Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τελικά παιδιά κάτι κάνει η gigabyte με την ποιότητα των μητρικών. Η δικιά μου που είναι rev 4.0, που είναι σόκετ fm2+, για 1.308v και 4.3 ghz τελικά συμπέρανα πως θέλει φανάκι στα vrm. Δεν έχει ψύκτρες στα vrm, αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει θέμα, όμως δυστυχώς χρειάζεται φανάκι. Δεν θέλω να δώσω λεφτά για ψυκτρούλες, ένα φανάκι που έχω στις 1300 αρκεί, είτε σε pull είτε σε push. Ψιλομετάνιωσα που δεν πήρα την f2 a88xm hd3, επειδή μόνο και μόνο είχε τα vrm ευθεία, ενώ αυτή σχηματίζει ένα Γ με τα vrm γύρω από το σόκετ, ωστόσο ευτυχώς το φανάκι τα ψύχει ικανοποιητικά. Βέβαια η συγκεκριμένη είναι 4+2 και όχι 3+2 όπως η f2 a88xm hd3 και έχει και 4 σλοτ για ram, anyway. Θαρρώ τελικά πως στα benchmarks για games με ocαρισμένους fm2/fm2+ επεξεργαστές σε διάφορα sites με budget μητρικές αλλά είτε και με μητρικές του 100αρικου δεν έχουν τις επιδόσεις που θα έπρεπε και τους βγάζουν ότι τάχα δεν αποδίδουν τόσο καλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, μάλλον ξεχνάνε την ψύξη στα vrm και αυτό είναι ένα μείον στα σκορ και στα fps μιας και το throttling τα ρημάζει όλα, άμεσο επακόλουθο είναι λοιπόν η χαμηλή απόδοση στα games και στα benchmarks. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα μείον εν έτη 2016 να χρειάζεται κάποιος φανάκι στα vrm για να λειτουργεί ικανοποιητικά ocαρισμένος ένας piledriver, είτε λόγω θορύβου όταν μιλάμε για θορυβώδη φανάκια αλλά είτε και λόγω χώρου, δεν χωράνε πάντα φανάκια εκεί, έχει να κάνει κυρίως με το κουτί αλλά και την ψύκτρα, αλλά από μέσα μου λέω μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος, η χαρά που χαρίζει στο oc ο amd apu μου και γενικότερα όλοι οι amd είναι απερίγραπτη, έχει ενδιαφέρον το tweaking τους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εγω θα πω το αλλο που ειπε και ο φιλος πιο πανω.Ποιος ο λογος να σου παρεχει app amdeasytune για να κανεις oc τον cpu οταν ζεσταινονται τοσο τα vrm. Αραγε δεν τις τεσταρουν (δεν το νομιζω).Επομενως βγαινει το συμπερασμα οτι ειναι απαραδεκτη. Το δεχομαι σε φθηνες μητρικες αλλα οχι σε αυτες που διαφιμιζει το 8+2 phrases 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τελικά παιδιά κάτι κάνει η gigabyte με την ποιότητα των μητρικών. Η δικιά μου που είναι rev 4.0, που είναι σόκετ fm2+, για 1.308v και 4.3 ghz τελικά συμπέρανα πως θέλει φανάκι στα vrm. -/- ... Εγώ πάντως αντί για 212 θα έβαζα μια Gemini που είναι και top down και δεν θα θες φανάκι στα vrm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Όταν το πάρω απόφαση να αλλάξω ψύκτρα θα δω τι θα κάνω , μου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά λέω αφού με φανάκι silent στα vrm και την ghetto zalman είμαι οκ, γιατί να μπαίνω σε επιπλέον έξοδα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Όταν το πάρω απόφαση να αλλάξω ψύκτρα θα δω τι θα κάνω , μου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά λέω αφού με φανάκι silent στα vrm και την ghetto zalman είμαι οκ, γιατί να μπαίνω σε επιπλέον έξοδα . Αν ποτέ χρειαστείς φυσικά. Να σε πιάσει το μικρόβιο της αναβάθμισης Μέχρι τότε μια χαρά είσαι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον εβαλα multiplier 21 (το μονο που αλλαξα ) vcore auto και δινει 1,38V. Τοποθετησα 12αρι ανεμηστηρα στα vrm και μεχρι τωρα δεν εχει κανει throttling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Με 1.308v