Προς το περιεχόμενο

Το Game of Thrones κατέβηκε πειρατικά περισσότερο από κάθε άλλη σειρά το 2015

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τι λες ρε? μιλαμε για μια σειρα που βαζει κατω τις καλυτερες ταινιες του ειδους. μπορει να μην εχει το μπατζετ του lord of the rings αλλα το lord of the rings ειναι η χιονατη κ οι νανοι μπροστα του σε πλοκη

Άλλος εδώ... Ανέφερα πουθενά τη λέξη μπάτζετ; Μάντεψε... είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει σε μία ταινία/σειρά

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και λοιπόν; Δεν παύει να είναι από τις πιο υπερτιμημένες σειρές

σου λέει να φτιάξεις εσύ μια λίστα με τις 3 καλύτερες.

και επειδή τυχαίνει να μην αρέσει σε εσένα η σειρά δεν την κάνει αυτομάτως υπερτιμημένη.

Ναι έχει ένα hype αλλά είναι από τις καλύτερες σειρές εκεί έξω. δολοπλοκίες, πολιτική, μάγια, δράκους και παγωμένα ζόμπι, τι άλλο να ζητήσει κάποιος?

• Like 8

οπως και το μπρουσκο

Δεν παρακολουθώ ούτε Μπρούσκο καρντιά μου...

σου λέει να φτιάξεις εσύ μια λίστα με τις 3 καλύτερες.

και επειδή τυχαίνει να μην αρέσει σε εσένα η σειρά δεν την κάνει αυτομάτως υπερτιμημένη.

Ναι έχει ένα hype αλλά είναι από τις καλύτερες σειρές εκεί έξω. δολοπλοκίες, πολιτική, μάγια, δράκους και παγωμένα ζόμπι, τι άλλο να ζητήσει κάποιος?

Πρέπει να φτιάξω δικιά μου λίστα για να έχω άποψη; Καλό καλό...

• Like 1

Και λοιπόν; Δεν παύει να είναι από τις πιο υπερτιμημένες σειρές

και τα σκυλάδικα για μένα υπερτιμημένα είναι,και η πίτσα που είναι ψωμί με τυρί και στο πουλάνε 8 ευρώ είναι και τα bmw είναι και τα studio υπερτιμημένα είναι so what ? γούστα είναι αυτά.

• Like 2

και τα σκυλάδικα για μένα υπερτιμημένα είναι,και η πίτσα που είναι ψωμί με τυρί και στο πουλάνε 8 ευρώ είναι και τα bmw είναι και τα studio υπερτιμημένα είναι so what ? γούστα είναι αυτά.

Ούτε στα σκυλάδικα πηγαίνω. Θα συνεχίσετε πολύ ακόμα με τα άκυρα παραδείγματα; Συμφωνώ με το bold

δικιο εχεις.αυτο δεν αναιρει ότι είναι υπερτιμημένα.

και γω υπερτιμημενο το βλεπω,οπως κ το walking dead επισεις.

• Like 1

Ούτε στα σκυλάδικα πηγαίνω. Θα συνεχίσετε πολύ ακόμα με τα άκυρα παραδείγματα; Συμφωνώ με το bold

ρε συ μηπως το εχεις λιωσει στους δυο ξενους και μας τρολλαρεις?

• Like 6

εσύ θεωρείς κάτι υπερτιμημένο που το γουστάρει πολύς κόσμος......ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις ότι δεν αρέσουν όλα σε όλους όπως δεν τρώμε όλοι τις φακές και δεν τρώνε όλοι και την σοκολάτα γιατί αυτά είναι γούστα τώρα αν εσύ δεν θες να καταλάβεις τι εννοούμε δικό σου πρόβλημα.

δικιο εχεις.αυτο δεν αναιρει ότι είναι υπερτιμημένα.

και γω υπερτιμημενο το βλεπω,οπως κ το walking dead επισεις.

ας είναι υπερτιμημένα δεν με νοιάζει στο internet περιπλανιούνται ελεύθερα δεν τα πληρώνω και τα βλέπω αφου μου αρέσουν :P 

• Like 1

τι λες ρε? μιλαμε για μια σειρα που βαζει κατω τις καλυτερες ταινιες του ειδους. μπορει να μην εχει το μπατζετ του lord of the rings αλλα το lord of the rings ειναι η χιονατη κ οι νανοι μπροστα του σε πλοκη

πεσ μου ότι τρολλαρεις...  :D

αυτό δεν είναι πλοκη,ειναι διαπλοκή ,ινριγκα,κουτσομπολιο και άλλες σαπουνοπεριακες ''πλοκες''

άλλο πλοκη κ άλλο επαναφερω και σκοτωνω χαρακτήρες οποτε μου κατεβει,η οποτε ληξει το συμβολαιο τους..

• Like 4

Πρότεινέ μας μια καλή σειρά.

http://www.imdb.com/title/tt0047708/

εσύ θεωρείς κάτι υπερτιμημένο που το γουστάρει πολύς κόσμος......ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις ότι δεν αρέσουν όλα σε όλους όπως δεν τρώμε όλοι τις φακές και δεν τρώνε όλοι και την σοκολάτα γιατί αυτά είναι γούστα τώρα αν εσύ δεν θες να καταλάβεις τι εννοούμε δικό σου πρόβλημα.

Να πώ ότι με ενδιαφέρουν τα νούμερα; Ψέμματα θα πώ. Προτιμώ να δώ/ακούσω κάτι και να πώ την άποψη που με εκφράζει εμένα προσωπικά, παρά να παπαγαλίσω την κριτική των υπολοίπων. Τώρα αν δεν είναι αρεστή στους πολλούς, δεν θα βάλω και τα κλάμματα...
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...