768@60Hz)
    1024MB ATI Radeon HD 4600 Series (ATI) 
Storage
    298GB Western Digital WDC WD3200AAKS-00L9A0 ATA Device (SATA)   
Optical Drives
    No optical disk drives detected
Audio
    Realtek High Definition Audio

Δημοσ.

Εκτός και αν είσαι επαγγελματίας δεν είναι ανάγκη να πας σε τρελά πράγματα που τα βλέπεις σε φόρα με επαγγελματίες,εσύ τώρα έχεις Η/Υ από την κατοχή για αυτό κολλάει.

Η μητρική σου παίρνει μόνο αρχαίους επεξεργαστές και από ότι βλέπω μέχρι 4πυρήνες το πολύ,οπότε πας για cpu/ram/mobo τουλάχιστον και για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο καλό είναι να πάρεις και ένα νέο αξιόλογο τροφοδοτικό.

https://www.asus.com/Motherboards/M2A74AM/HelpDesk_CPU/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...