johninio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 σε stock πεφτει 2,8 αλλα αν εχω hpc on τοτε δεν πεφτει Το θεμα ειναι οτι περνεις μητρικη για oc και σου βγαινει πατατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αν έχεις κάποιον φίλο με 8350/8150 για πες του να στον δανείσει να δοκιμάσεις, αν σου κάνει throttling, μιας και το turbo core τους είναι 4.2 ghz και του 8150 και του 8350, το λέω αυτό επειδή αν έχεις κάποια τέτοια ευκαιρία να δανειστείς τέτοιον επεξεργαστή πιστεύω πως θα μπορείς να τους αποδείξεις ότι όντως έχεις throttling. Ήδη το turbo core τους για τα 4.2 δίνει 1.4v, οπότε αν έχεις την άκρη θα είσαι τυχερός, αν πάλι όχι τι να πω, δεν μου έρχεται κάτι παραπάνω στο μυαλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pelekakias Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 καλως ήρθες και σύ στο club.. την έχω στήλει και γώ πίσω και περιμένω απάντηση..ελπίζουν να τεσταρουν με το ίδιο cpu.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Οταν λες την εχεις στειλει εννοεις στη gigabyte η στο μαγαζι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pelekakias Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Οταν λες την εχεις στειλει εννοεις στη gigabyte η στο μαγαζι; εγώ την έχω στήλει στο eshop όπου την είχα αγοράσει..το πιστωτικό λογικά το κόβουν αυτοί γιατι αγοράζεις ότι θέλεις, δεν σε δεσμεύει να ξαναπάς σε gigabyte.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdark Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Στις φώτο φαίνεται μία πατέντα για την μητρική της υπογραφής μου http://postimg.org/image/qx2ououyx/ http://postimg.org/image/3jvug5bq5/ ωραια πατεντα κατι τετοιο σκεφτομαι να κανω! το θεμα ειναι οτι στα vrm δεν εχει ψύκτρα ( modo gigabyte GA-970A-DS3 (rev. 1.1) να βαλω ανεμιστηράκι ή να βαλω πρωτα χαλκινη ψυκτρα και μετα ανεμιστηράκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Πάρε και βάλε αυτοκόλλητα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 sheogorath αυτές είναι αυτοκόλλητες ψύκτρες που πόσταρες >? πως κουμπώνουν ? και που τις βρίσκουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Nαι, αυτοκόλλητα είναι. φέρνει κατα καιρούς το eshop. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdark Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Sheogorath ευχαριστώ εκ των πρότερων για την άμεση απάντηση! με τι όνομα μπορώ να της ψάξω στο eshop? υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κατηγορία που της έχει !? πιστευεις οτι αυτη η μητρικη που έχω ( gigabyte GA-970A-DS3 (rev. 1.1) μπορεί να σηκώσει overclocking στα 4.2 ghz ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Θα έλεγα στα όρια της θα είναι ακόμα και με ψύξη, αφού έχει 4+1. εδώ είσαι http://www.e-shop.gr/ypologistes-case-modding-systimata-psyksis-list?table=PER&category=%D3%D5%D3%D4%C7%CC%C1+%D8%D5%CE%C7%D3&category2=RAM Αλλά δεν είναι πολύ καλά, είναι μικρά. Απο το τίποτα φυσικά καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdark Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 οκ τα είδα ευχαριστώ το άσχημο είναι ότι στο site της δεν αναφέρει προειδοποίηση ότι η συγκεκριμένη μητρική δεν σηκώνει υπερχρονισμό, μάλιστα το αντίθετο προτείνει το Easy Tune6 (AMD) tool ότι με αυτό κάνεις εύκολο overclock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Παιδια εστειλα στην gigabyte αλλα ακομα να απαντησει. Βασικα συμπληρωσα μια φορμα αφου πρωτα εβαλα χωρα Ελλαδα. Μηπως να στειλω αλλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μόνο εγώ δεν είχα πρόβλημα με αυτήν και τον 8320? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τι να σου πω και εγω μεχρι το σαββατοκυριακο που δεν ειχα επιχειρησει ποτε oc δεν ειχα κανενα θεμα. Εσυ βλεπω τον εχεις παει και 5.0 ghz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα