NenakiT Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω ένα vaio vpceb1z1e με win7 pro 64bit. Δεν λειτουργεί το ενσωματωμένο μικρόφωνο ούτε στο skype,viber κλπ αλλά ούτε και στην ηχογράφηση. Τι φταίει. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί;
DiversionR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια πολλά και σε σένα φίλε μου, το μικρόφωνο εμφανίζεται στις συσκευές εγγραφής;; Έχεις σηκώσει το επίπεδο του;;; (θα πρέπει να κάνεις διπλό κλίκ μέσα στη θύρα που σε ενδιαφέρει, να πας στην καρτέλα "επίπεδα" και να σηκώσεις το ποντεσιόμετρο).
NenakiT Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το έχω κάνει αυτό. Είναι στο 100. Βασικά αυτό δεν εννοείς;
DiversionR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το έχω κάνει αυτό. Είναι στο 100. Βασικά αυτό δεν εννοείς; Ναι αυτό ακριβώς εννοώ. Έχεις σιγουρευτεί ότι έχεις σηκώσει τη σωστή θύρα; Πχ αν έχεις συνδέσει το μικρόφωνο στην πίσω πλευρά του υπολογιστή τότε η θύρα που θα πρέπει να ορίσεις ως προεπιλογή και να σηκώσεις το επίπεδο της θα είναι αυτή που θα λέει "Πίσω πλευρά υποδοχής 3,5 χιλ".
NenakiT Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 το ενσωματωμένο μικρόφωνο δεν λειτουργεί έχω αυτό αλλά η μπάρα από δίπλα δεν κάνει τίποτα.
DiversionR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αα ναι έχεις δίκιο, εσύ μιλάς να ενσωματωμένο και όχι για εξωτερικό.... Κάνε δεξί κλίκ στην κάτω σημαιούλα (κέντρο ενεργειών) και πάτα "Επίλυση θέματος". Πας εκεί που λέει "Υλικό και ήχος" και κλικάρεις στην επιλογή "Αντιμετώπιση προβλημάτων εγγραφής ήχου". Μόλις το κάνεις πες μου τι έγινε.
NenakiT Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δεν αναγνώρισε κανένα πρόβλημα λέει
DiversionR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 ίσως να έχει πρόβλημα το ίδιο το μικρόφωνο, δηλαδή να μην είναι θέμα software αλλά θέμα hardware, επομένως έχεις δύο επιλογές: 1. Αγοράζεις εξωτερικό μικρόφωνο (κόστος 5-10 ευρώ). ή 2. Το πας σε τεχνικό να το ελέγξει εσωτερικά (κόστος άγνωστο μιας και δεν γνωρίζω το πρόγραμμα αλλά φαντάζομαι όχι κάτι τρομερό).
SPANK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα πάντως αν ειναι θέμα hardware να αγοράσεις ενα εξωτερικό με 5 euro να κάνεις την δουλειά σου
NenakiT Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό είχα σκοπό να κάνω, αλλά σκέφτηκα μήπως μπορεί να γίνει κάτι. Ευχαριστώ πολύ. Καλή πρωτοχρονιά.
SPANK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Σίγουρα μπορεί να φτιαχτεί και το μικρόφωνο δεν θα ειναι κατι απλα πρέπει να το πας σε τεχνικό και για να στοι ανοίξει μόνο θα σου πάρει 30 40 euro οποτε δεν ξέρω αν αξίζει τα χρήματα αν μπορείς να ζήσεις με ενα εξωτερικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα