cwn13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια κ χρονια πολλα, προκειται για δωρακι κ ειμαι μεταξι αυτων http://www.skroutz.gr/s/7333160/Samsung-Galaxy-J5-8GB.html http://www.skroutz.gr/s/6808527/Microsoft-Lumia-640-XL-LTE-8GB.html Για το 1ο ξερω οτι στανταρ αρεσει,αλλα επειδη ζηταει μεγαλη οθονη κ ειδα καλα σχολια κ για το 2ο μπηκα σε διλημμα. Να σημειωσω οτι ειχε iphone 4s πριν,οποτε ουτως η αλλως αλλαζει λογισμικο! Εχει κανεις αποψη κυριως για το 2ο κ γενικα για τα wp?
Beerloah Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, χρόνια πολλά και σε εσένα. Για το Samsung Galaxy J5, έχω προσωπική εμπειρία, αλλά και την καλύτερη άποψη, οπότε και το προτείνω. Τώρα για το Microsoft Lumia ... θα είμαι σύντομος: Καλά smartphone, σε καλή τιμή, αλλά έχουν φτωχό app store. Τουτέστιν: Έχουν τεράστια έλλειψη εφαρμογών. Γι'αυτό και δεν τα προτιμώ. 2
cwn13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, χρόνια πολλά και σε εσένα. Για το Samsung Galaxy J5, έχω προσωπική εμπειρία, αλλά και την καλύτερη άποψη, οπότε και το προτείνω. Τώρα για το Microsoft Lumia ... θα είμαι σύντομος: Καλά smartphone, σε καλή τιμή, αλλά έχουν φτωχό app store. Τουτέστιν: Έχουν τεράστια έλλειψη εφαρμογών. Γι'αυτό και δεν τα προτιμώ. Απο μπαταρια τι λεει?Τι χρωμα το εχεις?Λεω να της παρω το λευκο,το μαυρο μου εδωσε μια φτωχη ποιοτικα αισθηση! Οντως κ μενα αυτο με σκαλωνει στα wp κ δεν εχω δοκιμασει ακομα! Αν κ η κοπελα εχοντας iphone εχει μαθει να παραπονιεται για τις λιγες εφαρμογες!!
Beerloah Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Απο μπαταρια τι λεει?Τι χρωμα το εχεις?Λεω να της παρω το λευκο,το μαυρο μου εδωσε μια φτωχη ποιοτικα αισθηση! Οντως κ μενα αυτο με σκαλωνει στα wp κ δεν εχω δοκιμασει ακομα! Αν κ η κοπελα εχοντας iphone εχει μαθει να παραπονιεται για τις λιγες εφαρμογες!! Η μπαταρία είναι άριστη. Με μέση χρήση, βγάζει 1.5 μέρα! Το έχει η κοπέλα μου σε άσπρο ... απλά πανέμορφο. Πιστεύω πως είναι ένα καλό συνολικά smartphone. Δεν κολλάει, έχει όμορφη οθόνη Amoled και είναι value for money. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι κάτοχος Lumia 520 εδώ και 2 χρόνια οπότε μπορώ με σιγουριά να σου πω να μείνεις μακριά από τηλέφωνο windows. Ο βασικός λόγος όπως είπε και ο φίλος Beerloah είναι το store.Το store είναι άδειο σε σχέση με το αντίστοιχο των android-apple. Λείπουν σημαντικές εφαρμογές και άλλες ενώ κυκλοφορούν κανονικά χρόνια τώρα σε android και ios είναι στα αρχικά στάδια BETA φάσης. Επίσης το facebook αλλά και άλλες εφαρμογές social media είναι αιώνες πίσω από τα αντίστοιχα android - ios με αρκετά θέματα. 3
cwn13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Οκ εκλεισε η μεταγραφη...ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια.Καλη χρονια να εχετε! 1
Beerloah Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Οκ εκλεισε η μεταγραφη...ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια.Καλη χρονια να εχετε! Να σε καλά φίλε. Καλή χρονιά και σε εσένα!
livefreeordie Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως που είχα ακριβώς το ίδιο δίλλημα πήρα το Lumia και δεν το μετανοιωσα καθολου
Makeran Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως που είχα ακριβώς το ίδιο δίλλημα πήρα το Lumia και δεν το μετανοιωσα καθολου Εμ! είναι και τι χρήση το κάνεις.
2.1Ohm Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικα βλεπω τετοια σχολια και θελω να "ΚΑΨΩ" οσους προτεινουν το j5!Οθονη μετρια επεξεργαστης μετριος με touchwiz που το πολυ ενα χρονο θα βγαλει καθαρο μετα θα γινει unusable απο το πολυ lag!Που το ειδατε το υπερχο κινητο δν μπορω να καταλαβω..οπως και να εχεις εκανες δν εκανες καλα δν ξερω αλλα η αληθεια ειναι για κοπελα που το μονο που κανει ειναι FB και κανα χαζοπαιχνιδο το android ειναι κλτρη επιλογη αλλα οχι να λετε οτι το j5 ειναι κλτρο απο το 640XL!Τελος παντων οταν θελετε Budget android απο Ελλαδα η μονη λυση ειναι η Moto G 3rd Gen η Vodafone smart ultra 6 η Meizu m2 note!Eπειδη ειναι κοπελα και δν εχεις απαιτησεις μεγαλες ισως δν εχει τοσο προβλημα για ολους τους αλλους μακρια απο sammy εκτος και αν μιλαμε για high end μοντελο απο note 4 και πανω!
Beerloah Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικα βλεπω τετοια σχολια και θελω να "ΚΑΨΩ" οσους προτεινουν το j5! Οθονη μετρια επεξεργαστης μετριος με touchwiz που το πολυ ενα χρονο θα βγαλει καθαρο μετα θα γινει unusable απο το πολυ lag! Που το ειδατε το υπερχο κινητο δν μπορω να καταλαβω.. οπως και να εχεις εκανες δν εκανες καλα δν ξερω αλλα η αληθεια ειναι για κοπελα που το μονο που κανει ειναι FB και κανα χαζοπαιχνιδο το android ειναι κλτρη επιλογη αλλα οχι να λετε οτι το j5 ειναι κλτρο απο το 640XL! Τελος παντων οταν θελετε Budget android απο Ελλαδα η μονη λυση ειναι η Moto G 3rd Gen η Vodafone smart ultra 6 η Meizu m2 note! Eπειδη ειναι κοπελα και δν εχεις απαιτησεις μεγαλες ισως δν εχει τοσο προβλημα για ολους τους αλλους μακρια απο sammy εκτος και αν μιλαμε για high end μοντελο απο note 4 και πανω! Ο καθένας έχει τη γνώμη του αδερφέ. Το πως θα είναι σε ένα χρόνο το J5 ή το Moto G 3rd GEN ή οποιοδήποτε άλλο, ουδείς μπορεί να πει με ακρίβεια. Βάση εμπειρίας, προσωπικά έχω θετική άποψη για όσα προσφέρει και για το πως τα προσφέρει. Κατά τα άλλα, ο μηδενισμός δεν ωφελεί σε τίποτα και σε κανέναν. Κανείς δεν είπε πως είναι καλύτερο το J5, διότι άλλη πλατφόρμα η μία, άλλη η άλλη. Άρα, εδώ μπαίνει ο παράγοντας του γούστου και βάση αυτού του παράγοντα θα αποφασίσει κανείς. Μα η πλειοψηφία των Mid-range είναι για βασική χρήση, οπότε είναι αυτονόητο ότι το J5 θα την καλύψει σε αυτό τον τομέα (της βασικής χρήσης). Το Moto G 3rd GEN το έχω και εγώ. Αλλά ο TS, ρωτάει ανάμεσα στο 640XL και το J5, οπότε για μάντεψε γιατί δεν το προτείναμε... ή γιατί δεν προτείναμε λύση από Κίνα (meizu). Τα mid-range της Samsung, ήταν αποτυχία στο σύνολό τους. Όχι όμως το J5, διαφωνώ κάθετα. Εδώ έχει γίνει εκ νέου δουλειά και προσωπικά δεν μπορώ να την μηδενίσω. 3
2.1Ohm Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ο καθένας έχει τη γνώμη του αδερφέ. Το πως θα είναι σε ένα χρόνο το J5 ή το Moto G 3rd GEN ή οποιοδήποτε άλλο, ουδείς μπορεί να πει με ακρίβεια. Βάση εμπειρίας, προσωπικά έχω θετική άποψη για όσα προσφέρει και για το πως τα προσφέρει. Κατά τα άλλα, ο μηδενισμός δεν ωφελεί σε τίποτα και σε κανέναν. Κανείς δεν είπε πως είναι καλύτερο το J5, διότι άλλη πλατφόρμα η μία, άλλη η άλλη. Άρα, εδώ μπαίνει ο παράγοντας του γούστου και βάση αυτού του παράγοντα θα αποφασίσει κανείς. Μα η πλειοψηφία των Mid-range είναι για βασική χρήση, οπότε είναι αυτονόητο ότι το J5 θα την καλύψει σε αυτό τον τομέα (της βασικής χρήσης). Το Moto G 3rd GEN το έχω και εγώ. Αλλά ο TS, ρωτάει ανάμεσα στο 640XL και το J5, οπότε για μάντεψε γιατί δεν το προτείναμε... ή γιατί δεν προτείναμε λύση από Κίνα (meizu). Τα mid-range της Samsung, ήταν αποτυχία στο σύνολό τους. Όχι όμως το J5, διαφωνώ κάθετα. Εδώ έχει γίνει εκ νέου δουλειά και προσωπικά δεν μπορώ να την μηδενίσω. To meizu οπως και τo vf μιλαμε να τα παρει απο Ελληνικη αντιπρωσοπια που εχει ιδια τιμη με το j5 και οχι απο κινα που προφανως ειναι κλτρη επιλογη (ανωτερο σε ΟΛΑ) και εχει κ εγγυηση και εχει και μεγαλη οθονη οπως ηθελε ο TS! Μπορει να ρωταει αναμεσα σε 2 αλλα απο την στιγμη συγκρινει τελειως διαφορετικα τηλεφωνα απο τελειως διαφορετικες κατηγοριες παει να πει οτι δν εχει κατασταλαψει και δν ειναι τοσο ενημερωμενος ωστε να ξερει ολες τις επιλογες τις αγορας οποτε θα επρεπε εκτος απο το πιο θεωρουμε κλτρο απο αυτα τα 2 να του δωσουμε και καποιες αντι επιλογες εστι ωστε να παρει κλτρο πακετο στα ιδια ισως και πιο λιγα λεφτα για να ευχαρηστιμενη και η τσεπη του αλλα και ο κατοχως του κινητο! Τελος παντων η επιλογη εγινε ελπιζω να με διαψεφτουν αυτα που λεω και να το χαρει η κοπελια το κινητο! (οσο για τα sammy η "ιστορια" λεει οτι σε 1 χρονο και πολυ λεω θα σερνονται ενω ολη η σειρα moto g ,ακομα και e, τις motorola τρεχουν αψογα ακομα και τωρα μετα απο 2 χρονια!)
Makeran Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 To meizu οπως και τo vf μιλαμε να τα παρει απο Ελληνικη αντιπρωσοπια που εχει ιδια τιμη με το j5 και οχι απο κινα που προφανως ειναι κλτρη επιλογη (ανωτερο σε ΟΛΑ) και εχει κ εγγυηση και εχει και μεγαλη οθονη οπως ηθελε ο TS! Μπορει να ρωταει αναμεσα σε 2 αλλα απο την στιγμη συγκρινει τελειως διαφορετικα τηλεφωνα απο τελειως διαφορετικες κατηγοριες παει να πει οτι δν εχει κατασταλαψει και δν ειναι τοσο ενημερωμενος ωστε να ξερει ολες τις επιλογες τις αγορας οποτε θα επρεπε εκτος απο το πιο θεωρουμε κλτρο απο αυτα τα 2 να του δωσουμε και καποιες αντι επιλογες εστι ωστε να παρει κλτρο πακετο στα ιδια ισως και πιο λιγα λεφτα για να ευχαρηστιμενη και η τσεπη του αλλα και ο κατοχως του κινητο! Τελος παντων η επιλογη εγινε ελπιζω να με διαψεφτουν αυτα που λεω και να το χαρει η κοπελια το κινητο! (οσο για τα sammy η "ιστορια" λεει οτι σε 1 χρονο και πολυ λεω θα σερνονται ενω ολη η σειρα moto g ,ακομα και e, τις motorola τρεχουν αψογα ακομα και τωρα μετα απο 2 χρονια!) Πολύ σωστά! Η ιστορία. Το j5 είναι κάτι διαφορετικό. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ απορώ γιατί ο TS δεν κοιτούσε το Meizu M2 Note, όμως και με το J5 δε θα μείνει ανικανοποίητη, γιατί τρέχει ένα touchwiz χωρίς bloatware, το οποίο τρέχει γρήγορα. Εγώ θεωρώ ότι οι οθόνες της Samsung είναι οι καλύτερες(έτσι μου φαίνεται στο μάτι). Σε γενικές γραμμές, πάντως, συμφωνώ με τον Beerloah. 1
SIP1995 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Πολύ σωστά! Η ιστορία. Το j5 είναι κάτι διαφορετικό. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ απορώ γιατί ο TS δεν κοιτούσε το Meizu M2 Note, όμως και με το J5 δε θα μείνει ανικανοποίητη, γιατί τρέχει ένα touchwiz χωρίς bloatware, το οποίο τρέχει γρήγορα. Εγώ θεωρώ ότι οι οθόνες της Samsung είναι οι καλύτερες(έτσι μου φαίνεται στο μάτι). Σε γενικές γραμμές, πάντως, συμφωνώ με τον Beerloah.Καλύτερες οθόνες δε ξέρω αν είναι....καθώς αποκλείεται να βάζει την ίδια ποιότητα οθόνης που βάζει και στα high-end κινητά της...
Beerloah Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλύτερες οθόνες δε ξέρω αν είναι....καθώς αποκλείεται να βάζει την ίδια ποιότητα οθόνης που βάζει και στα high-end κινητά της... Σε πληροφορώ πως η οθόνη του J5, έχει εκπληκτικά χρώματα. Επίσης δίνει την αίσθηση, πως δεν πρόκειται για οθόνη mid - range smartphone. Υ.Γ Παρά το γεγονός ότι δεν επιλέγω συσκευές της Samsung, θεωρώ και εγώ τις οθόνες της Samsung ότι είναι ανώτερες των λοιπών εταιρειών. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα