Προς το περιεχόμενο

antutu benchmark scores

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα ρε με την Αγγλικη εφτασε τοσο?

Ναι είνας η Αγγλική της Vodafone που είναι stock δεν έχει ούτε ένα bloat ούτε καν fb κτλ. Τώρα δε ξέρω αν αυτό το σκορ είναι καλό ή όχι πάντως από 75-77 που έβγαζε έφτασε 82.5 αλλά γενικά πάει καλύτερα η συσκευή.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι είνας η Αγγλική της Vodafone που είναι stock δεν έχει ούτε ένα bloat ούτε καν fb κτλ. Τώρα δε ξέρω αν αυτό το σκορ είναι καλό ή όχι πάντως από 75-77 που έβγαζε έφτασε 82.5 αλλά γενικά πάει καλύτερα η συσκευή.

Ή vodafone βγάζει πάντα δυνατές ρομ που βγάζουν καλό σκορ antutu το γνωρηζω και από τα lg
Δημοσ.

Πιανω αρκετα λιγοτερο με την oxygen 2.2.0 στο κινεζικο μοντελο (A2001), γι αυτο ρωτησα... Περιεργο...

flashαρε του boefla kernel, κανε μια δωρεά στον δημιουργό, ξεκλείδωσε όλες τις δυνατότητες του και κανε overclock με δική σου ευθύνη πάντα. http://www.boeffla-kernel.de/ and see the magic :P

Δημοσ.

flashαρε του boefla kernel, κανε μια δωρεά στον δημιουργό, ξεκλείδωσε όλες τις δυνατότητες του και κανε overclock με δική σου ευθύνη πάντα. http://www.boeffla-kernel.de/ and see the magic :P

Βγαινω αρκετα off-topic, αλλα μεχρι ποσο εχετε φτασει το overclock και τι επιδραση εχει στην μπαταρια και γενικοτερα στη χρηση του κινητου?

(Απαντηστε μου σε pm, μην γεμιζουμε το thread)

Δημοσ.

Δεν έχει χρειαστεί να αλλάξω "ρολόγια" απλά τα βάζω να λειτουργούν στο maximum. Το ίδιο και για GPU. Η μπαταρία τελειώνει σε 4-5 ώρες αλλά είναι καθαρά για δοκιμές, τα γραφικά στα games τρέχουν "νεράκι".

Επίσης μπορείς να βάλεις να λειτουργεί μόνο ένας Core στην χαμηλότερη συχνότητα και το ίδιο για GPU η μπαταρία με μέτρια χρήση τελειώνει σε 3 ήμερες αν ακούς μόνο μουσική ή το έχεις για κάμερα κρατάει και 5-6 μέρες. Φυσικά αυτό το κάνει να έχει ελάχιστο lag αλλά πολύ μικρο.

Δεν βγαίνουμε offtopic μπορεί να βοηθήσει κι άλλους. :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 8 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...