στα 4.3 μου πέταξε illegal sumout σε έναν πυρήνα, άρα θέλει λίγο παραπάνω ρεύμα. Το error μου το έβγαλε με το φανάκι να φυσά τα vrm, όταν το είχα να κάνει pull δεν το πέταγε το error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Με 1.308v στα 4.3 μου πέταξε illegal sumout σε έναν πυρήνα, άρα θέλει λίγο παραπάνω ρεύμα. Το error μου το έβγαλε με το φανάκι να φυσά τα vrm, όταν το είχα να κάνει pull δεν το πέταγε το error. Τόσο οριακά? Αν έχεις καμια παλιά ψύκτρα κόψε την με σιδηροπρίονο και στερέωσέ την κάπως στα VRM. Είσαι οριακά και δεν θα αντέξει πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον με το εβγαλα το fan κυριολεκτικα σε 20 δευτερα επεσε στα 1.4ghz. Κατι παιδια που ηθελα να ρωτησω ειναι το εκει που λεει powers στο hwinfo ειναι ποσο καταναλωνει ο cpu;και αν ναι ειναι σωστη η μετρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Με 1.308v στα 4.3 μου πέταξε illegal sumout σε έναν πυρήνα, άρα θέλει λίγο παραπάνω ρεύμα. Το error μου το έβγαλε με το φανάκι να φυσά τα vrm, όταν το είχα να κάνει pull δεν το πέταγε το error. Είσαι σίγουρος πως στο pull δεν σου πέταξε κανένα error? Γιατί και εγώ push το ἐχω βάλει το φανάκι να φυσάει και με έβαλες σε σκέψεις τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanquisherwv Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τωρα αν πω κακια εγω θα φταιω? Απο 3+1-3+2 πηγες σε 4+2 και ΠΑΛΙ χωρις εστω μια τυπικη υποδομη στην ψυξη, αντε μεχρι εδω καλα..... αλλα μετα θελεις και OC!!!! Δηλαδη συγνωμη κιολας αλλα φταιει η εταιρεια που εσυ εκανες λαθος αγορα για αυτο που θελεις να κανεις? Υπαρχουν πολυ ωραιες μητρικες 8+2 που κανουν ΚΑΙ την δουλεια που θελεις χωρις πολλα πολλα. Καμια φορα δεν βλαπτει να μην ειμαστε τοσο Ελληνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά αν είστε οριακά τώρα με τέτοιο καιρό , το καλοκαίρι πως θα την παλέψετε; Τωρα αν πω κακια εγω θα φταιω? Απο 3+1-3+2 πηγες σε 4+2 και ΠΑΛΙ χωρις εστω μια τυπικη υποδομη στην ψυξη, αντε μεχρι εδω καλα..... αλλα μετα θελεις και OC!!!! Δηλαδη συγνωμη κιολας αλλα φταιει η εταιρεια που εσυ εκανες λαθος αγορα για αυτο που θελεις να κανεις? Υπαρχουν πολυ ωραιες μητρικες 8+2 που κανουν ΚΑΙ την δουλεια που θελεις χωρις πολλα πολλα. Καμια φορα δεν βλαπτει να μην ειμαστε τοσο Ελληνες Η εταιρία(μάλλον όχι η κατασκευάστρια , αλλά η ίδια η amd) κατά τη γνώμη μου φταίει που θέλει ντε και καλά 10 φάσεις με ψύκτρες και φανάκια στα vrm για να μη throttlάρει. Καλώς η κακώς, ο ανταγωνισμός και με 4+2 μητρική χωρίς καν ψύκτρα στα vrm σηκώνει γερό overclock ακόμα και σε i7. Και αυτό δε το λέω με καμία διάθεση για vs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εγω εχω μητρικη με 8+2 phrases και ζεσταινεται στα 4,2 ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanquisherwv Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τόσο οριακά? Αν έχεις καμια παλιά ψύκτρα κόψε την με σιδηροπρίονο και στερέωσέ την κάπως στα VRM. Είσαι οριακά και δεν θα αντέξει πολύ! Αυτο δεν ειναι οριακα... αυτο ειναι σε φαση "μην πας κοντα στον υπολογιστη γιατι ανεβαινει η θερμοκρασια περιβαλλοντος". Προς Θεου!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αυτο δεν ειναι οριακα... αυτο ειναι σε φαση "μην πας κοντα στον υπολογιστη γιατι ανεβαινει η θερμοκρασια περιβαλλοντος". Προς Θεου!!!!! Χαλάρωσε λίγο. Δεν δίνουν όλοι 100+ για μητρικές. Ποια ξέρεις εσύ με 8+2 για FM2+?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα