vanquisherwv Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εγω εχω μητρικη με 8+2 phrases και ζεσταινεται στα 4,2 ghz Αν ειναι να λεει ο καθενας τον πονο του κανενα προβλημα. Αν θελεις να κανεις συγκριση FM με AM3+ ειναι αλλο ευαγγελιο. Απειρα εχουν γραφτει εδω μεσα, εαν εχει θεμα/προβλημα η μητρικη σου δεν ειναι κανονας δυστηχως. Μιας και βαριεμαι να βρισκω 1-2 μηνες πισω παραδειγματα μπορεις να κανεις εσυ το κοπο, οπως επισης εχουν αναφερθει και αρκετες λυσεις για προβληματα πανω απο 4800 που ακομη και η Sabertooth χρειαζεται εαν θελεις να εισαι 100% σταθερος. Αντε να μην πω αλλα φτανει και πολλα ειπα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Το κομμάτι μου είναι τζούφιο sheo, δεν καίει το σύμπαν chill και σε καμία περίπτωση δεν είμαι οριακά δεν έχω haswell το 1.5v είναι το μέγιστο για τον cpu μου, μάξιμουμ θερμοκρασία στο prime95 είναι 58 βαθμοί και με igpu στα 1013 mhz, τα vrm είναι χλιαρά. Featherbrain, το φανάκι με push, όπως το έχω τώρα, θα σου δείξει αν έχεις error, με pull όχι, μισή δουλειά κάνει τελικά. Για την ώρα ανοιχτό turbo core και όταν βρω χρόνο θα κάνω πειράματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanquisherwv Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Χαλάρωσε λίγο. Δεν δίνουν όλοι 100+ για μητρικές. Ποια ξέρεις εσύ με 8+2 για FM2+?? Αν δεν δωσεις για 8+2 ξεχνα το OC τοσο απλα, με 4+2 παιζεις με την φωτια ουσιαστικα και ψαχνεις να βρεις γιατι σε push και γιατι σε pull. To bold δεν το καταλαβα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν δωσεις για 8+2 ξεχνα το OC τοσο απλα, με 4+2 παιζεις με την φωτια ουσιαστικα και ψαχνεις να βρεις γιατι σε push και γιατι σε pull. To bold δεν το καταλαβα..... Eχεις δει μητρική με 8+2 σε FM2+ κάτω απο 100 ευρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τωρα αν πω κακια εγω θα φταιω? Απο 3+1-3+2 πηγες σε 4+2 και ΠΑΛΙ χωρις εστω μια τυπικη υποδομη στην ψυξη, αντε μεχρι εδω καλα..... αλλα μετα θελεις και OC!!!! Δηλαδη συγνωμη κιολας αλλα φταιει η εταιρεια που εσυ εκανες λαθος αγορα για αυτο που θελεις να κανεις? Υπαρχουν πολυ ωραιες μητρικες 8+2 που κανουν ΚΑΙ την δουλεια που θελεις χωρις πολλα πολλα. Καμια φορα δεν βλαπτει να μην ειμαστε τοσο Ελληνες Να στο θέσω αλλιώς, γιατί μου φαίνεται πως το έχεις πάρει κάργα στραβά το θέμα και λες ότι νάναι, θα μου έδινες εσύ μήπως τα επιπλέον φράγκα για κάτι καλύτερο και δεν το ξέρω ; Τόσα έδινα αυτήν την mobo πήρα, είμαι περισσότερο Έλληνας από όσο νομίζεις γιατί πήρα το καλύτερο δυνατό στα λεφτά αυτά. Το 4+2 φτάνει και περισσεύει για τετραπύρηνους amd piledriver / steamroller, μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ρίξε και μια ματιά τι παίζει πριν πεις πλαισιακές γνώμες, ότι ντε και καλά ένας piledriver με 2 modules θέλει 8+2 για oc στα 4.3 . Μια χαρά σηκώνει oc η mobo αυτή για τα λεφτά που κάνει, με λίγο καλύτερη ψύξη κάνει παπάδες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanquisherwv Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Eχεις δει μητρική με 8+2 σε FM2+ κάτω απο 100 ευρώ? Να στο θέσω αλλιώς, γιατί μου φαίνεται πως το έχεις πάρει κάργα στραβά το θέμα και λες ότι νάναι, θα μου έδινες εσύ μήπως τα επιπλέον φράγκα για κάτι καλύτερο και δεν το ξέρω ; Τόσα έδινα αυτήν την mobo πήρα, είμαι περισσότερο Έλληνας από όσο νομίζεις γιατί πήρα το καλύτερο δυνατό στα λεφτά αυτά. Το 4+2 φτάνει και περισσεύει για τετραπύρηνους amd piledriver / steamroller, μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ρίξε και μια ματιά τι παίζει πριν πεις πλαισιακές γνώμες, ότι ντε και καλά ένας piledriver με 2 modules θέλει 8+2 για oc στα 4.3 . Μια χαρά σηκώνει oc η mobo αυτή για τα λεφτά που κάνει, με λίγο καλύτερη ψύξη κάνει παπάδες. Αν θελω Ferrari παιρνω Ferrari, μιας και το πηρα στραβα το θεμα. Αχ και να ηξερες ποσο πλαισιακα μιλαω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Φίλτατε ίσως και να παρερμήνευσα τα λεγόμενά σου, ωστόσο θα το πω απλά, δεν είχα τα χρήματα για κάτι καλύτερο, απλό. Και πήγα στο καλύτερο δυνατό στα λεφτά αυτά. Δεν περιμένω hardcore oc και λοιπά, ένα oc μέχρι τα 4.6 το σηκώνει άνετα με μια καλύτερη ψύκτρα, ήξερα ότι το φανάκι στα vrm δεν θα το γλύτωνα, αλλά όχι και στα 4.3 ghz, αλλά δεν με ενοχλεί ειδικά από την στιγμή που το φανάκι είναι στις 1300 στροφές και ψύχει υπέρ ικανοποιητικά τα vrm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αν ειναι να λεει ο καθενας τον πονο του κανενα προβλημα. Αν θελεις να κανεις συγκριση FM με AM3+ ειναι αλλο ευαγγελιο. Απειρα εχουν γραφτει εδω μεσα, εαν εχει θεμα/προβλημα η μητρικη σου δεν ειναι κανονας δυστηχως. Μιας και βαριεμαι να βρισκω 1-2 μηνες πισω παραδειγματα μπορεις να κανεις εσυ το κοπο, οπως επισης εχουν αναφερθει και αρκετες λυσεις για προβληματα πανω απο 4800 που ακομη και η Sabertooth χρειαζεται εαν θελεις να εισαι 100% σταθερος. Αντε να μην πω αλλα φτανει και πολλα ειπα!!! σρυ κιολας αλλα τοθρεντ ειναι για.μητρικη am3+ οχι για fm οποτε αυτος που αναφερθηκε σε fm ειναι ακυρος επι του θεματος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 σρυ κιολας αλλα τοθρεντ ειναι για.μητρικη am3+ οχι για fm οποτε αυτος που αναφερθηκε σε fm ειναι ακυρος επι του θεματος Ήθελα απλά να αναφερθώ στην τακτική της gigabyte για τα revision θέτοντας απλά ένα παράδειγμα, αλλά καταλάθος παρασύρθηκα και το συνέχισα για το fm2+, λάθος μου . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanquisherwv Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Φίλτατε ίσως και να παρερμήνευσα τα λεγόμενά σου, ωστόσο θα το πω απλά, δεν είχα τα χρήματα για κάτι καλύτερο, απλό. Και πήγα στο καλύτερο δυνατό στα λεφτά αυτά. Δεν περιμένω hardcore oc και λοιπά, ένα oc μέχρι τα 4.6 το σηκώνει άνετα με μια καλύτερη ψύκτρα, ήξερα ότι το φανάκι στα vrm δεν θα το γλύτωνα, αλλά όχι και στα 4.3 ghz, αλλά δεν με ενοχλεί ειδικά από την στιγμή που το φανάκι είναι στις 1300 στροφές και ψύχει υπέρ ικανοποιητικά τα vrm. Στο bold και εγω μαζι σου με 1000, ποτε δεν ειμουν της υπερβολης γιατι στην ουσια ειναι πεταμενα λεφτα και μπλιμπλικια που δε θα χρειαστω ποτε!!! Αλλα μεχρι εκει. FM1 πηρα με 8+2 FM2 παλι με 8+2, hardcore overclocker δεν ειμαι αλλα απο την μια ηθελα να εχω το κεφαλι μου ησυχο και απο την αλλη ειμαι σιγουρος οτι αν θελησω να παω το CPU στο οριο του η μητρικη σιγουρα δεν θα ειναι αυτη που θα μου βαλει το φρενο. σρυ κιολας αλλα τοθρεντ ειναι για.μητρικη am3+ οχι για fm οποτε αυτος που αναφερθηκε σε fm ειναι ακυρος επι του θεματος http://www.insomnia.gr/topic/587264-amd-fx8320-gb-990xa-ud3-overclock/ 33 σελιδες αλλα μαλλον δεν ηταν αρκετες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τουλάχιστον καταλήξαμε κάπου, ας μείνουμε on topic τώρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 για τον παραπανω απο τον multicorecpu... οχι ουτε 38 σελιδες φτανουν ουτε 38 threads...αν και αυτη η αναφορα σου δεν νμζ να σχετοζεται με τν ακυριλα που ειπες περι "πονος του καθενος" καλυτερα βεβαια να μην πεις αλλα οπως ανεφερες. καλη συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 για τον παραπανω απο τον multicorecpu... οχι ουτε 38 σελιδες φτανουν ουτε 38 threads...αν και αυτη η αναφορα σου δεν νμζ να σχετοζεται με τν ακυριλα που ειπες περι "πονος του καθενος" καλυτερα βεβαια να μην πεις αλλα οπως ανεφερες. καλη συνεχεια Tην όρεξή σου δεν την έχουμε. Συμαζέψου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdark Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 το φανακι πως πρέπει είναι καλύτερα τοποθετημένο στα vrm να ρίχνει ή να παίρνει τον αέρα ? ειδικά όταν έχω υδροψυξη στη cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ προτείνω να ρίχνει αέρα στα VRM. Εγώ έτσι το έχω. Τώρα ο Multy το προτείνει διαφορετικά. Δοκίμασε το. Η λογική λέει αν υπάρχει ψύκτρα καλύτερα πέφτει αέρας πάνω παρά να απάγεται απο πάνω. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2016 από Sheogorath 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα