Προς το περιεχόμενο

Το Game of Thrones κατέβηκε πειρατικά περισσότερο από κάθε άλλη σειρά το 2015

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@goblin83

Φίλε μου τα νούμερα, τα βλέπεις συγκριτικά με αυτά που έχουν πάρει άλλες ταινίες/σειρές στο imdb. Σε πόσες έχεις δει, 900.000 κόσμος να ασχοληθεί να κάνει εγγραφή για να πει την γνώμη του; Όσο για την άποψη, οτι όταν δεν αρέσει κάτι, ο κόσμος δεν συμμετέχει, διαφωνώ, άλλες σειρές/ταινίες πως έχουν "θαφτεί";

Και δεν είναι 900.000 που τους αρέσει. Αλλά 900.000 που συμμετείχαν. Ο μέσος όρος αυτών είναι 9.5/10  και σαφώς μπορείς να βγάλεις ξεκάθαρο συμπέρασμα σε αυτό το τεράστιο δείγμα. Και βεβαίως, μπορεί κάποιοι που να μην τους άρεσαν να μην είπαν την γνώμη τους, αλλά το ίδιο ισχύει και για αυτούς που τους άρεσε (όπως πχ εγώ που δεν ενδιαφέρομαι να μπω να ψηφίσω).

Όλα τα επεισόδια έχω δει μέχρι στιγμής.

ΥΓ: Αν πατήσεις πάνω στις ψήφους, μπορείς να δεις αναλυτικά την κατανομή των ψήφων ακόμα και βάση ηλικίας.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι πρώτες 3 σεζόν ήταν αρκετά καλές. Γενικά θα έλεγα ότι το GoT ειναι μέσα στις top 10. Πιστεύω ότι πολύς κοσμος συνεχίζει να τη βλέπει για να ολοκληρώσει την ιστορία.

Έχει κουράσει όμως. Πρεπει να την τερματίσει σύντομα.

• Like 1

Οι πρώτες 3 σεζόν ήταν αρκετά καλές. Γενικά θα έλεγα ότι το GoT ειναι μέσα στις top 10. Πιστεύω ότι πολύς κοσμος συνεχίζει να τη βλέπει για να ολοκληρώσει την ιστορία.

Έχει κουράσει όμως. Πρεπει να την τερματίσει σύντομα.

Εμ, η 4η σεζόν ήταν καλύτερη από την 2η και την 3η, ίσως και καλύτερη από την 1η.

Άλλες 3 σεζόν έχει.

top 3?

Ελα,

X-Files, Breaking Bad, Sopranos

X-Files - εξαιρετική 

Breaking bad - δεν την είδα

Sopranos - δεν μου άρεσε

Παρά αυτά καμιά από αυτές δεν έχει μέσα δράκους, ιππότες, βάρβαρους, μαγείες, demonology, necromancy κτλ κτλ. Ελπίζω να το πιάνει το μυαλό ορισμένων αυτό.  

Χτες αγορασα ένα Sony DVD και έβαλα να δω το Lord αλλά δεν έπαιζε. Ξέρει κανεις γιατί?

Το Lord το αγορασα από eBay, αυτό το συλλεκτικό με τις μπλε θήκες. Τι παίζει?

Λοιπον η ΚΑΛΥΤΕΡΗ σειρα ειναι τις Τραπεζας , διοτι στο τελος Πληρωνεσαι .

Παντα μου κανε εντύπωση που τσακωνόντουσαν για την σειρά στην τραπεζα, τωρα που βλέπω να τσακωνοντε για κατι που δεν δεν πληρωνονται καν , καταλαβα ...... :)

• Like 1

Χτες αγορασα ένα Sony DVD και έβαλα να δω το Lord αλλά δεν έπαιζε. Ξέρει κανεις γιατί?

Το Lord το αγορασα από eBay, αυτό το συλλεκτικό με τις μπλε θήκες. Τι παίζει?

Εμ... άκυρος;

Extremely Overrated σειρά

ειχε τρομερη πρωτη σεζον με πολυ δραση προχωρουσε γρηγορα η ιστορια συνεχισε με μια δευτερη σεζον καλη και απο εκει και περα μαμα τα και φτασαμε στην τελευταια σεζον η οποια ειχε 2-3 καλα επεισοδια και τα υπολοιπα ψιλομαπα οπως και η προηγουμενη το ιδιο.

Εχει υπερπροωθηθει και προφανως οι μαγοι του μαρκετινγκ καναν το θαυμα τους αφου ακομα και κοπελες που βλεπαν μονο μελοδραματα,αλικη στο ναυτικο και sex and the city αναρτουσαν ποστ αγαπαμε game of thrones και ολα τα συναφη.

Βαρεθηκαμε να περιμενουμε 8 μηνες για να δουμε 10 επεισοδια απο τα οποια το πρωτο συνηθως ειναι καλο τα επομενα εχουν 30 λεπτα προλογο για 10 λεπτα ζουμι και απλα τα τελευταια να ειναι ωραια ωστε να σου κρατανε το ενδιαφερον.

Το οτι ειναι δευτερη τριτη σειρα δεν εχει να πει πολλα φιλτατε που σχολιασες παραπανω οσον αφορα την ποιοτητα.Και τα φιλαρακια ηταν η νο1 σειρα οταν επαιζε (την οποια εβλεπα και μου αρεσε και ακομα βλεπω) αλλα αυτο δεν σημαινει πως ηταν και καμια ποιοτικη σειρα...

Και το homeland 4o ειναι αλλα απο την τριτη σεζον και μετα απλα γινεται οτι να ναι απλα τραβανε την σειρα.

Υπαρχουν πολλα αλλα παραδειγματα

@goblin83

Φίλε μου τα νούμερα, τα βλέπεις συγκριτικά με αυτά που έχουν πάρει άλλες ταινίες/σειρές στο imdb. Σε πόσες έχεις δει, 900.000 κόσμος να ασχοληθεί να κάνει εγγραφή για να πει την γνώμη του; Όσο για την άποψη, οτι όταν δεν αρέσει κάτι, ο κόσμος δεν συμμετέχει, διαφωνώ, άλλες σειρές/ταινίες πως έχουν "θαφτεί";

Και δεν είναι 900.000 που τους αρέσει. Αλλά 900.000 που συμμετείχαν. Ο μέσος όρος αυτών είναι 9.5/10  και σαφώς μπορείς να βγάλεις ξεκάθαρο συμπέρασμα σε αυτό το τεράστιο δείγμα. Και βεβαίως, μπορεί κάποιοι που να μην τους άρεσαν να μην είπαν την γνώμη τους, αλλά το ίδιο ισχύει και για αυτούς που τους άρεσε (όπως πχ εγώ που δεν ενδιαφέρομαι να μπω να ψηφίσω).

Όλα τα επεισόδια έχω δει μέχρι στιγμής.

ΥΓ: Αν πατήσεις πάνω στις ψήφους, μπορείς να δεις αναλυτικά την κατανομή των ψήφων ακόμα και βάση ηλικίας.

Γιατι αλλωστε οτι γινεται viral αποτελει και ποιοτικο στοιχειο?

Παντως συμφωνω με το πρωτο στην βαθμολογια γιατι το λατρεψα σαν σειρα "band of brothers"

Γιατι αλλωστε οτι γινεται viral αποτελει και ποιοτικο στοιχειο?

Όχι βέβαια, σε καμία περίπτωση. Αλλά εξαρτάται βέβαια και ως προς ποιό ποιοτικό στοιχείο το κρίνουμε.

Πια πρώτη σεζόν είχε δράση ρε παιδιά? Για ξανα δείτε την ήταν μια πολύ χλιαρη σεζόν.

Γενικά στο Game of thrones πάει καπως έτσι:

Ξεκιναει με κάνα 2 γερά επεισόδια συνεχίζει βαρετά μέχρι το 9 που γίνεται χαμός και το 10 δίνει μια κατάληξη της σεζόν. Είναι κάτι διαφορετικό μιας και έχουν πεθάνει αρκετοί βασικοί χαρακτήρες αλλά μέχρι εκεί.

X-Files - εξαιρετική 

Breaking bad - δεν την είδα

Sopranos - δεν μου άρεσε

Παρά αυτά καμιά από αυτές δεν έχει μέσα δράκους, ιππότες, βάρβαρους, μαγείες, demonology, necromancy κτλ κτλ. Ελπίζω να το πιάνει το μυαλό ορισμένων αυτό.  

Με την πρωτη ευκαιρια (μιας και πλεον εχει κοπασει το hype και δεν θα πετυχαινεις αναφορες και spoilers παντου), δες το Breaking Bad και θα με θυμηθεις...!

οκ, αν θες σου αλλαζω το Sopranos με τα εξ ισου τελεια Six Feet Under και The Wire!

Πολυ ανωτερα απο GoT. Ταπεινη αποψη μου φυσικα.

. Ελπίζω να το πιάνει το μυαλό ορισμένων αυτό.  

Την συγκρινουμε γενικα με αλλες σειρες. Και τι να πει που εχει δρακους κλπ?

Το X-Files εχει Tooms. 

:D

Με την πρωτη ευκαιρια (μιας και πλεον εχει κοπασει το hype και δεν θα πετυχαινεις αναφορες και spoilers παντου), δες το Breaking Bad και θα με θυμηθεις...!

οκ, αν θες σου αλλαζω το Sopranos με τα εξ ισου τελεια Six Feet Under και The Wire!

Το X-Files εχει Tooms. 

περι ορεξεως...

Το breaking bad δεν εχει τυχει να το δω η αληθεια ειναι αλλα απο αλλον ακουσα οτι ειναι γαματη σειρα (τον οποιο βεβαια δεν εμπιστευομαι επειδη το "the 100" του φανηκε τελειο ενω αποδειχτηκε μεγαλη πατατα ,καλα τα πρωτα επεισοδια αλλα μετα μεγαλη κοιλια σε στορυ πλοκη και διαλογους και μεγαλες ''τρυπες" στο σεναριο αδικαιολογητο το 7,6 που εχει η σειρα στο imdb) και αλλος μου ειπε οτι δεν μπορει να καταλαβει γιατι αρεσε σε ολους (τον οποιο παλι δεν εμπιστευομαι επειδη του φανηκαν οι τελευταιοι κυκλοι του homeland πολυ καλυτεροι απο τους πρωτους κατι στο οποιο διαφωνω)

Το X-Files εχει Tooms. 

Nαι μεν το breaking bad και το the wire τα θεωρω top, αλλα ρε φιλε, δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να τα συγκρινομυε με got. Ειναι εντελως αλλη φαση. Το got σε αυτο που κανει ειναι αξεπεραστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...