Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα, ψαχνω να αγορασω ενα σχετικα καλο κινητο με λιγοτερα απο 200 ευρω απο το καλοκαιρι και εχω καταληξη σε καποιες επιλογες. Θα ηθελα να τα φωτα σας γιατι ειμαι απο τους ασχετους και στα χαρακτηριστικα και σε site αγορων.

Εχω καταληξει σε 3 επιλογες (ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις)

- Huawei Ascend P8 Lite: http://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-Ascend-P8-Lite-Dual-16GB.html
Το ειχα βαλει στο ματι απο το καλοκαιρι που ο γερμανος το ειχε σε προσφορα στα 170 ευρω αλλα σε οποιο μαγαζι και να πηγα ειχε εξαντληθει. Ειναι μια safe επιλογη γιατι μπορω να το παρω απο μαγαζι στην ελλαδα, που και σε περιπτωση που παθει κατι εχω την εγγυηση να το δωσω εδω να ξεμπερδευω

Απο δω και κατω παμε σε κατηγορια αγορα απο Κινα. Κοιταω στο minideal επειδη εχω 1-2 γνωστους που εχουν παρει απο εκει και ξερω οτι δε θα παρω κατι χαλασμενο.

Εχω βασικες ερωτησεις απο εδω οπως:

Τι παει να πει "Stock in Greece"? Εχουν αποθηκη στην ελλαδα ή ερχετε με ελληνικο μενου και τα σχετικα?

Αν τελικα παραγγειλω απο minideal τι οδηγιες πρεπει να τους στειλω?

Τι παιζει με την εγγυηση?

Δεχονται πληρωμες με καρτα ή να κανω το κολπο με την paypal?

Παραθετω και τις επιλογες μου 

- Lenovo K3 Note: http://www.minideal.net/stock-in-greece-lenovo-k3-note-white.html

Ωραιο κινητο, εχω ακουσει καλα λογια

- Xiaomi Redmi Note 2: http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-2-4g-td-lte-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah-2384.html

Ο λογος που το πρωτοκοιταξα ηταν ενα αρθρο που ειδα 2 μερες πριν στο myphone.gr οτι το everbuying το πουλουσε στα 113 ευρω και σε συγκρισει με τα αλλα 2 εχει πιο καλα χαρακτηριστικα απλα δε ξερω την XIAOMI σαν εταιρεια καθολου και εχω αμφιβολιες για την ποιοτητα κατασκευης.

Κατα τη γνωμη σας ποιο κινητο ειναι το καλυτερο απο αυτα και τι πρεπει να ξερω για παραγγελια απο Κινα?

Ευχαριστω για το χρονο σας 

Δημοσ.

Αμα δν εχεια ακουσει για την xiaomi και δν ξες τι ποιοτητα κατασκευης εχει απλα μην ξανασχοληθεις με αγορες απο Κινα μερια!
Παρε κατι σιγουρακι η κατσε "διαβασε και ψαξου κλτρα και μετα ξαναελα εδω να σε συμβουλεψουμε!
(δν το λεω με κακια αλλα δν ξερεις την ισως μεγαλυτερη κινεζικη εταιρια κινητων κ οχι μονο? καλο θα ειναι να ενημερωνομαστε λιγο πολυ μονοι μας για αρχη και μετα να ζηταμε βοηθεια)

Δημοσ.

Δεκτο αυτο που μου λες αλλα ακριβως επειδη δε ξερω ηρθα να ρωτησω εδω, τα χαρακτηριστικα ετσι κι αλλιως για αυτην την κατηγορια κινητων ειναι ιδια αλλα μονο οσοι εχουν αποκτησει κινητο μιας "ταδε" εταιρειας μπορουν να συμβουλεψουν πανω στην ποιοτητα του.

Τη xiaomi δε την ειχα ακουσει ποτε γιατι μεχρι προσφατα που χαλασε ενα παλιο samsung που ειχα δεν ειχα λογο να ψαχνομαι με κινητα.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχειν πρεπει να ξεκαθαρισεις τη θες απο ενα κινητο.

Αυτο ειναι ο πρωτος κανονας για να χαρεις ενα κινητο που θες.

Δημοσ.

Δεκτο αυτο που μου λες αλλα ακριβως επειδη δε ξερω ηρθα να ρωτησω εδω, τα χαρακτηριστικα ετσι κι αλλιως για αυτην την κατηγορια κινητων ειναι ιδια αλλα μονο οσοι εχουν αποκτησει κινητο μιας "ταδε" εταιρειας μπορουν να συμβουλεψουν πανω στην ποιοτητα του.

Τη xiaomi δε την ειχα ακουσει ποτε γιατι μεχρι προσφατα που χαλασε ενα παλιο samsung που ειχα δεν ειχα λογο να ψαχνομαι με κινητα.

Λοιπόν, η Xiaomi από ότι έχω ακούσει, μαζί με τη Meizu είναι από τις πιο αξιόπιστες κινέζικες εταιρείες. Ήδη περιμένω το Xiaomi Redmi Note 2 που το έχω παραγγείλει κι εγώ από everbuying. Με άλλα λόγια πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα με την Xiaomi.
  • Like 1
Δημοσ.

Καταλαβα σας ευχαριστω, κατεληξα μετα απο κουβεντα και με καποιους γνωστους στο xiaomi 

απλα τωρα που λεει stock in greece χρειαζεται να τους στειλω το τυποποιημενο μυνηματακι για "eu adapter, install greek languages" κτλπ ή τα κανουν μονοι τους αυτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...