Προς το περιεχόμενο

Το Game of Thrones κατέβηκε πειρατικά περισσότερο από κάθε άλλη σειρά το 2015

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.imdb.com/title/tt0047708/

Να πώ ότι με ενδιαφέρουν τα νούμερα; Ψέμματα θα πώ. Προτιμώ να δώ/ακούσω κάτι και να πώ την άποψη που με εκφράζει εμένα προσωπικά, παρά να παπαγαλίσω την κριτική των υπολοίπων. Τώρα αν δεν είναι αρεστή στους πολλούς, δεν θα βάλω και τα κλάμματα...

Confirmed o oxygene μας τρολλαρει. Μονο απο το λινκ του μας εδειξε οτι ειναι αδμιν στο /tv/ του 4chan.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4/4 fail, μπορείς και καλύτερα :)

Aφου ρε συ με συγχωρεις τωρα αλλα οτι και να σου λεγαμε,οποια σειρα και να σου λεγαμε απο την στιγμη που βαζεις hitchcock γινεσαι πιο γραφικος απο την σαντορινη. Εγω οποτε λεω hitchcock σε καποιον το λεω για να τον κοροιδεψω και να τον τσαντισω γιατι μου το επιτρεπει το overrated status του hitchcock. lol

• Like 5

Aφου ρε συ με συγχωρεις τωρα αλλα οτι και να σου λεγαμε,οποια σειρα και να σου λεγαμε απο την στιγμη που βαζεις hitchcock γινεσαι πιο γραφικος απο την σαντορινη. Εγω οποτε λεω hitchcock σε καποιον το λεω για να τον κοροιδεψω και να τον τσαντισω γιατι μου το επιτρεπει το overrated status του hitchcock. lol

Overrated ο μαιτρ του σασπένς, του οποίου τα σενάρια πολλοί προσπάθησαν να μιμηθούν/αντιγράψουν; Αλλά τι κάθομαι να εξηγώ τώρα, είναι φανερό ότι δεν έχεις σχέση με το είδος... :)

Ενταξει,καλη σειρα ειναι.Εχει καλη πλοκη,καλο σεναριο και οι ηθοποιοι αρκετα καλοι επισης.Κατι το συνταρακτικο ομως,το οποιο να δικαιολογει το ολο hype γυρω απο την σειρα δυστυχως δεν υπαρχει.Μας τα ζαλισαν 5 σεζον winter is coming,μας εσκασαν 47 επεισοδια για να δουμε white walkers.Το μονο διαφορετικο οτι δεν υπαρχουν πρωταγωνιστες η μαλλον η μοναδικη σειρα στην οποια πεθαινουν πρωταγωνιστες.

-οχι η δικια μου ειναι καλυτερη

-οχι η δικια μου ειναι ακομα καλυτερη απο την δικια σου

-οχι εχεις αδικο γιατι η δικια μου ειναι πολυ καλυτερη

-οχι εχω δικιο και εσυ εχεις αδικο

.

.

.

.

you never get tired do you?

• Like 7

Πρέπει να φτιάξω δικιά μου λίστα για να έχω άποψη; Καλό καλό...

Προβλημα κατανοησης διακρινω. Σου λεει ο ανθρωπος οτι αφου το Got ειναι υπερτιμημενο ποιες ειναι για σενα οι Top 3 σειρες, μιας και προφανως για τον ιδιο το got ανηκει σε αυτες. Ετσι, για να δουμε το γουστο σου.

Eν πασει περιπτωση, το οτι δεν σαρεσει εσενα δεν την κανει υπερτιμημενη, οποτε πες σορρυ εκανα λαθος και τελειωνουμε. Ειναι σα να λεμε καλουτσικος ο messi αλλα υπερτιμημενος...

• Like 6

Προβλημα κατανοησης διακρινω. Σου λεει ο ανθρωπος οτι αφου το Got ειναι υπερτιμημενο ποιες ειναι για σενα οι Top 3 σειρες, μιας και προφανως για τον ιδιο το got ανηκει σε αυτες. Ετσι, για να δουμε το γουστο σου.

Eν πασει περιπτωση, το οτι δεν σαρεσει εσενα δεν την κανει υπερτιμημενη, οποτε πες σορρυ εκανα λαθος και τελειωνουμε. Ειναι σα να λεμε καλουτσικος ο messi αλλα υπερτιμημενος...

Αυτή είναι η άποψη μου και όποιος θέλει την ασπάζεται. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στα γούστα.

Για εξηγήστε μου γιατί αυτό είναι τεχνολογικό ΝΕΟ και βρίσκεται εδώ. Πιο πολύ για κουτσομπολιό το βλέπω. Ανούσιο και χωρίς ουσία. 

Αυτή είναι η άποψη μου και όποιος θέλει την ασπάζεται. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στα γούστα.

εντάξει υπερτιμημένη ικανοποιήθηκες τώρα.......και το furius 7 που απο τα πολλά ψέματα και τα σκηνικά 3ου παγκοσμίου πολέμου καταντάει γελοίο για μένα αρέσει σε πολύ κόσμο,ναι είναι υπερεκτιμημένο και πουλάει μόνο και μόνο απο το όνομα του και το παρελθόν του και όχι τόσο για την ποιότητα του σαν ταινία...so what σε ανάγκασε κανένας να το δεις η να πληρώσεις ? 

Για εξηγήστε μου γιατί αυτό είναι τεχνολογικό ΝΕΟ και βρίσκεται εδώ. Πιο πολύ για κουτσομπολιό το βλέπω. Ανούσιο και χωρίς ουσία. 

λογο τορεντς φανταζομαι οτι κολλαει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...