Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τρώει να βάλω πρόγραμμα στο golf μου. Να κάνω το βήμα? Επιβαρύνει τον κινητήρα ή είναι safe?

Δημοσ.

Ναι θα δεις διαφορά αλλα να συνυπολογίσεις και ότι συνεπάγεται με ένα πρόγραμμα (κατανάλωση,φθορές κτλ.).Και αν ξεκινήσεις,δύσκολα σταματάς.Εσύ αποφασίζεις σύμφωνα με την τσέπη σου.

Δημοσ.

Eχω για 2ο αμαξι το ιδιο.

Aν εισαι σωστος με λαδια ξυδια και δεν του κανεις 10 πατηματα συνεχομενα και καπακι σβησιμο τοτε βαλε αφοβα...

Iσα ισα που οταν δεν του δινω γκαζια καιει λιγοτερο.

Παντως για να ξερεις θα παρεις γυρο στα 25-30 αλογακια οτι αλλο σου πουν οι Ελληνες βελτιωτες εδω κρατα μικρο καλαθι!

Αν θες να σου προτεινω βελτιωτες δοκιμασμενους στειλε μου πμ.

Δημοσ.

Ταξοπουλο έχω αποφασίσει να παω για 95αρας όσο ποιο safe γίνεται. Εναλακτικά overload ή κονσερβα revo

Μαζί και ενα πανελ για τα +30.

Πατηματα δεν κανω ετσι και αλλιως και το ζέσταμα κρύωμα το κρατάω ευλαβικά από την πρωτη μέρα.

Λαδακια εννοείται ανά 7500 εβαζα castrol ,τωρα Liqui Moli 4200.

Δημοσ.

Τότε προχωρά άφοβα αφού είσαι τόσο σχολαστικος.

Είσαι στην Θεσσαλονίκη μάλλον γιαυτό και η επιλογή σου. Είναι καλός πήγαινε σε αυτόν.

Αλλιώς υπάρχουν αρκετοί στην Αθήνα που ξέρουν από τέτοια αμάξια

Δημοσ.

Αθηνα ειμαι , εχει ανοιξει εδω και 2-3 μηνες και εδω μαγαζι ο tmg

Δημοσ.

Κ απο εμενα ναι να βαλεις γιατι δειχνεις σχολαστικος κ ξερεις τι κανεις.Σιγουρα θα δεις διαφορα,θα νομιζεις οτι πηρες αλλο αμαξι(που λεει ο λογος),απο στησιμο πιστευω δεν χρειαζεσαι κατι μιας κ θα πας για 95oct δηλαδη κατι safe,ισως μια καλυτερη δισκοπλακα για καλυτερο φρεναρισμα κ ενα πιο ελευθερο φιλτρακι.overload πιστευω ειναι οτι καλυτερο απο Ελλαδα αλλιως mtm γιατι ξερω οτι ειναι απο τα ασφαλεστερα!!

Δημοσ.

Σιγουρα οχι τα μεγιστα,νομιζω 95 με 100oct εχουν διαφορα καμια δεκαρια αλογα ,δεν τα λες κ λιγα.

Ισως να ειναι κ λιγοτερα αλλα αυτο ξερω.

Αν βαλεις για 100oct + φουλ πρωτο σταδιο (φιλτρο,εξατμιση κ ενα καλο i/c για να μην χανεις το καλοκαιρι) παιζεις στα 60-70;;Αναλογα βεβαια κ ποσο επιθετικο προγραμμα βαλεις εφοσον δεν πας σε κονσερβα.

Δημοσ.

Ωραία οπότε έμεινε η αποφαση μεταξύ ταξo και over.

Έκανα διαφορές δουλειές σήμερα καθάρισα βαλβίδες , αλλαξα μπουζι , εβαλα πολλαπλασιαστες απο r8 με ανταπτορα και ενα πανελακι της pipercross.

Εξατμηση δεν θα πειράξω ( εχω ενα θέμα και δεν μπορώ θόρυβο καθολου) οπότε τσεκάρω μια βδομάδα νε vcds αν έχω κανενα θεμα και πάω να το βαλω.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.

ΝΑ ξανα μπεις να μας πεις τι εβαλες κ πως το βλεπεις .Αντε να ξεσκουριασουμε λιγο να ξανα πιασουμε καμια κουβεντα με βελτιωσεις οπως καναμε μικροι  B)

Δημοσ.

Χωρίς εξάτμιση δεν θα κάνεις δουλειά αν θες να ανεβάσεις κιαλο... Άσε που θέλει πάλι ρύθμιση το πρόγραμμα αν βάλεις εξάτμιση.

Αθηνα ειμαι , εχει ανοιξει εδω και 2-3 μηνες και εδω μαγαζι ο tmg

Δεν το ήξερα έχω μείνει off λόγο δουλειάς εδώ και κάνα 4μηνο.

Έχει βάλει ένας φίλος μου overload σε ροκο. Κανένα θέμα 150000χλμ με ΦΠΕ.Το μόνο που έγινε μια φορά ήταν να αλλάξει τουρμπινα στα 20000χλμ μέσα στην εγγύηση αλλα το θεωρώ τυχαίο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω με 60.000+ χλμ με φουλ πρώτο στάδιο σε 1.4 εκτός απο κατι πολλαπλασιαστές στην αρχή δν εχει κάνει κιχ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...