Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το LG G3 μου. Ένας γνωστός μου προσπάθησε να δοκιμάσει να βάλει nanoSIM με microSIM adapter στο κινητό, και μετά ζορίστηκε πολύ να βγει. Όταν βγήκε, έβαλα τη δική μου microSIM πάλι. Δε διάβαζε όμως τίποτα το κινητό. Σκέφτομαι ότι μπορεί κατά την έξοδο της nanoSIM με adapter να στράβωσε ή να έσπασε κάποιο πινάκι στον αναγνώστη της SIM (η microSIM πλέον βγαίνει χωρίς πολύ κόπο) και γι' αυτό να υφίσταται αυτό το πρόβλημα. Επίσης, ένα άλλο περίεργο είναι ότι πριν συμβεί αυτή η ζημιά, ο αναγνώστης είχε ήδη ένα σπασμένο πινάκι κι όμως η microSIM αναγνωριζόταν κανονικότατα.

Θέλω να ρωτήσω το εξής: Υπάρχει κάποιος τρόπος να προσπαθήσω να το "φτιάξω" μόνος μου; Να ισιώσω δηλαδή κάποιο πινάκι ή κάτι τέτοιο. Επίσης, αν όχι, ξέρετε κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη το οποίο να ειδικεύεται στην επισκευή LG τηλεφώνων, και πόσο μπορεί να "πάει" μια τέτοια επισκευή; Διότι το να το στείλω Αθήνα θα αποβεί πολύ χρονοβόρο και δαπανηρό. 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Οχι μην το φταξεις μονος σου.

Να το πας σε εναν ΓΕΡΜΑΝΟ με την εγγυηση και αυτη θα το πανε στην LG.

Στη θεσσ/νικη ξερω μια LG οτι ηταν στο Ιπποκρατιο(Παπαναστασιου)εκει που ηταν το μαγαζι του Γκαλη(αν ξερεις).

Αν ρωτησης θα σου πουνε.

Δημοσ.

Ξέχασα ο χαζός να αναφέρω ότι δεν υπάρχει εγγύηση, καθώς το κινητό είναι αγορασμένο από Καναδά. Αν ήταν εντός εγγύησης θα το είχα πάει ήδη στον Γερμανό. Το μαγαζί που λες μου φαίνεται δεν υπάρχει πια. Πέρασα και από περιοχή Ιπποκράτειου σήμερα, δεν είδα κάτι. Αν ξέρεις κάποιο μαγαζί με τεχνικό που ειδικεύεται σε LG, θα μου ήταν πολύ ωφέλιμο.

Οχι μην το φταξεις μονος σου.
Να το πας σε εναν ΓΕΡΜΑΝΟ με την εγγυηση και αυτη θα το πανε στην LG.
Στη θεσσ/νικη ξερω μια LG οτι ηταν στο Ιπποκρατιο(Παπαναστασιου)εκει που ηταν το μαγαζι του Γκαλη(αν ξερεις).
Αν ρωτησης θα σου πουνε.

Δημοσ.

Κανονικότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Που μου φαίνεται και ελαφρώς περίεργο δεδομένου του ότι ένα πινάκι είχε ήδη σπάσει (έτσι το αγόρασα από τον προηγούμενο).

Λειτουγούσε κανονικά πριν ?

Δημοσ.

Κανονικότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Που μου φαίνεται και ελαφρώς περίεργο δεδομένου του ότι ένα πινάκι είχε ήδη σπάσει (έτσι το αγόρασα από τον προηγούμενο).

Tότε μάλλον έγινε χειρότερα, λοίπον πάρε τηλ στη Procordia που είναι το επίσημο service της LG και ρώτα πόσο κοστίζει η συγκεκριμένη επισκευή.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είμαι από Αθήνα αλλά από Θεσσαλονίκη και θα προτιμούσα να γίνει εδώ η επισκευή (ειδάλλως θα πάρει πολύ χρόνο), σε κάποιον τεχνικό που έχει εμπειρία με LG. Τυχαίνει να ξέρεις κάποιο τέτοιο κατάστημα εδώ;

Tότε μάλλον έγινε χειρότερα, λοίπον πάρε τηλ στη Procordia που είναι το επίσημο service της LG και ρώτα πόσο κοστίζει η συγκεκριμένη επισκευή.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είμαι από Αθήνα αλλά από Θεσσαλονίκη και θα προτιμούσα να γίνει εδώ η επισκευή (ειδάλλως θα πάρει πολύ χρόνο), σε κάποιον τεχνικό που έχει εμπειρία με LG. Τυχαίνει να ξέρεις κάποιο τέτοιο κατάστημα εδώ;

Επειδή και εγώ έχω ψάξει στη Θεσσαλονίκη δε βρήκα κάποιο καλό...προς Θεού μη το πας σε γερμανό, πλαίσιο κτλ γιατί αυτοί θα το στείλουν στην Arvato (το χειρότερο service όλων) όπου μπορεί να στο κάνουν και ζημιά, πάντως μη νομίζεις ότι θα έχει και μεγαλη διάφορα στη τιμή, ζήτημα να είναι στα 10€...οπότε καλύτερα στο επίσημο να το στείλεις Αθήνα και να το έχεις πίσω σε μια βδομάδα παρά εδώ (μη σου κάνουν και ζημιά κιολλας). Πάντως πάρε τηλ στη Procordia για να ξερεις τη τιμή.
Δημοσ.

Το ζήτημά μου δεν είναι η διαφορά στην τιμή αλλά το γεγονός ότι αν το κινητό σταλεί Αθήνα μπορεί να πάρει 15-20 μέρες η επισκευή του. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν στον γερμανό που πήγα και στο public. Τώρα βέβαια δεν ξέρω με την procordia τι παίζει, ίσως να τους πάρει λιγότερο. Απλά εγώ ήθελα να το πάω εδώ για επισκευή για να το έχω πίσω σε 2-3 μέρες το πολύ. Βέβαια μπορεί να έχω πολύ υψηλές προσδοκίες, είναι η πρώτη φορά που στέλνω κινητό για smartphone για service.

Άλλο παλικάρι από το φόρουμ (με την ίδια ζημιά) που τον ρώτησα μου είπε ότι η procordia ήθελε να τον χρεώσει και έξτρα για αλλαγή μητρικής ενώ δε χρειαζόταν, ίσα ίσα για να του πάρουν λεφτά. Γι αυτό και είμαι λίγο επιφυλακτικός ότι θα προσπαθήσουν να με πιάσουν κότσο.

Δημοσ.

Γ.Παπανδρεου 9(πρωην Ανθεων)

Τηλ.2312201820-2312201840

Re-Store.gr

20-35€

Ναι το είχα δει πιο πριν αυτό και το σκέφτομαι ίσως να το πάω εκεί. Έχεις κάποια εμπειρία από αυτό το μαγαζί; Το κατέχουν από LG;

Δημοσ.

Σε ολες τις μαρκες ξερουν.

Τωρα τι να σου πω...

Ειχα στειλει και αλλον αλλα δεν ξερω τη εγινε.

Εγω ειμαι εκτος θεσσ/νικης και δεν βολευει.

Δημοσ.

Σε ολες τις μαρκες ξερουν.

Τωρα τι να σου πω...

Ειχα στειλει και αλλον αλλα δεν ξερω τη εγινε.

Εγω ειμαι εκτος θεσσ/νικης και δεν βολευει.

Ναι, το γράφει ότι επιδιορθωνουν και LG, απλά νόμιζα ότι ίσως είχες κάποια εκ των πραγμάτων εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί για να μου πεις εντυπώσεις. Όπως και να έχει, πιστεύω δε χάνω κάτι αν δοκιμάσω.

Όταν λες "είχα στείλει και άλλον", τί ακριβώς εννοείς; Είναι λίγο αργά και δε στροφαρω.

Δημοσ.

Ενα αλλο παιδι που ειχε προβλημα και αυτος με το κινητο του(LG)απο θεσσ/νικη του ειχα προτεινει το συγκεκριμενο καταστημα.

Δημοσ.

Ενα αλλο παιδι που ειχε προβλημα και αυτος με το κινητο του(LG)απο θεσσ/νικη του ειχα προτεινει το συγκεκριμενο καταστημα.

Α, πολύ ωραία. Θα το κοιτάξω τότε. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...