george991 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Οκ ευχαριστώ αν και ήλπιζα να κάνει λίγο λιγότερο εκ των πραγμάτων. Tracking information βρήκα στο Singapore Post τελικά.
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί να μου πει κάποιος από που κάνω track το δέμα? Δοκίμασα ΕΛΤΑ αλλά δεν μου το εμφανίζει ακόμα. Επίσης, σε εσάς που έχετε ξαναπαραγγείλει από geekbuying και κινεζομάγαζα γενικότερα σε πόσο καιρό περίπου σας ήρθε? Απο το Site της OnePlus με express μεταφορικα και σε περιοδο γιορτων(Δεκεμβριος)και οπως ειπα πιο πανω Τριτη βραδυ εκανα παραγγελια Πεμπτη μεσημερι ηταν στην πορτα μου.Απο τα αλλα site να πω την αληθεια δεν ξερω και γενικα δεν τα πολυ παω.
aces Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 αφου βρεθηκε tracking no. ειναι καθ'οδον μεσολαβησαν γιορτες, αργιες εδω.
LosPoulos93 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Συγνωμη αν βγαινω offtopic , επειδη ενδιαφερεται ενας φιλος μου να το αγορασει απο το επισημο site κι επειδη σημερα κι αυριο δεν χρειαζεται invite + δωρεαν μεταφορικα,βιαζεται δηλαδη,οσοι το αγοράσατε το πήρατε μεσω paypal χωρις προβλημα ή χρησιμοποιησατε revolut η καποια αλλη μεθοδο ; Τελος , μπορεις να το παρεις με τιμολογιο ή μονο αποδειξη ; Αν ειμαι offtopic κι παλι συγνωμη
george991 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δεν γνωρίζω για αυτά που ρωτάς μιας κ εγώ δεν το πήρα από την oneplus. Αν δεις πριν είπε κάποιος χρήστης ότι το αγόρασε κανονικά με την κάρτα του, ενώ εγώ που είχα πρόβλημα κ δε μου τη δεχόταν έκανα πρώτα transfer money μέσω paypal. Εμένα που τη δευτέρα εμφανίστηκε στην Αθήνα με ένδειξη "ITEMS IN PACKING" πότε να το περιμένω Θεσσαλονίκη?
aces Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εμένα που τη δευτέρα εμφανίστηκε στην Αθήνα με ένδειξη "ITEMS IN PACKING" πότε να το περιμένω Θεσσαλονίκη? πω πω ακομη να φτασει μεσολαβησαν κ οι εορτες αλλα τι να κανουμε. λογικα πρεπει να ερθει πριν τα τελη ιανουαριου (την αλλη εβαομαδα δηλ.) αν δεν κ#λοβαρανε κ ξεπακεταρουν στα ελτα......
george991 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Λάθος στις 13 εμφανίστηκε στην Αθήνα κ σήμερα στο κέντρο διαλογής αττικής. Ήλπιζα να μου έχει έρθει χαρτάκι σήμερα να το πάρω αύριο αλλά @@.. Το αθήνα-θεσσαλονίκη κάνει παραπάνω από το κίνα-ελλάδα.. ?
leo06 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 το ITEMS IN PACKING εμφανίζετε όταν φεύγει το δέμα για Ελλάδα όχι όταν φτάνει Δεν γνωρίζω για αυτά που ρωτάς μιας κ εγώ δεν το πήρα από την oneplus. Αν δεις πριν είπε κάποιος χρήστης ότι το αγόρασε κανονικά με την κάρτα του, ενώ εγώ που είχα πρόβλημα κ δε μου τη δεχόταν έκανα πρώτα transfer money μέσω paypal. Εμένα που τη δευτέρα εμφανίστηκε στην Αθήνα με ένδειξη "ITEMS IN PACKING" πότε να το περιμένω Θεσσαλονίκη?
george991 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 τότε σήμερα έφτασε κ παραλογίζομαι. ty m8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα