george991 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Oneplus X αυτές τις μέρες. Οι καλύτερες τιμές που έχω βρει στα κινεζομάγαζα είναι από geekbuying και reportspam. http://www.geekbuying.com/item/OnePlus-X-Standard-5-0inch-FHD-1920-1080-4G-LTE-Android-5-1-3GB-16GB-Smartphone-Snapdragon-801-Quad-Core-13-0MP-Camera---White-357199.html http://www.report me for spam/oneplus-x-3gb-ram-qualcomm-snapdragon-801-23ghz-quad-core-50-inch-25d-super-amoled-fhd-screen-and-g-42302?currency=EUR Στο geekbuying βγαίνει 242 άμα κάνεις checkout. Εφόσον δεν έχω ξαναγοράσει από αντίστοιχο site, θέλω να μου πείτε από ποιο μου προτείνετε λαμβάνοντας υπόψη και το χρόνο παράδοσης (που απ ότι βλέπω σε άλλα threads είναι παραδόξως μικρός). Στο reportspam είδα σε comment ότι δεν στέλνουν σαν gift, ενώ στο geekbuying που ρώτησα μου είπαν ΟΚ. Αυτοί από reportspam δεν έχουν απαντήσει ακόμα στο email που τους έστειλα. Επίσης, μπορώ να αγοράσω κανονικά με πιστωτική/paypal ή χρειάζομαι το Revolut που αναφέρουν σε άλλο thread? Πρέπει να υπολογίσω τίποτα έξτρα έξοδα συναλλάγματος, προμήθεια paypal κτλ? Και αν ναι πόσα περίπου?
saruman123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Απο οτι εχω ακουσει απο τα παιδια το vickmall ειναι αρκετα καλο και αξιοπιστο. Το δικο σου το εχει 243.89€ και απο οτι λενε το στελνει μεσα σε 3-4 μερες
george991 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το βρήκα και στο everbuying. Είναι αξιόπιστο αυτό?
newsformobiles Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το βρήκα και στο everbuying. Είναι αξιόπιστο αυτό?Είναι αδερφάκι του Gearbest, οπότε δεν στο συνιστώ. Geekbuying, Coolicοοl και Vickmall φυσικά είναι αξιόπιστα. Από το νήμα για τα κινεζομάγαζα στο φόρουμ της miui, ξέρω ότι ποτέ κανένας δεν είχε πρόβλημα για gift. Ακόμα το Coolicοοl, έχουν ελληνική σελίδα στο FB που βοηθούνε. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά δίπλα να πάρεις γνώμες.
george991 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Έχω φάει και από τα 2 καταστήματα denied στο payment από paypal. Δεν δουλεύει αυτό? Πρέπει να βάλω άλλο τρόπο πληρωμής?
newsformobiles Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Έχω φάει και από τα 2 καταστήματα denied στο payment από paypal. Δεν δουλεύει αυτό? Πρέπει να βάλω άλλο τρόπο πληρωμής?Τι εννοείς έχεις φάει denied? Καλό είναι να κάνεις την αγορά μέσω paypal.
george991 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δες εδώ τι εννοώ http://prntscr.com/9jkh2u Μου κάνει αυτόματα deny τη συναλλαγή ενώ έχω λεφτά στην κάρτα που θέλω να χρησιμοποιήσω. Χρειάζομαι το Revolut για να κάνω αγορές από εξωτερικό? Μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα (έχω ξανακάνει αγορές χωρίς κανένα πρόβλημα). Υπάρχει κάτι από cc που με περιορίζει? Γιατί συμβαίνει αυτό?
logo15 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αν εισαι απο καστορια να παρει αυτο που θελει το m4 και οχι κινεζιες
kostas8080 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Κάθε Τρίτη (νομίζω) μπορεί να το παρεις χωρίς invite (πρόσκληση) από το επίσημο site της Oneplus
newsformobiles Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δες εδώ τι εννοώ http://prntscr.com/9jkh2u Μου κάνει αυτόματα deny τη συναλλαγή ενώ έχω λεφτά στην κάρτα που θέλω να χρησιμοποιήσω. Χρειάζομαι το Revolut για να κάνω αγορές από εξωτερικό? Μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα (έχω ξανακάνει αγορές χωρίς κανένα πρόβλημα). Υπάρχει κάτι από cc που με περιορίζει? Γιατί συμβαίνει αυτό? Δεν ξέρω να σου πω. Μίλα με την τράπεζα. Μήπως έχεις φτάσει κανένα όριο δικό σου ή της τράπεζας?
george991 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μίλησα με τράπεζα και μου είπε ότι ακυρώνεται η συναλλαγή γιατί το προιόν είναι κατηγορίας ηλεκτρονικών και λόγω cc κτλ. Αυτό που ρωτάω από την αρχή δηλαδή. Άρα χρειάζομαι υποχρεωτικά το Revolut ε? Γιατί δεν μου απαντάει κανένας σε αυτό? Εσείς δηλαδή κάνετε κανονικά αγορές από εξωτερικό ή εννοείται ότι γίνεται με τη χρήση Revolut και μόνο εγώ δεν το ξέρω? Απo c2c μου λένε να δοκιμάσω να γεμίσω από την κάρτα τον λογαριασμό μου στο paypal και να πληρώσω μετά την παραγγελία. Έχω πάρει ήδη 2 τηλέφωνα στην πειραιώς και αρνούνται να μου δώσουν σαφή απάντηση για τον αν μπορεί να γίνει αυτό. Δηλαδή να φορτίσω τον λογαριασμό στο paypal και να πληρώσω από εκεί? Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος από εδώ? Ή θα πρέπει να μου φύγουν όλα στις προμήθειες για να μάθω να μην αγοράζω εκτός EU άλλη φορά??
george991 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν.. Οι τρόποι που βλέπω στο φόρουμ ότι μπορεί να γίνει είναι με Revolut, LeuPay ή Request Money. Σωστά ή υπάρχει και τίποτα άλλο όπως κατάθεση σε λογαριασμό του paypal κ από εκεί μεταφορά στο δικό σου? Ποια από αυτές τις επιλογές είναι καλύτερη, πιο γρήγορη και πιο οικονομική από άποψη προμηθειών?
Fulgore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μίλησα με τράπεζα και μου είπε ότι ακυρώνεται η συναλλαγή γιατί το προιόν είναι κατηγορίας ηλεκτρονικών και λόγω cc κτλ. Αυτό που ρωτάω από την αρχή δηλαδή. Άρα χρειάζομαι υποχρεωτικά το Revolut ε? Γιατί δεν μου απαντάει κανένας σε αυτό? Εσείς δηλαδή κάνετε κανονικά αγορές από εξωτερικό ή εννοείται ότι γίνεται με τη χρήση Revolut και μόνο εγώ δεν το ξέρω? Απo c2c μου λένε να δοκιμάσω να γεμίσω από την κάρτα τον λογαριασμό μου στο paypal και να πληρώσω μετά την παραγγελία. Έχω πάρει ήδη 2 τηλέφωνα στην πειραιώς και αρνούνται να μου δώσουν σαφή απάντηση για τον αν μπορεί να γίνει αυτό. Δηλαδή να φορτίσω τον λογαριασμό στο paypal και να πληρώσω από εκεί? Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος από εδώ? Ή θα πρέπει να μου φύγουν όλα στις προμήθειες για να μάθω να μην αγοράζω εκτός EU άλλη φορά?? Αγορασα πριν 1 εβδομαδες απο το επισημο site 269+20-25ευρω μεταφορικα(αναλογα τι προτιμας)χρησιμοποιώντας την χρεωστικη Εθνικης χωρις κανενα προβλημα. Με express μεταφορα η παραγγελια εγινε Τριτη βραδυ και στην πορτα μου εφτασε Πεμπτη πρωι. Στο Expansys που ειχα κοιταξει για αγορα κινητου οταν πηγα στην Εθνικη να κανω μεταφορα στο λογαριασμο τους,μου ειπαν στην τραπεζα για 500ευρω το μηνα οτι γινεται μεταφορα.
george991 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Πριν 10 λεπτά το παρήγγειλα από geekbuying. Το κατάφερα τελικά με Request Money και όλα καλά και άμεσα. 1
george991 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί να μου πει κάποιος από που κάνω track το δέμα? Δοκίμασα ΕΛΤΑ αλλά δεν μου το εμφανίζει ακόμα. Επίσης, σε εσάς που έχετε ξαναπαραγγείλει από geekbuying και κινεζομάγαζα γενικότερα σε πόσο καιρό περίπου σας ήρθε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα