nexus5 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα θελω οτι να ναι απο παραπανω+οτι μου τραβαει 70βα8μους στο CS:go σκοπευω στο μελλον OC απλα τωρα που εχω λευτα πρεπει να παρω κατι.. θελω να ναι ωραιο κυριος να εχει μπλε-η κοκκινο χρωμα πανω στων επεξεργαστη το κουμπομα ως 120ευρω(ειχα στο μυαλο μου την v8 gts) ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Πάρε μια 212 evo να κάνεις την δουλειά σου οικονομικά και όταν αποκτήσεις την όρεξη και τις γνώσεις για κλοκάρισμα μέχρι τότε θα έχουν βγει 20 φορές καλύτερες ψύκτρες από τις τωρινές, αυτό το λέω για να μην δώσεις λεφτά τσάμπα για κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nexus5 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Πάρε μια 212 evo να κάνεις την δουλειά σου οικονομικά και όταν αποκτήσεις την όρεξη και τις γνώσεις για κλοκάρισμα μέχρι τότε θα έχουν βγει 20 φορές καλύτερες ψύκτρες από τις τωρινές, αυτό το λέω για να μην δώσεις λεφτά τσάμπα για κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον τώρα. h 212 ειναι καλυτερη της v8gts δλδ?και ακομα και αν ειναι,δεν μαρεσει εξωτερικα...θελω κατι ομορφο... δεν μπορω...μαρεσει το μπλε+κοκκκινο χρωμα...δν θελω την 212...και πειτε οτι την περνω..τι βα8μους θα πιασει?ποσο θα κατεβουνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Όχι, απλά πρότεινα να πας σε μια πιο αδύναμη και οικονομική λύση και να ασχοληθείς αργότερα με ακριβότερη ψύκτρα. Αγορά ακριβής ψύκτρας από την στιγμή που δεν θα κλοκάρεις τώρα και δεν σε επίγει το oc είναι πεταμένα λεφτά πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nexus5 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Όχι, απλά πρότεινα να πας σε μια πιο αδύναμη και οικονομική λύση και να ασχοληθείς αργότερα με ακριβότερη ψύκτρα. Αγορά ακριβής ψύκτρας από την στιγμή που δεν θα κλοκάρεις τώρα και δεν σε επίγει το oc είναι πεταμένα λεφτά πραγματικά. σωστο,απλα πιανει υπερβολικες θερμοκρασιες,για αυτο θελω ισως κατι ακριβωτερο...τρα με 35ευρω απο 70βα8μους ποσο θα μου πιανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Την έχει φίλος και στα 4.2 oc ο 4790k καλοκαίρι κιόλας δεν πήγαινε πάνω από 75 σε aida64 stress μετά από μισάωρο, οπότε στα 4 ghz θα παίζεις γύρω στους 65. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nexus5 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 πφ,δεν μαρεσει,η v8 gts ειναι καλυτερη ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εσύ δεν θες ψύκτρα. Γυναίκα θες που να φορά κόκκινα....... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nexus5 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εσύ δεν θες ψύκτρα. Γυναίκα θες που να φορά κόκκινα....... εχω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Πάρε ότι σε φωτίσει ο Θεός γιατί αλλιώς άκρη δεν βγαίνει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/7881378/Arctic-Liquid-Freezer-120.htmlεγω σε full load http://prntscr.com/9jvzod με την 120 οχι 240... αμα εβαζα την 240 (αλλα δεν χωραει στο κουτι μου ) θα ειχα 16 βαθμους full load .... φθηνη και πολυ καλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Ποιο κουτί έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα