Προς το περιεχόμενο

Το Game of Thrones κατέβηκε πειρατικά περισσότερο από κάθε άλλη σειρά το 2015

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Just humor me που λένε και οι αγγλόφωνοι. Από σύγχρονες σειρές, ποιες σου αρέσουν; Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, να καταλάβουμε και λίγο τα γούστα σου.

Ποσο σύγχρονες; Η τελευταία που παρακολούθησα και μου άρεσε ήταν το Rookie Blue :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι λογικό και αναμενόμενο, να μην αρέσουν σε όλους τα ίδια (σε οποιοδήποτε τομέα). Ο καθένας έχει τα γούστα του οπότε σωστά ειπώθηκε πως περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

σωστα!!

Σίγουρα κάποιος μπορεί να πει πως "το GOT δεν μου αρέσει", και είναι απόλυτα δεκτό αυτό, αλλά κάνει λάθος όταν λέει οτι είναι υπερτιμημένο. Και αυτό, γιατί τα ίδια τα γεγονότα τον διαψεύουν. Όταν είναι τόσο γνωστή, όταν επί 3 χρόνια, είναι η top πειρατική σειρά και όταν την γουστάρει η συντριπτική πλειοψηφία, είναι άκυρη αυτή η δήλωση.

ποια είναι η συντριπτικη πλειοψηφια??

Διότι δεν είναι ο απόλυτος κριτής, ούτε αυτός, ούτε κανένας, ώστε να πει αν είναι καλή ή όχι. Δεν μπορεί να κριθεί κάτι απο μια μοναδική γνώμη, αλλά απο ένα σύνολο πολλών. Κι εδώ η πλειοψηφία λέει οτι είναι μια απο τις καλύτερες σειρές.

πλειοψηφια παλι...

Όσο του ότι, το hype γύρω απο την σειρά, την έκανε τόσο δημοφιλή, απαντώ πως αυτό αυτοδημιουργείται απο τους ίδιους τους θεατές. Κι εγώ άκουγα πολλά, αλλά μέχρι την 4η σεζόν, δεν είχα δει ούτε επεισόδιο. Είπα να την δοκιμάσω, και την βρήκα ενδιαφέρον, αν δεν μου άρεσε δεν θα την συνέχιζα, κι ας έλεγαν οι πάντες οτι είναι γαμάτη.

αυτό είναι ότι πιο λαθος εχω διαβασει.η ταινια ξεκινησε με γ@μω τα προμοσιον,δεν βασιστηκε στους θεατες,και η πρωτη σεζον ηταν πολύ καλη και καθηλωσε τους θεατες.

Υπεριτιμημένο μπορώ να πω πως ήταν η ταινία Birdman. Όπου σπάνια έχω διαβάσει και ακούσει απο κάποιον άλλον οτι του άρεσε, αλλά και το box office δεν δείχνει και καμιά τρελή είσπραξη για μια οσκαρική ταινία. 

υπερτιμημενο είναι ότιδηποτε η οποιοσδηποτε του δινουν παραπανω προσοχή ότι του αρμοζει.

​πχ.ειμαι τρελος φαν του star wars,αλλα με αυτό το χαλι που γινετε το κατατάσσω στα υπερτιμημένα!

ΥΓ: Την παρατηρώ συχνά αυτή την "κόντρα" τελευταία. Δηλαδή κάτι που είναι δημοφιλές, πετάγεται στάνταρ ένας που λέει "είνα βλακεία", "είναι μπούρδα", "ούτε που το ξέρω και είμαι περήφανος(!) για αυτό"... Σορρυ παίδες, αυτό δεν σας κάνει και πιο μάγκες, έξυπνους, ούτε οι άλλοι καθίστανται ηλίθιοι/ανίδεοι.

• Like 1

ΥΓ: Την παρατηρώ συχνά αυτή την "κόντρα" τελευταία. Δηλαδή κάτι που είναι δημοφιλές, πετάγεται στάνταρ ένας που λέει "είνα βλακεία", "είναι μπούρδα", "ούτε που το ξέρω και είμαι περήφανος(!) για αυτό"... Σορρυ παίδες, αυτό δεν σας κάνει και πιο μάγκες, έξυπνους, ούτε οι άλλοι καθίστανται ηλίθιοι/ανίδεοι.

Αυτό να έγραφες μόνο, έφτανε.

Γκλούγκλισες καθόλου να δείς πότε βγήκε η συγκεκριμένη σειρά ή έτσι απλά τρολλάρεις; :P

Έδωσα και λίγο σκόντο, έτσι, για να πιάσουμε 2 γεμάτες δεκαετίες και κάτι ψιλά.

@goblin83

Φίλε μου όταν έχει βαθμολογηθεί με 9.5/10 απο ~900.000 άτομα στο IMDB, τι είναι; Δεν είναι μια συντριπτική πλειοψηφία αυτή; Ή ρώτα στο δικό σου περίγυρο, πόσοι γούσταραν την σειρά ή όχι.

Το να προμοτάρεται έντονα μια ταινία ή σειρά, δεν την κάνει αυτόματα υπερτιμημένη. Μιας και ανέφερες το Star Wars, οι τελευταίες ταινίες είναι πολύ πιθανόν, να είναι υπερτιμημένες, αλλά αυτό θα φανεί μόλις την δει ο κόσμος και την κρίνει.

Όσο αφορά το GOT, αν μετά την 1η σεζόν, δεν συνέχιζε να είναι καλή, θα είχε εγκαταληφθεί απο το κοινό.

• Like 2

@goblin83

Φίλε μου όταν έχει βαθμολογηθεί με 9.5/10 απο ~900.000 άτομα στο IMDB, τι είναι; Δεν είναι μια συντριπτική πλειοψηφία αυτή; Ή ρώτα στο δικό σου περίγυρο, πόσοι γούσταραν την σειρά ή όχι.

Το να προμοτάρεται έντονα μια ταινία ή σειρά, δεν την κάνει αυτόματα υπερτιμημένη. Μιας και ανέφερες το Star Wars, οι τελευταίες ταινίες είναι πολύ πιθανόν, να είναι υπερτιμημένες, αλλά αυτό θα φανεί μόλις την δει ο κόσμος και την κρίνει.

Όσο αφορά το GOT, αν μετά την 1η σεζόν, δεν συνέχιζε να είναι καλή, θα είχε εγκαταληφθεί απο το κοινό.

Δεν χρειαζομαι ψηφοφορια για να μου πει τι είναι καλο κ τι όχι.

900.000 σε 7.5 δισ.δεν είναι πλειοψηφια.θα μπουν σε dιαδικασια να ψηφισουν οι φαν,λογικο μου ακούγετε.να παιρνει 9.5

πληροφοριακα αν δεις σειρα κατω από 7  στο imdb να ξερεις ότι δεν βλέπετε. :D

μη το λες,εμενα μου πηρε 4 σεζον για να το καταλαβω... :D

• Like 1

Σίγουρα δεν χρειάζεσαι ψηφοφορία, για να σου πει τι είναι καλό ή όχι. Αυτό το κρίνεις μόνος σου.

Αλλά εδώ πολλοί κρίνουν οτι είναι καλό για αυτούς. Άρα υπερτιμημένο δεν είναι.

Και δεν είναι 900.000 από 7.5δις. Δεν έχουν όλοι internet, σίγουρα όσοι έχουν δεν ασχολούνται με το imdb, καί σίγουρα όλοι δεν έχουν δει το got. Συνεπώς, είναι εντυπωσιακά μεγάλο νούμερο αυτό, όταν το συγκρίνεις με άλλες σειρές ή ταινίες.

Να προσθέσω επίσης στα όσα ορθά ανέφερε ο gonlin, πώς το promotion βοηθάει πολύ στη δημοφιλία μιας ταινίας/σειράς... Ακόμα και αυτή η είδηση στην ουσία διαφημίζει τη σειρά, ακόμα και τελείως άσχετες ειδήσεις που διαβάζω ανά καιρούς, όπως εκείνη η τρομερή είδηση που ρωτούσαν τους πρωταγωνιστές της σειράς τι κινητό χρησιμοποιούν... Σειρές παλιότερες πέφτουν σε δημοφιλία γιατί οι τελευταίες γενιές ούτε που τις έχουν ακούσει και όταν κυκλοφόρησαν το internet δεν είχε διαδοθεί αρκετά ή δεν υπήρχε καν, όμως οι παλιότεροι που τις θυμόμαστε τις αγαπάμε και θα συνεχίσουμε να τις αγαπάμε :)

Oxygene σίγουρα βοηθάει το promotion. Όπως ανέφερα, εγώ δεν την ήξερα την σειρά για 4 χρόνια, και αφού άκουσα απο πολλούς οτι τους άρεσε πολύ, την είδα κι εγώ δοκιμαστικά.

Και πιστεύω πως αυτός είναι και ο σκοπός του promotion. Να σε πείσει, να αφιερώσεις χρόνο ώστε να δοκιμάσεις το προϊόν τους.

Απο εκεί και πέρα όμως, αν είναι μάπα το καρπούζι που λένε, δεν νομίζω οτι μόνο και μόνο λόγω του promotion θα κάτσεις να δεις 5-6 σεζόν.

Σίγουρα δεν χρειάζεσαι ψηφοφορία, για να σου πει τι είναι καλό ή όχι. Αυτό το κρίνεις μόνος σου.

Αλλά εδώ πολλοί κρίνουν οτι είναι καλό για αυτούς. Άρα υπερτιμημένο δεν είναι.

Και δεν είναι 900.000 από 7.5δις. Δεν έχουν όλοι internet, σίγουρα όσοι έχουν δεν ασχολούνται με το imdb, καί σίγουρα όλοι δεν έχουν δει το got. Συνεπώς, είναι εντυπωσιακά μεγάλο νούμερο αυτό, όταν το συγκρίνεις με άλλες σειρές ή ταινίες.

δεν μπορεις να λες ''συντιπτικη πλειοψηφια όταν εχεις 2 αγνωστους.(αυτους π δεν του αρεσει,και στο συνολο.)

συντιπτικη πλειοψηφια ,η εστω πλειοψηφια λεσ κατι όταν ξερεις το συνολο.

πχ το got αρεσει σε :900.000

δεν αρεσει σε:  ?

συνολο :  ?

εχεις 2 αγνωστους,δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα..

όταν στο imdb ψηφισουν αυτοι που τους αρεσει,αυτοματος το κανει ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ.

#sorath μεχρι που εχει δει??

Παιδια υπαρχει μια λεπτη διαφορα μεταξυ του "δεν μου αρεσει/αρεσει το Χ" και του "εισαι βλακας που δεν σου αρεσει/αρεσει το Χ"..

Ειμαστε διαφορετικοι, με διαφορετικα γουστα.

Υποθετω..

Ποσο σύγχρονες; Η τελευταία που παρακολούθησα και μου άρεσε ήταν το Rookie Blue :P

Καμία που να έχει πάνω απο 30.000 votes στο imdb και να είναι μετά το 2000; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...