Themos3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 αγορασα και γω χτες και αμα τα στειλουν .... με δεν εχουν στειλει αλλα και αλλα, που δεν ηταν λαθη αλλα δεν πειραζει παντα χαιρομαι να τους κραζω τους συγκεκριμενους Σε αυτό το κατάστημα βγάζω το καπέλο.. Ένα χρόνο πριν άνετα έλεγα ότι είχε την καλύτερη υποστήριξη κ αρκετά καλούς χρόνους αποστολής σε σχέση με άλλους, αλλά τώρα μπορώ να πω άνετα ότι έχει μακράν το χειρότερο support και τους πιο αργούς χρονους αποστολής... Τουλάχιστον (ακόμα) δεν στέλνει κλώνους Στροφή 180° από όλες τις απόψεις!! Κατανοειτε οτι μιλαμε για 0.02€ ... btw οι 2 τελευταιες παραγγελιες που εκανα πριν τις γιορτες βεβαια ήρθαν σε 20 εργασιμες.
Billator Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Κατανοειτε οτι μιλαμε για 0.02€ ... btw οι 2 τελευταιες παραγγελιες που εκανα πριν τις γιορτες βεβαια ήρθαν σε 20 εργασιμες.Πιστεύεις ότι η εμπειρια μου για το κατάστημα αυτό είναι από τέτοιες παραγγελίες; Μέχρι και τον Αύγουστο αγόραζα μόνο από gearbest μέχρι την στιγμη που έκανα 2 παραγγελίες και μου τις έστειλαν 2 μήνες μετά την καταχώρηση και αγορά τους και το είχα 3 μήνες μετά την αγορά του. Ξανά δοκιμασα αλλα 4 κινητά για φιλους γιατί λέω μπορεί να ετυχε, όλα παραγγελία την ίδια μερα ίδια μοντέλα και όμως οι θεοί εστειλαν τα δύο μετά από 2 μέρες και τα αλλά 2 μετά από 20 (και δεν μιλάω για κάτι doa και επιστροφές όπου μετά από 3 μήνες δεν έχω βγάλει άκρη κ τις έκανα escalate στην paypal γιατί βαρεθηκα) Πλέον από αυτό το κατάστημα θα ξανά αγοράσω μόνο όταν έχει ξεφτιλα τιμές ή μου ξαναχαρισουν κάποιο κινητό
Agathoklis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Κατανοειτε οτι μιλαμε για 0.02€ ... btw οι 2 τελευταιες παραγγελιες που εκανα πριν τις γιορτες βεβαια ήρθαν σε 20 εργασιμες. απο τις τελευταιες 6 του καλοκαιριου ηρθε μονο η μια 1
Themos3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 απο τις τελευταιες 6 του καλοκαιριου ηρθε μονο η μια Λονγκ λιβ ΕΛΤΑ καμια φορα.... μη τα ριχνουμε ολα στον Κινεζο. Τεσπα καλα κανετε και επισημαινετε τα κακως κειμενα ελπιζω να φτασει η θηκη μου.... μετα πρεπει να βρω και καποιον με μηλοφωνο 6 που να καταδεχτει να βαλει στην επενδυση του θηκη των 2 cents ωστε να μη την πεταξω
moutsa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν το παιζω εξυπνος αλλα ρε παιδια 1000 κινητο θα του βαλετε 2 cents θηκη............
Agathoklis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 @themos... Ολα τα αλλα ερχονται κανονικα... Ebay,bangood, allbuy,geekbuying κλπ ,σιγουρα δεν φταινε τα ελτα... @moutsa... Δεν εχω αιφονε καρντια μου...
someone- Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν το παιζω εξυπνος αλλα ρε παιδια 1000 κινητο θα του βαλετε 2 cents θηκη............εδω αλλοι εχουν αιφον 700 800 ευρω και κανουν αναπαντητες η ζητανε το κιν σου για να παρουν. χαχαχχα 2
sv2kgl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις μου ήρθε email για ακύρωση της παραγγελίας μου Thank you very much for recent order on gearbest.com! We have sent you a new message entitled 'Apology letter for canceling your recent order' in your gearbest.com account. Please view and reply us here on this link : .... Once we have received your reply, we will typically respond you within 24 hours (except weekends and public holidays). NOTE:This is an automatic message. Please do not reply to this email.This link will be active for 48 hours .After that ,please log into gearbest.com account to view your message anytime. Thank you for you understanding.
Billator Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ξεθάβω λίγο το θέμα. Παρέλαβα 2 κομμάτια Μου ακύρωσαν την παραγγελία που είχα μέσα 20 τεμάχια και μου έστειλαν μονο τις 2 παραγγελίες που είχα από 1 κομμάτι... Δεν το είχα παρατηρήσει ότι στάλθηκαν γιατί νόμιζα ότι πήρα refund για όλα. Σήμερα παρέλαβα και έψαχνα θα θυμηθώ γιατί αγόρασα θήκες για iphone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα