badweed Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Overrated ο μαιτρ του σασπένς, του οποίου τα σενάρια πολλοί προσπάθησαν να μιμηθούν/αντιγράψουν; Αλλά τι κάθομαι να εξηγώ τώρα, είναι φανερό ότι δεν έχεις σχέση με το είδος... εχω την εντυπωση (Δεν το εχω ψαξει ) οτι οι ιστοριες του χιτσκοκ δεν ειναι δικες του , οτι ειναι συλλογη ιστοριων απο ολο τον κοσμο ο οποιος χιτσκοκ τις μετεφερε (αρκετα πετυχημενα ) στην αμερικανικη παραγωγη . και ισως αυτο να τον εκανε διασημο , οτι επανεκδοσε κατι ηδη οικειο για μεγαλο μερος του πληθυσμου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 εντάξει υπερτιμημένη ικανοποιήθηκες τώρα.......και το furius 7 που απο τα πολλά ψέματα και τα σκηνικά 3ου παγκοσμίου πολέμου καταντάει γελοίο για μένα αρέσει σε πολύ κόσμο,ναι είναι υπερεκτιμημένο και πουλάει μόνο και μόνο απο το όνομα του και το παρελθόν του και όχι τόσο για την ποιότητα του σαν ταινία...so what σε ανάγκασε κανένας να το δεις η να πληρώσεις ? Δεν έχω καταλάβει που διαφωνείς. Προφανώς και δεν με ανάγκασε κανείς να το δώ ή να το πληρώσω, αυτό τι σημαίνει όμως ότι δεν μπορώ να έχω την δική μου άποψη για μια σειρά της οποίας μάλιστα έχω παρακολουθήσει ήδη αρκετά επεισόδια ώστε να σχηματίσω τέτοια; Έγραψες πριν "γούστα είναι αυτά" και σου απάντησα ότι συμφωνώ. Όλα τα υπόλοιπα είναι περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Για το πεος καβαλα ειναι η σειρα, ειδα την 1η σαιζον δεν ξερω αμα φτιαχνει μετα, ερμηνειες για γελια, αν την γυριζανε σε στυλ Meet the Spartans τοτε ναι θα ειχε χαβαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το οτι η σειρα ειναι overated το ξερουμε,αλλα δεν σημαινει οτι ειναι γτπ.Μεχρι να τελιωσει η συγκεκριμενη σειρα θα ειναι πρωτη στην πειρατεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 top 3? Ελα, X-Files, Breaking Bad, Sopranos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nonitoxikia Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Την έπαιζε ο Alpha νομίζω ένα φεγγάρι. Προφανώς και δεν είναι κουλτούρα. Αν δε τρως φασολάκια γενικά δε μπορείς να βαθμολογείς ένα πιάτο με φασολάκια. Αμα τρως πάντως το got είναι πολύ πετυχημένο. Μια σειρα που σου δίνει καλό Χολιγουντιανο θέαμα χωρις βαρετά πιστολιδια και με υπόθεση βασισμένη πάνω σε μια υπέροχη ιστορία βιβλίου. Έχει δράκο. Τι άλλο να πούμε; To Mr Robot πάντως όπως και το fargo νομίζω δεν έχουν πάρει τα φώτα που τους αξίζουν.Εσένα Oxygene αυτές πως σου φαίνονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karnov Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Braking Βad & Game of Thrones, θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες σειρές (αν όχι οι καλύτερες) που έχει βγάλει η τηλεόραση και mr.Robot ..