LongTom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ωραίο τρέιλερ, να δούμε εάν είναι τόσο καλό όσο το Interstellar.
jokerakias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 απο όλες ταινιάρες του Nolan το interstellar βρήκες ν αναφέρεις; 1
V for Vagelis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ισως επειδή ένα space sci-fi είναι τόσο εύκολα συγκρίσιμο με μια ιστορική ταινία με θέμα τον β'π.π... 1
LongTom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 απο όλες ταινιάρες του Nolan το interstellar βρήκες ν αναφέρεις; Αυτή γουστάρω,αυτή αναφέρω.Προσωπικά το βρήκα το καλύτερο Sci-fi από Blade runner(+εξαιρετικό βιβλίο). Όλα τα άλλα είτε αδιάφορα( ή/και απλά καλά), είτε δεν τα έχω δει. 1
king2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Άπειρες ταινίες με δεύτερο παγκόσμιο αλλά επειδή είναι νολαν σίγουρα θα διαφοροποιηθει σε αρκετά σημεία σε σχέση με τις άλλες ταινίες. Το interstellar αν και τα μπερδεύει στο τέλος δεν παύει να μας έχει προσφέρει το ομορφότερο ταξίδι πέρα από τη γη με απίστευτες εικόνες και μουσική. 2
jokerakias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτή γουστάρω,αυτή αναφέρω.Προσωπικά το βρήκα το καλύτερο Sci-fi από Blade runner(+εξαιρετικό βιβλίο). Όλα τα άλλα είτε αδιάφορα( ή/και απλά καλά), είτε δεν τα έχω δει. και εμένα μου άρεσε παρά πολύ το intersellar αλλά μπροστά στο dark night δε βάζω καμία του ταινία ,ήταν η Τζοκόντα του και όλα τ αλλά απλώς περιφέρονται μ επιιτυχια γύρω του... Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2016 από jokerakias
V for Vagelis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Έχω δει όλες τις ταινίες του Νολαν, μέχρι και το Following. Προσωπικά, η αγαπημένη μου ταινία του είναι το Memento, για το πρωτότυπο και πολύ καλοδουλεμένο του σενάριο και για τη καθηλωτική του αφήγηση. Πώς και δεν ξαναδούλεψε με τον Guy Pearce btw; Σχεδόν εξίσου αριστουργηματικό στα σημεία αυτά θεωρώ και το Prestige. Αυτές οι 2 ταινίες του συγκεκριμένα με άγγιξαν περισσότερο απ' όλες. Επίσης θεωρώ το Following ακόμα και σήμερα μετά από τόσες ταινίες ως μια από τις καλύτερες του, λόγω του έξυπνου σεναρίου. 3
tritonas00 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Επίσης θεωρώ το Following ακόμα και σήμερα μετά από τόσες ταινίες ως μια από τις καλύτερες του, λόγω του έξυπνου σεναρίου. Αμα υπαρχει ταλεντο, τι να το κανεις το budget. Εξαιρετικο παραδειγμα το Following. Και εχεις αταλαντους, τους δινεις ενα σκασμο λεφτα και σου φτιαχνουν σκουπιδια με 100 τονους cgi και 0 σεναριο. 1
Voodooman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Η απεικόνιση του Β' ΠΠ για εμένα τελείωσε με το Saving private Ryan, δεν πιστεύω ότι ο Nolan μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω. Αλλά αυτόν τον έχω ικανό να μας βάλει πάλι κάποια ανατροπή-για-την-ανατροπή τύπου να εμφανίζεται σμήνος καλών ναζί-αποστατών με Me262 από το μέλλον και να βοηθάει στην υποχώρηση. Ή, προς το τέλος, να εμφανιστούν Mechs, Longbowmen. Τεύτονες ιππότες και πλάσματα από μια άλλη διάσταση, για λίγο σαματά, βρε αδερφέ. Α, και για εμένα ο Nolan δεν είναι ο σκηνοθέτης του batman trilogy, Inception και Interstellar, όπως αναφέρει το trailer. Είναι ο σκηνοθέτης του Memento και του The Prestige... Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2016 από Voodooman
W0zzAp Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ειναι και κανα φοβερο τρειλερ,αλλα σιγουρα φαινεται καλο. 1
gRim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τρέιλερ ταινίας με θέμα τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και δεν φαίνεται μία σταγόνα αίμα... Αυτό το PG-13 μας έχει καταστρέψει.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τρέιλερ ταινίας με θέμα τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και δεν φαίνεται μία σταγόνα αίμα... Αυτό το PG-13 μας έχει καταστρέψει. ΑΥτό σκέφτηκα κι εγω αλλά υπέθεσα οτι συμβαίνει λόγω trailer. Αν η ταινία ειναι PG-13 απλά ο πάτος δεν έχει τελειωμό.
