Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Έχω ένα vaio vpceb1z1e με win7 pro 64bit.

Δεν λειτουργεί το ενσωματωμένο μικρόφωνο ούτε στο skype,viber κλπ αλλά ούτε και στην ηχογράφηση. Τι φταίει. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί;

Δημοσ.

Χρόνια πολλά και σε σένα φίλε μου, το μικρόφωνο εμφανίζεται στις συσκευές εγγραφής;; 

Έχεις σηκώσει το επίπεδο του;;; (θα πρέπει να κάνεις διπλό κλίκ μέσα στη θύρα που σε ενδιαφέρει, να πας στην καρτέλα "επίπεδα" και να σηκώσεις το ποντεσιόμετρο).

Δημοσ.

Το έχω κάνει αυτό. Είναι στο 100.

Βασικά αυτό δεν εννοείς;

Ναι αυτό ακριβώς εννοώ. Έχεις σιγουρευτεί ότι έχεις σηκώσει τη σωστή θύρα; Πχ αν έχεις συνδέσει το μικρόφωνο στην πίσω πλευρά του υπολογιστή τότε η θύρα που θα πρέπει να ορίσεις ως προεπιλογή και να σηκώσεις το επίπεδο της θα είναι αυτή που θα λέει "Πίσω πλευρά υποδοχής 3,5 χιλ".

Δημοσ.

Αα ναι έχεις δίκιο, εσύ μιλάς να ενσωματωμένο και όχι για εξωτερικό.... 

Κάνε δεξί κλίκ στην κάτω σημαιούλα (κέντρο ενεργειών) και πάτα "Επίλυση θέματος". Πας εκεί που λέει "Υλικό και ήχος" και κλικάρεις στην επιλογή "Αντιμετώπιση προβλημάτων εγγραφής ήχου". Μόλις το κάνεις πες μου τι έγινε. 

Δημοσ.

ίσως να έχει πρόβλημα το ίδιο το μικρόφωνο, δηλαδή να μην είναι θέμα software αλλά θέμα hardware, επομένως έχεις δύο επιλογές:

1. Αγοράζεις εξωτερικό μικρόφωνο (κόστος 5-10 ευρώ).

ή

2. Το πας σε τεχνικό να το ελέγξει εσωτερικά (κόστος άγνωστο μιας και δεν γνωρίζω το πρόγραμμα αλλά φαντάζομαι όχι κάτι τρομερό).

Δημοσ.

Καλύτερα πάντως αν ειναι θέμα hardware να αγοράσεις ενα εξωτερικό με 5 euro να κάνεις την δουλειά σου

Δημοσ.

Σίγουρα μπορεί να φτιαχτεί και το μικρόφωνο δεν θα ειναι κατι απλα πρέπει να το πας σε τεχνικό και για να στοι ανοίξει μόνο θα σου πάρει 30 40 euro οποτε δεν ξέρω αν αξίζει τα χρήματα αν μπορείς να ζήσεις με ενα εξωτερικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...