μέσα στις κορυφαίες. Ηυmans κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ πρέζα το mr.Robot ρε παιδιά, I signed up for a hacking series όχι για σειρά με ψυχολογικά προβλήματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Είναι πολύ καλό γυρισμένη σειρά,για το είδος της (μάχη,ξύλο,πλοκή,Γ****) είναι η καλύτερη για εμένα. Μπορεί να είναι υπερτιμημένη αλλά και να μην ήταν πάλι θα ήταν στα τοπ 3. Τώρα για κάποιους που την λένε μάπα ας βρουν κάποια άλλη σειρά του είδους της που να είναι καλύτερη και να την πουν. Σαφώς υπάρχουν καλύτερες σειρές αλλά δεν έχουν το ίδιο είδος με αυτή πχ Gotham, Mr Robot (Με πολύ λιγότερο μπάτζετ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreashellas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Συμπαθητικη αλλα οντως υπερτιμημενη. Κολλας αλλα δεν ειναι και το απαυγασμα της ποιοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreashellas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Συμπαθητικη αλλα οντως υπερτιμημενη. Κολλας αλλα δεν ειναι και το απαυγασμα της ποιοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει λογικό είναι να είναι 1η σε πειρατία.. Εγώ γουσταρω τρελά πάντως που το στούντιο του GoT είναι και περήφανο για αυτό! http://www.ew.com/article/2013/03/31/hbo-thrones-piracy Οι άνθρωποι ξέρουν ποσό έχει βοηθησει την δημοτικότητα της σειράς ή πειρατία. Δεν έχουν παρωπιδες. Ας βάλω και εδώ αυτό από άλλη αγαπημένη σειρά. ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Γερασαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεί να είναι υπερτιμημένη αλλά είναι γαμάτη η σειρά Σαν τον πρώτο κύκλο δεν είχε ! Νταινέρυς φορ δε ουίν και οτι είδαμε είδαμε,αφού τώρα πλέον το κορίτσι το πιάσανε οι ντροπές..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλογυρισμένη σειρά, με υψηλό budget..απ 'τις καλύτερες στο είδος της και παρόλο που το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο μου οφείλω να πω ότι αυτή η καραμέλα για το ότι είναι η καλύτερη σειρά ever πρέπει να σταματήσει. Ναι, είναι στο top 10 αλλά όχι στο top 5. Μου έρχονται πολύ καλύτερες σειρές στο μυαλό όπως Breaking Bad, Spartacus, The Wire, OZ, Banshee, Deadwood, Fringe, Sherlock, House MD...και αυτό το λέω γιατί μου την σπάει που απ' τα 10 επεισόδια της κάθε σεζόν τα 2-3 έχουν μεγάλο ενδιαφέρον ενώ τα υπόλοιπα όχι. Το έχουν κάνει συνήθεια το δεύτερο/τρίτο ναι είναι καλό και μετά άντε να περιμένεις το 8 και 9 να μείνεις με το στόμα ανοιχτό! Ε συγγνώμη ρε φίλε αλλά μια καλή σειρά δεν είναι έτσι. Απλά πιστεύω ότι έχει γίνει τόσος μεγάλος ντόρος με την συγκεκριμένη σειρά για δύο λόγους. Πρώτον επειδή διαφημίστηκε αρκετά και με τον κατάλληλο τρόπο και δεύτερον επειδή άτομα που δεν έχουν δει αρκετές σειρές (π.χ 4-5) ή και καθόλου, δηλαδή ξεκίνησαν με αυτή έχουν την άποψη ότι είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών. Αυτό δε το λέω σύμφωνα με τα προηγούμενα σχόλια, ούτε επειδή θέλω να υποτιμήσω τις επιλογές κάποιων αλλά έχοντας κάνει την ίδια συζήτηση με την παρέα μου καταλήγοντας στο παραπάνω συμπέρασμα. Αυτή είναι η άποψη μου, το γνωρίζω ότι δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα αλλά όχι, δε δέχομαι το GoT να θεωρείται η απόλυτη σειρά. Φιλικά πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelospot Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Extremely Overrated σειρά Συμφωνώ, μόνο ο πρώτος κύκλος ήταν καλός μετά τίποτα, μόνο κάποια επεισόδια και φτάσαμε στον 6ο κύκλο που και πάλι δεν βλέπω να γίνεται κάτι. θεωρώ άλλες σειρές πολύ καλύτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα