Προς το περιεχόμενο

Το Game of Thrones κατέβηκε πειρατικά περισσότερο από κάθε άλλη σειρά το 2015

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Extremely Overrated σειρά

Μην είσαι από αυτούς που αν κάτι το βλέπει/ακούει πολύς κόσμος κατευθείαν του ρίχνουν άκυρο...

Δεν μας είπες όμως, ποιες σειρές είναι οι αγαπημένες σου, να σχηματίσουμε μια άποψη.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσωπικα πιστευω οτι οσο καλη και να ειναι μια σειρα, πρεπει σε 3 σεζον να ολοκληρωνετε.

οπως ειπαν και παραπανω,η πρωτη σεζον μονο αξιζε.μετα σε καθε σεζον 2-3 επεισοδια το πολυ αξιζαν.

3 σεζον ακουμε winter is coming και winter δεν βλεπαμε.white walkers,αλλο fail εκει. μας τους πασαρουν

σαν τους σουπερ-ντουπερ και σκοτωνει white walker ενας χοντροζελεδοβλακας που δεν μπορει να κουνηθει.

δεν σε αφηνει να δεθεις με πρωταγωνιστη,γιατι τους αλλαζει σαν τα σωβρακα.

να δεις οτι οταν τελειωσει πολλοι θα ανακαλυψουν οτι δεν ηταν καλο.κατι σαν το lost,οταν παιζοταν ολοι

ελεγαν τι γ@ματο που ειναι,κ οταν τελειωσε ολοι το εβριζαν.

Μην είσαι από αυτούς που αν κάτι το βλέπει/ακούει πολύς κόσμος κατευθείαν του ρίχνουν άκυρο...

Δεν μας είπες όμως, ποιες σειρές είναι οι αγαπημένες σου, να σχηματίσουμε μια άποψη.

Έχει σημασία; Ανέφερα ήδη μια, στις πόσες κερδίζω βραβείο; Περί δημοφιλίας... σας είπα δεν με νοιάζουν τα νούμερα

Ανέφερα ήδη μια

Ναι εντάξει, μια σειρά 60 ετών που δεν έχει δει κανένας μας. Κάτι πιο πρόσφατο; Αυτού του αιώνα; Κάτι που να έχουμε δει και οι υπόλοιποι;

• Like 1

Είναι λογικό και αναμενόμενο, να μην αρέσουν σε όλους τα ίδια (σε οποιοδήποτε τομέα). Ο καθένας έχει τα γούστα του οπότε σωστά ειπώθηκε πως περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. 

Σίγουρα κάποιος μπορεί να πει πως "το GOT δεν μου αρέσει", και είναι απόλυτα δεκτό αυτό, αλλά κάνει λάθος όταν λέει οτι είναι υπερτιμημένο. Και αυτό, γιατί τα ίδια τα γεγονότα τον διαψεύουν. Όταν είναι τόσο γνωστή, όταν επί 3 χρόνια, είναι η top πειρατική σειρά και όταν την γουστάρει η συντριπτική πλειοψηφία, είναι άκυρη αυτή η δήλωση.

Διότι δεν είναι ο απόλυτος κριτής, ούτε αυτός, ούτε κανένας, ώστε να πει αν είναι καλή ή όχι. Δεν μπορεί να κριθεί κάτι απο μια μοναδική γνώμη, αλλά απο ένα σύνολο πολλών. Κι εδώ η πλειοψηφία λέει οτι είναι μια απο τις καλύτερες σειρές.

Όσο του ότι, το hype γύρω απο την σειρά, την έκανε τόσο δημοφιλή, απαντώ πως αυτό αυτοδημιουργείται απο τους ίδιους τους θεατές. Κι εγώ άκουγα πολλά, αλλά μέχρι την 4η σεζόν, δεν είχα δει ούτε επεισόδιο. Είπα να την δοκιμάσω, και την βρήκα ενδιαφέρον, αν δεν μου άρεσε δεν θα την συνέχιζα, κι ας έλεγαν οι πάντες οτι είναι γαμάτη.

Υπεριτιμημένο μπορώ να πω πως ήταν η ταινία Birdman. Όπου σπάνια έχω διαβάσει και ακούσει απο κάποιον άλλον οτι του άρεσε, αλλά και το box office δεν δείχνει και καμιά τρελή είσπραξη για μια οσκαρική ταινία. 

ΥΓ: Την παρατηρώ συχνά αυτή την "κόντρα" τελευταία. Δηλαδή κάτι που είναι δημοφιλές, πετάγεται στάνταρ ένας που λέει "είνα βλακεία", "είναι μπούρδα", "ούτε που το ξέρω και είμαι περήφανος(!) για αυτό"... Σορρυ παίδες, αυτό δεν σας κάνει και πιο μάγκες, έξυπνους, ούτε οι άλλοι καθίστανται ηλίθιοι/ανίδεοι.

• Like 4

Ναι εντάξει, μια σειρά 60 ετών που δεν έχει δει κανένας μας. Κάτι πιο πρόσφατο; Αυτού του αιώνα; Κάτι που να έχουμε δει και οι υπόλοιποι;

Παίζει ρολο η ηλικία; Στα ποσα χρονια είναι το όριο, για να καταλάβω; Αν δεν την έχεις δει, δεν νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο να την αναζητήσεις και να την κατεβάσεις πειρατικά, απ' ότι το Game of Thrones

Σταμάτησα να εδώ και δύο μέρες να βλέπω την σειρά και ήδη αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Υπερβολικά υπερτιμημένη σειρά. Α έκλεισα και το facebook.

• Like 3

Παίζει ρολο η ηλικία; Στα ποσα χρονια είναι το όριο, για να καταλάβω; Αν δεν την έχεις δει, δεν νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο να την αναζητήσεις και να την κατεβάσεις πειρατικά, απ' ότι το Game of Thrones

Just humor me που λένε και οι αγγλόφωνοι. Από σύγχρονες σειρές, ποιες σου αρέσουν; Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, να καταλάβουμε και λίγο τα γούστα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...