heisenberg12345 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! είδα στον κωτσόβολο το συγκεκριμένο tablet της samsung kai αναρωτιέμαι αν είναι καλό και value for money γιατί φοβάμαι μην δώσω έτσι 170 ευρώ και μου κολλάει στον ένα μήνα όπως έχω ακούσει από άλλους που έχουν αγοράσει φθηνό tablet. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/155081-samsung-galaxy-tab-e-t560-wi-fi-9.6''-white Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2015 από heisenberg12345 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 8 gb !!!!oυτε καν !παρε ipad μτχ ολα τα αλλα ειναι πεταμενα χρηματα , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heisenberg12345 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 έχω ακούσει ότι τα ipad δεν τα φτάνει καμιά άλλη εταιρεία αλλά όντως τόσο πολύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 έχω ακούσει ότι τα ipad δεν τα φτάνει καμιά άλλη εταιρεία αλλά όντως τόσο πολύ? ναι, η αληθεια ειναι θέλει προσπάθεια για να φτιάξεις ενα τόσο μετριο ταμπλετ με τέρμα περιορισμένο λειτουργικο/οικοσύστημα και να το πουλάς 3-4 φορες πάνω. Επίσης τα iPad ποτέ δεν κολλάνε, απλά το σκέφτονται και αποφασίζουν... Για να μην μακρυγορουμε με γραφικους διαλογους ασχετοσύνης: Το Galaxy Tab E είναι η σειρά της Sammy για αυτόν που δεν θα μπορούσε ποτε να πάρει την σειρά S, αλλα έχει τεράστια πρεμούρα να γράφει πάνω Samsung. Τα E ειναι άθλια και καλό θα ειναι να τα αποφύγεις. Εχεις τοσες αλλες μάρκες να πας να δεις με καλύτερα specs σαφώς. Πέρνα απο κάνα Public και κοιτά κάνα Lenovo - Asus που για λίγα χρήματα παραπάνω προσφέρουν ουσιαστικά καλύτερα specs και εμπειρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 έχω ακούσει ότι τα ipad δεν τα φτάνει καμιά άλλη εταιρεία αλλά όντως τόσο πολύ? Στα ταμπλετ η apple όντως είναι πολύ καλή. Αν έχεις ένα τηλέφωνο android κι έναν υπολογιστή μαζί με το iTunes τότε είναι το απόλυτο εργαλείο. Έχει μερικές περιορισμούς που πολλές φορές σπάνε νεύρα, όμως λύνονται με συγκεκριμένα προγράμματα. Από πλευρά επιδόσεων είναι αρκετά καλά, όμως είναι λίγο δύσκολο να βρεις iPad με 170 ευρώ, ακόμα και μεταχειρισμένο. Οπότε σε αυτό το ποσό θα σου πρότεινα μακριά από samsung και από το αισχρό της TouchWiz. Θα σου πρότεινα Site: αυτό αν και είναι του 13, Site: και αυτό . Τώρα αν μπορείς να αυξήσεις το μπάτζετ κοντά στα 220 ευρώ, βρίσκεις ένα ipad air μτχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα