Προς το περιεχόμενο

gigabyte ga 990 xa vrm cooling

pelekakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://i.imgur.com/iUCWhCX.jpg

κανονικος ειναι :)

Εμένα πάντως για λεπτός μου φαίνεται!! σίγουρα πιο λεπτός από τους δικούς μου που δεν χωράνε.. :( ποιος είναι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θέλω να δω και εγώ φώτο έχω απορία ,

με γεια την νέα mobo  καλή επιλογή ! . B)

Η gigabyte βγάζει νέες μητρικές amd3+, πρόκειται για τις GIGABYTE GA-990FX-Gaming και GA-970-Gaming ...αργά δεν το θυμήθηκε να κάνει τέτοια σειρά..

το ποιο ειρωνικο ειναι οτι μετα που εφαγες την ξενερα απο τους 990xa στα θεματα oc να πας να προτιμησεις παλι gigabyte οχι φιλαρακι σε ευχαριστω ας παει αλλος.  

ΥΣ: η πλακα ειναι να βαλεις 1000 ανεμιστηρακια για να μην εχει κανενα vrm προβλημα 

• Like 1

Τον έχεις βάλει να φυσάει η να τραβάει αέρα?? Αχ τι μας έκανες εν μέσω εξεταστικής... θα ανοίγουμε κουτιά πρωινιάτικα και θα στριμώχνουμε καλώδια να δούμε πως θα τον χωρέσουμε :P

θέλω να δω και εγώ φώτο έχω απορία ,

με γεια την νέα mobo  καλή επιλογή ! . B)

Η gigabyte βγάζει νέες μητρικές amd3+, πρόκειται για τις GIGABYTE GA-990FX-Gaming και GA-970-Gaming ...αργά δεν το θυμήθηκε να κάνει τέτοια σειρά..

Σευχαριστώ πάνο..ε καλά ναι..έχει βγάλει επίσης και αυτές 

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5293#ov

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5294#ov

και είναι η πρώτη έκδοση, ε λογικά θα δούμε και εκεί άλλα 4 revision έτσι για να χουμε επιλογές  :-D  :-D

τσεκάρετε λίγο την 990xa r5 ίδια ακριβώς heatsinks στα vrm δεν έχει με την κλασική η μου φένεται?? Τουλάχιστον την έβαψαν μαύρη και δείχνει ποιο όμορφη  :-D

• Like 1

Σευχαριστώ πάνο..ε καλά ναι..έχει βγάλει επίσης και αυτές 

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5293#ov

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5294#ov

και είναι η πρώτη έκδοση, ε λογικά θα δούμε και εκεί άλλα 4 revision έτσι για να χουμε επιλογές  :-D  :-D

τσεκάρετε λίγο την 990xa r5 ίδια ακριβώς heatsinks στα vrm δεν έχει με την κλασική η μου φένεται?? Τουλάχιστον την έβαψαν μαύρη και δείχνει ποιο όμορφη  :-D

έχεις δίκιο είναι ολόιδιο lol ,και σε μαύρο είναι πιο όμορφο όντως, το ότι είναι ίδιες αυτό δεν είναι κάλο :P γιατί θα είναι το ίδιο φτωχές με τις προηγούμενες.Τα πολλα revision είναι εντελώς εκνευριστικό και κοροϊδία ίδια τακτική εδώ και δεκαετίες και εγώ πάντα τυχαίνει να έχω την πρώτη εκδοσή :X :X και πάντα GIGABYTE. Εν κατακλείδι δεν περίμενα να κυκλοφορήσει για το συγκεκριμένο σοκετ τόσο  μέτρια και γεμάτο προβλήματα μοντέλα :mad: 

παίδες πήρα χθές την μητρική (m5a99x evo r2.0)  :-D  :-D  το σύστημα γενικά μου φένεται πιο σφεράτο..για κάποιο λόγο ανοίγει κλείνει πιο γρήγορα απο πρίν και έχω καλύτερες ταχτύτητες με τον ssd μου..overclock όχι ακόμα (χάθηκα με τις ρυθμίσεις) πάρα πολλές ρυθμίσεις, καμία σχέση με την gigabyte..

• Like 1

ήθελα να ήξερα αυτά που λέτε έχετε κάποια βάση να τα στηρίξετε ? πείτε μου ειλικρινά, κάποτε στο ινσομνια λέγατε αποφύγετε τις 990xa-ud3, τα πρώτα rev συγκεκριμένα, καθώς έχουν θέματα υπερθέρμανσης στα vrm ενώ ρωτείστε στο κατάστημα να πάρετε την rev 3 γιατί εκεί έχουν διορθωθεί και είναι η καλύτερη μητρική στο am3+ μέχρι τα 120 ευρώ, τώρα λέτε "σιγουρα θα έχουν κατώτερη ποιότητα" τα νεότερα rev, το ίδιο και για την asrock  fatality 970, ακριβώς το ίδιο όμως, άλλος λέει με την asus πάει πιο γρήγορα, οτι και καλά με αλλαγή μητρικής αλλάζει η ταχύτητα όταν μιλάμε για 990 chipset.

όχι απλά έχω δοκιμάσει αλλά είχα στην κατοχή μου για μεγάλα διαστηματα μία gigabyte 990xa-ud3 rev 1, μία  gigabyte 990xa-ud3 rev 2, τρείς gigabyte 990xa-ud3 rev 3, μία gigabyte 970a-ud3p, μία asrock extreme 3 και μία asrock fatality 970 και ποτέ μα ποτέ δεν είχα κενένα θέμα με τη λειτουργία τους ή θέμα υπερθέρμανσης (και με cpu 125w tdp -->Phenom II X6 1055T, fx 6200 και fx-8320). Βέβαια δεν ασχολούμαι με oc αλλά εσείς αναφέρετε ότι υπάρχει θέμα ακόμη και σε stock.

Δυστυχώς το φόρουμ αποκτά αναξιοπιστία με τέτοιου είδους συμπεριφορές, έστω ότι υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα με τις gigabyte και τις asrock τότε δε θα έπρεπε να τις προτείνετε, μη γράφετε αν δε γνωρίζετε.

ήθελα να ήξερα αυτά που λέτε έχετε κάποια βάση να τα στηρίξετε ? πείτε μου ειλικρινά, κάποτε στο ινσομνια λέγατε αποφύγετε τις 990xa-ud3, τα πρώτα rev συγκεκριμένα, καθώς έχουν θέματα υπερθέρμανσης στα vrm ενώ ρωτείστε στο κατάστημα να πάρετε την rev 3 γιατί εκεί έχουν διορθωθεί και είναι η καλύτερη μητρική στο am3+ μέχρι τα 120 ευρώ, τώρα λέτε "σιγουρα θα έχουν κατώτερη ποιότητα" τα νεότερα rev, το ίδιο και για την asrock  fatality 970, ακριβώς το ίδιο όμως, άλλος λέει με την asus πάει πιο γρήγορα, οτι και καλά με αλλαγή μητρικής αλλάζει η ταχύτητα όταν μιλάμε για 990 chipset.

όχι απλά έχω δοκιμάσει αλλά είχα στην κατοχή μου για μεγάλα διαστηματα μία gigabyte 990xa-ud3 rev 1, μία  gigabyte 990xa-ud3 rev 2, τρείς gigabyte 990xa-ud3 rev 3, μία gigabyte 970a-ud3p, μία asrock extreme 3 και μία asrock fatality 970 και ποτέ μα ποτέ δεν είχα κενένα θέμα με τη λειτουργία τους ή θέμα υπερθέρμανσης (και με cpu 125w tdp --> fx 6200 και fx-8320). Βέβαια δεν ασχολούμαι με oc αλλά εσείς αναφέρετε ότι υπάρχει θέμα ακόμη και σε stock.

Δυστυχώς το φόρουμ αποκτά αναξιοπιστία με τέτοιου είδους συμπεριφορές, έστω ότι υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα με τις gigabyte και τις asrock τότε δε θα έπρεπε να τις προτείνετε, μη γράφετε αν δε γνωρίζετε.

την ga 990 xa ud3 rev 3 γιαυτό την είχα αγοράσει, μου προτάθηκε ώς η καλύτερη σαυτά τα λευτά..τότε ίσως δεν την έιχαν δουλέψει αρκετά..και επίσης είναι να σου κάτσει με αυτη τη μητρική..σε κάποιους δουλεύει απροβλημάτιστα..έμενα είχε θέμα απτην αρχή που την πήρα..ταχύτητα εννοούσα σε boot times..και γενικά στη ταχύτητα του ssd.. όχι κάτι τρελό αλλά se benchmark me to samsung magician πιάνω πέρισσότερο ..είδα επιλογές στο bios για τα post times..με αποτέλεσμα να bootarei γρηγορότερα..

• Like 1

Silenzio το είπες και μόνος σου, δεν ασχολήθηκες με oc, είναι απλό, αν δοκίμαζες τα πράγματα θα ήταν αλλιώς και από την στιγμή που δεν δοκίμασες δεν μπορείς να έχεις τεκμηριωμένη άποψη. Είχα την 970 fatal1ty για ένα διάστημα με 8320 στα χέρια μου, μακράν ότι χειρότερο, υπερθέρμανση στα vrm με στοκ επεξεργαστή, απαράδεκτη απλά, ενώ όταν πρωτοκυκλοφόρησε είχα διαβάσει καλά λόγια και για αυτό την πρότεινα στον φίλο. Είπα θα φταίει η στοκ ψύκρα η οποία δυστυχώς έψηνε την μητρική με τον αέρα που έσπρωχνε, αλλά έπειτα που την πήρε ο φίλος πίσω την fatal1ty, δοκιμάσε με 212 evo αντί της στοκ και με στοκ 8320 τα vrm ήταν ζεστά και είχαν και coil whine, τραγικό απλά. Μέχρι στιγμής υπήρξαν αρκετές 990xa ud3 rev 3.0 εδώ μέσα με θέμα στο oc, συγκεκριμένα του pelekakia, που πήγε σε m5 a99x evo r2.0, του johninio που την έχει ακόμη και του chimairaX που πήγε σε sabertooth. Από την άλλη πλευρά ο utlraex2003, ο fallen4ngel και ο storm1978 δεν είχαν κανένα θέμα στο oc με 990xa ud3 rev 3.0, ούτε throttling ούτε τίποτα. Τι να πω, πιθανότατα έτυχε στους 3 άτυχους να τους έρθει ελαττωματική 990xa ud3 rev 3.0, είτε από αστοχία υλικού αλλά είτε και από δεύτερο χέρι που το κατάστημα την πούλησε έπειτα για καινούρια, κανείς δεν ξέρει τι παίχτηκε πραγματικά. Ο louci4er από την άλλη, με 970a ud3p έχει τον 8320 στα 4.5 χωρίς throttling. Να σου θυμίσω πως δεν είμαστε μάντεις και δεν ξέρουμε τι θα βγάλει το κάθε προϊόν, μην τα ρίχνεις σε εμάς, εμείς απλά προτείνουμε το καλύτερο δυνατό στα λεφτά που ζητάει κάποιος, δεν έχουμε σκοπό να πάρουμε κάποιον στον λαιμό μας, γιατί πολύ απλά το ψάχνουμε πριν προτείνουμε όσο φυσικά γίνεται, το τονίζω αυτό μιας και δεν τα ξέρουμε όλα. Από εκεί και πέρα αν στο μέλλον το προϊόν αυτό παρουσιάσει κάτι φυσικά και δεν έχουμε ευθύνη, μιας και δεν ήταν εφικτό να το γνωρίζουμε από πριν, κανείς δεν μπορεί να ξέρει από την αρχή πως θα κυλήσει ένα κομμάτι hardware μετά από ένα χρονικό διάστημα ως προς την αντοχή του, ούτε καν οι ίδιες οι εταιρείες, ή μάλλον οι εταιρείες το γνωρίζουν κατά προσέγγιση και όχι τελείως. Αναξιοπιστία δεν αποκτά το φόρουμ, αντιθέτως από τέτοια συμβάντα μαθαίνουμε πράγματα που δεν ξέραμε εξαρχής και βρίσκουμε νέους τρόπους να τα αντιμετωπίζουμε, μέσω της συζήτησης. Φιλικά πάντα αυτά έτσι, δεν έχω σκοπό να θίξω κανέναν και ειδικά εσένα silenzio, απλά γράφω την γνώμη μου απέναντι στα γραφόμενά σου :).

• Like 7

Στο κομματι με τις Asrock συγκεκριμενα με τις fatal1ty τα review τις αποθεωσαν οπως και οι πρωτοι χρηστες. Αργοτερα ομως εριξαν πολυ την ποιοτητα και αρχισαν τα παραπονα και εδω οπως και σε μεγαλα site του εξωτερικου.

2 990ΧΑ-UD3 εδω ειχαν προβλημα με τα VRM τους αν δεις στην μια ειχε γινει επεμβαση ενω ειχε αγοραστει για καινουργια. Απο τη στιγμη που οταν παει για αλλαγη και δινεται αντικατασταση ή πιστωτικο σιγουρα εχει θεμα και δεν το κανουν τα καταστηματα γιατι διαβαζουν εδω τα "ψεμματα" που λεμε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...