Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να μην υπάρξει παρεξήγηση την αλλαγή μητρικής την πρότειναν αφού είδαν ότι έχει βάλει χέρι άλλος, να στο γράψω και εδώ, αν το πας αλλού και δεν στο φτιάξουν και μετά το στείλεις Procordia θα σου προτείνουν το ίδιο

Το ζήτημά μου δεν είναι η διαφορά στην τιμή αλλά το γεγονός ότι αν το κινητό σταλεί Αθήνα μπορεί να πάρει 15-20 μέρες η επισκευή του. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν στον γερμανό που πήγα και στο public. Τώρα βέβαια δεν ξέρω με την procordia τι παίζει, ίσως να τους πάρει λιγότερο. Απλά εγώ ήθελα να το πάω εδώ για επισκευή για να το έχω πίσω σε 2-3 μέρες το πολύ. Βέβαια μπορεί να έχω πολύ υψηλές προσδοκίες, είναι η πρώτη φορά που στέλνω κινητό για smartphone για service.

Άλλο παλικάρι από το φόρουμ (με την ίδια ζημιά) που τον ρώτησα μου είπε ότι η procordia ήθελε να τον χρεώσει και έξτρα για αλλαγή μητρικής ενώ δε χρειαζόταν, ίσα ίσα για να του πάρουν λεφτά. Γι αυτό και είμαι λίγο επιφυλακτικός ότι θα προσπαθήσουν να με πιάσουν κότσο.

Επεξ/σία από leo06
Δημοσ.

για να μην υπάρξει παρεξήγηση την αλλαγή μητρικής την πρότειναν αγρού είδαν ότι έχει βάλει χέρι άλλος, να στο γράψω και εδώ, αν το πας αλλού και δεν στο φτιάξουν και μετά το στείλεις Procordia θα σου προτείνουν το ίδιο

Σωστά, έχεις δίκιο.  Το είχα ξεχάσει τελείως αυτό. Σήμερα πήγα σε έναν τεχνικό και μου λέει θα κοστίσει 60-70 ευρώ η επισκευή λόγω της επικινδυνότητας της επισκευής. Αν μου βραχυκυκλώσουν τη μητρική κάρτα, ποιός ευθύνεται; Δε θα κάνουν τίποτα από κει και μπρος, δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη; Αν είναι να μη το δώσω σε τυχαίους που δε ξέρουν τι τους γίνεται, τι να πω. Μήπως να το στείλω στην procordia τελικά; Απλά φοβάμαι ότι θα τους πάρει κάνα δύο βδομάδες και βάλε, και χρειάζομαι άμεσα τη συσκευή.

Δημοσ.

κάνε ενα τηλέφωνο στην procordia

Σωστά, έχεις δίκιο.  Το είχα ξεχάσει τελείως αυτό. Σήμερα πήγα σε έναν τεχνικό και μου λέει θα κοστίσει 60-70 ευρώ η επισκευή λόγω της επικινδυνότητας της επισκευής. Αν μου βραχυκυκλώσουν τη μητρική κάρτα, ποιός ευθύνεται; Δε θα κάνουν τίποτα από κει και μπρος, δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη; Αν είναι να μη το δώσω σε τυχαίους που δε ξέρουν τι τους γίνεται, τι να πω. Μήπως να το στείλω στην procordia τελικά; Απλά φοβάμαι ότι θα τους πάρει κάνα δύο βδομάδες και βάλε, και χρειάζομαι άμεσα τη συσκευή.

Δημοσ.

Παίρνω τηλέφωνο στην procordia, δύο φορές, περιμένω κάνα δεκάλεπτο κάθε φορά και δε το σηκώνει κανείς.

Παίρνω τηλέφωνο στο re-store και μου λένε το εξής:

-Θα το στείλουμε για εκτίμηση σε έναν τεχνικό. Αν δώσει το οκ θα προχωρήσουμε, διότι είναι μια πολύ δύσκολη επέμβαση (που είναι).

-Πόσο κοστίζει;

-70 ευρώ.

-Τί γίνεται σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να το φτιάξετε; Να το στείλω στην Procordia;

-Αν το στείλετε στην Procordia θα σας πει ότι θέλει αλλαγή όλη η πλακέτα, διότι οι ίδιοι δεν κάνουν επεμβάσεις πάνω στη μητρική (~200 ευρώ). 

Οπότε εδώ τίθεται το εξής ερώτημα. Αξίζει να το δώσω για επισκευή εδώ στον τεχνικό με το ρίσκο να χαλάσει, ή να το πουλήσω ως "tablet" εδώ; Διότι αν το δώσω για επισκευή και δεν το καταφέρουν μου είπαν ότι δε θα με χρεώσουν τίποτα, αλλά το κινητό θα εξακολουθήσει να θέλει αλλαγή μητρικής (που θα την ήθελε ούτως ή άλλως, σύμφωνα με την Procordia). Συνεπώς το δίλημμα είναι: Αν το πουλήσω όπως είναι ,θα πάρω κάποια λεφτά στο χέρι. Ειδάλλως, αν το ρισκάρω και δεν πετύχει, δε μπορώ να το πουλήσω με τίποτα (χαλασμένη μητρική).

Τί θα προτείνατε εσείς;

Δημοσ.

στην procordia αλλάζουν κανονικά το reader μόνο,η χρέωση 30-40 ευρώ, δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλαγή μητρικής θα ζητήσουν αν το έχεις πάει σε άλλο τεχνικό

Παίρνω τηλέφωνο στην procordia, δύο φορές, περιμένω κάνα δεκάλεπτο κάθε φορά και δε το σηκώνει κανείς.

Παίρνω τηλέφωνο στο re-store και μου λένε το εξής:

-Θα το στείλουμε για εκτίμηση σε έναν τεχνικό. Αν δώσει το οκ θα προχωρήσουμε, διότι είναι μια πολύ δύσκολη επέμβαση (που είναι).

-Πόσο κοστίζει;

-70 ευρώ.

-Τί γίνεται σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να το φτιάξετε; Να το στείλω στην Procordia;

-Αν το στείλετε στην Procordia θα σας πει ότι θέλει αλλαγή όλη η πλακέτα, διότι οι ίδιοι δεν κάνουν επεμβάσεις πάνω στη μητρική (~200 ευρώ). 

Οπότε εδώ τίθεται το εξής ερώτημα. Αξίζει να το δώσω για επισκευή εδώ στον τεχνικό με το ρίσκο να χαλάσει, ή να το πουλήσω ως "tablet" εδώ; Διότι αν το δώσω για επισκευή και δεν το καταφέρουν μου είπαν ότι δε θα με χρεώσουν τίποτα, αλλά το κινητό θα εξακολουθήσει να θέλει αλλαγή μητρικής (που θα την ήθελε ούτως ή άλλως, σύμφωνα με την Procordia). Συνεπώς το δίλημμα είναι: Αν το πουλήσω όπως είναι ,θα πάρω κάποια λεφτά στο χέρι. Ειδάλλως, αν το ρισκάρω και δεν πετύχει, δε μπορώ να το πουλήσω με τίποτα (χαλασμένη μητρική).

Τί θα προτείνατε εσείς;

Δημοσ.

στην procordia αλλάζουν κανονικά το reader μόνο,η χρέωση 30-40 ευρώ, δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλαγή μητρικής θα ζητήσουν αν το έχεις πάει σε άλλο τεχνικό

Χαχαχα. Ε τους μαλάκες εδώ στο re-store. Τα είπαν επίτηδες ώστε να ψαρώσω (και τα κατάφεραν) και να μη το στείλω στη procordia!

Θα ξαναπάρω τη procordia, μπορεί να το σηκώσουν αυτή τη φορά.

Κάτι άλλο να ρωτήσω σχετικά με τη procordia. Αν τα θαλασσώσουν εκεί και κάνουν τη ζημιά χειρότερη (στη μητρική δηλαδή), είναι υποχρεωμένοι να συμμαζέψουν τη ζημιά που προκάλεσαν χωρίς επιπλέον χρέωση ή θα μου τα προσθέσουν στο "λογαριασμό" μου;

Δημοσ.

είναι το επίσημο service της lg,δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα, πες τους ότι θέλεις αλλαγή στο sim reader να σου πουν πόσο θα στοιχίσει

Χαχαχα. Ε τους μαλάκες εδώ στο re-store. Τα είπαν επίτηδες ώστε να ψαρώσω (και τα κατάφεραν) και να μη το στείλω στη procordia!

Θα ξαναπάρω τη procordia, μπορεί να το σηκώσουν αυτή τη φορά.

Κάτι άλλο να ρωτήσω σχετικά με τη procordia. Αν τα θαλασσώσουν εκεί και κάνουν τη ζημιά χειρότερη (στη μητρική δηλαδή), είναι υποχρεωμένοι να συμμαζέψουν τη ζημιά που προκάλεσαν χωρίς επιπλέον χρέωση ή θα μου τα προσθέσουν στο "λογαριασμό" μου;

Δημοσ.

Μόλις πήρα και ρώτησα. Μου είπαν ότι γίνεται κανονικότατα το σέρβις αυτό (ότι δηλαδή δε θα κάνουν αλλαγή μητρικής όπως μου είπαν από το άλλο κατάστημα), ότι αν προκαλέσουν ζημιά θα την επισκευάσουν χωρίς επιπλέον χρέωση, ότι θα αποκτήσω εγγύηση 2 χρόνια για το ανταλλακτικό αυτό, και ότι θα κοστίσει 35-40 ευρώ η όλη διαδικασία. Κοινώς, όλα μια χαρά. Αύριο θα πάω στα ΕΛΤΑ να τους το στείλω.

Δημοσ.

Μόλις πήρα και ρώτησα. Μου είπαν ότι γίνεται κανονικότατα το σέρβις αυτό (ότι δηλαδή δε θα κάνουν αλλαγή μητρικής όπως μου είπαν από το άλλο κατάστημα), ότι αν προκαλέσουν ζημιά θα την επισκευάσουν χωρίς επιπλέον χρέωση, ότι θα αποκτήσω εγγύηση 2 χρόνια για το ανταλλακτικό αυτό, και ότι θα κοστίσει 35-40 ευρώ η όλη διαδικασία. Κοινώς, όλα μια χαρά. Αύριο θα πάω στα ΕΛΤΑ να τους το στείλω.

Αν δε κα΄νω λάθος, νομίζω πως στέλνουν δικό τους courier και το παίρνει....εκτός αν η Procordia έχει διαφορετική πολιτική για τα κιμνητά εκτός εγγύησης. Πάντως αφου βρήκες λύση τελικά, μια χαρά.

Δημοσ.

Ίσως και να έχει άλλη πολιτική, πιθανώς επειδή δε μένω στην Αθήνα, ξέρω κι εγώ. Αλλά το ΕΛΤΑ είναι τόσο κοντά εδώ που μένω Θεσσαλονίκη, που δε με πειράζει. Τι να πω, το στέλνω, κάνω το σταυρό μου και ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα μια και καλή.

Αν δε κα΄νω λάθος, νομίζω πως στέλνουν δικό τους courier και το παίρνει....εκτός αν η Procordia έχει διαφορετική πολιτική για τα κιμνητά εκτός εγγύησης. Πάντως αφου βρήκες λύση τελικά, μια χαρά.

Δημοσ.

μήπως εννοείς Ελτα Κούριερ? τα Ελτα αν δεν κάνω λάθος δεν παραδίδουν πακέτα αλλά αφήνουν ειδοποίηση για να περάσεις από κατάστημα να παραλαβεις

Ίσως και να έχει άλλη πολιτική, πιθανώς επειδή δε μένω στην Αθήνα, ξέρω κι εγώ. Αλλά το ΕΛΤΑ είναι τόσο κοντά εδώ που μένω Θεσσαλονίκη, που δε με πειράζει. Τι να πω, το στέλνω, κάνω το σταυρό μου και ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα μια και καλή.

Δημοσ.

μήπως εννοείς Ελτα Κούριερ? τα Ελτα αν δεν κάνω λάθος δεν παραδίδουν πακέτα αλλά αφήνουν ειδοποίηση για να περάσεις από κατάστημα να παραλαβεις

Ναι, συγγνώμη, παράλειψή μου. ΕΛΤΑ κούριερ είναι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Να ενημερώσω τι έγινε έτσι ώστε αν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, να μάθει τι έγινε στη δική μου περίπτωση.

Τελικά το έστειλα το κινητό στην Procordia. Άργησα πολύ να πάρω νέα λόγω των εορτών και τους πήρα σήμερα να τους ρωτήσω. Μου λένε ότι επειδή έχω το Καναδέζικο μοντέλο του G3 (D852) δε μπορούν να κάνουν την επισκευή, καθώς δεν έχουν, λέει, το δικαίωμα να παραγγείλουν εξαρτήματα που δεν αντιστοιχούν στα μοντέλα του G3 που πωλούνται στην Ελλάδα (D855). Μου λέει ότι αν θέλω μπορώ να πάρω το ρίσκο και να δοκιμάσουν να βάλουν τον sim card reader που αντιστοιχεί στο ελληνικό μοντέλο, αλλά μπορεί να μην υπάρχει συμβατότητα και να καεί η μητρική. Εγώ, από φόβο μη γίνει καμιά χαζομάρα, δεν το πήρα αυτό το ρίσκο και τους ζήτησα να μου το στείλουν πίσω.

Βέβαια αυτά που ανέφερα από πάνω δε θα βοηθήσουν κανέναν Έλληνα με το ίδιο πρόβλημα, διότι ποιά είναι άλλωστε η πιθανότητα Έλληνας με G3 να έχει το Καναδέζικο variant; Αλλά όπως και να έχει ήθελα να ενημερώσω για την όλη κατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...