gRim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 ΑΥτό σκέφτηκα κι εγω αλλά υπέθεσα οτι συμβαίνει λόγω trailer. Αν η ταινία ειναι PG-13 απλά ο πάτος δεν έχει τελειωμό. Από το γεγονός και μόνο ότι παίζει ο Harry Styles των one direction καταλαβαίνεις ότι θέλει και να προσεγγίσει 15χρονα οπότε για εκεί το κόβω... Μακάρι να διαψευστώ και να μην δω σκηνές όπως στο Batman (οκ εκεί το καταλαβαίνω) με τους αστυνομικούς πεθαμένους αλλά οι στολές ατσαλάκωτες..
snake_plissken2112 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 ...επισης μας εχουν καταστρεψει ταινιες οπως ο ραηαν ´η αυτη η χαζομαρα του γκιμπσον τωρα, σε βαρος ταινιων οπως η γεφυρα του ποταμου κβαι ´η το λεπτη κοκκινη γραμμη που δεν ειχαν σχεδον καθολου αιμα αλλα ηταν ταινιαρες για τον β παγκοσμιο... Μαλλον οι millenians+ εχουν εθιστει λιγο και ταυτιζουν το καλο war movie με ανοιγμενα κεφαλια και κρεατα στο δρομο, αγνοοντας σπουδαιες ταινιες του παρελθοντος με το ιδιο θεμα και καλυτερα αποτελεσματα χωρις gore και δεκαοκτω εφανταστους τροπους να δειξουν τη φρικηη του πολεμου ανα λεπτο με οτι σπλατερια μπορει να σκεφτει κανεις... Εμενα προσωπικα μου εχει λειψει λιγο αυτο το φηλ, του κβαι, του στρατηγου παττον κτλ... Said that, ουτε εμενα μου ειπε το τρεηλερ κατι, πλην του οτι δειχνει ομορφο σα ταινια... Ομως η πραγματικη ιστορια της εγκαταλειψης του dunkirk εχει πολυ ενδιαφερον και μια ακρως ιστορικη-αμφιλεγομενη τροπη απο πλευρας γερμανικου στρατου... Said that again, ισως εχει ενδιαφερον απο ιστορικης αποψης, σα ταινια παντως απο το τρεηλερ δε με ενθουσιασε... Αλλα με τον Νολαν επιφυλαττομαι παντα... 3
gRim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 ...επισης μας εχουν καταστρεψει ταινιες οπως ο ραηαν ´η αυτη η χαζομαρα του γκιμπσον τωρα, σε βαρος ταινιων οπως η γεφυρα του ποταμου κβαι ´η το λεπτη κοκκινη γραμμη που δεν ειχαν σχεδον καθολου αιμα αλλα ηταν ταινιαρες για τον β παγκοσμιο... Μαλλον οι millenians+ εχουν εθιστει λιγο και ταυτιζουν το καλο war movie με ανοιγμενα κεφαλια και κρεατα στο δρομο, αγνοοντας σπουδαιες ταινιες του παρελθοντος με το ιδιο θεμα και καλυτερα αποτελεσματα χωρις gore και δεκαοκτω εφανταστους τροπους να δειξουν τη φρικηη του πολεμου ανα λεπτο με οτι σπλατερια μπορει να σκεφτει κανεις... Εμενα προσωπικα μου εχει λειψει λιγο αυτο το φηλ, του κβαι, του στρατηγου παττον κτλ... Said that, ουτε εμενα μου ειπε το τρεηλερ κατι, πλην του οτι δειχνει ομορφο σα ταινια... Ομως η πραγματικη ιστορια της εγκαταλειψης του dunkirk εχει πολυ ενδιαφερον και μια ακρως ιστορικη-αμφιλεγομενη τροπη απο πλευρας γερμανικου στρατου... Said that again, ισως εχει ενδιαφερον απο ιστορικης αποψης, σα ταινια παντως απο το τρεηλερ δε με ενθουσιασε... Αλλα με τον Νολαν επιφυλαττομαι παντα... Για την ιστορία... τo λεπτή κόκκινη γραμμή που είναι από της αγαπημένες μου έχει αίμα και είναι rated R. To ότι μας έχουν καταστρέψει ταινίες όπως η διάσωση του Ryan απλά ασχολίαστο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις