Προς το περιεχόμενο

gigabyte ga 990 xa vrm cooling

pelekakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το να μεινεις σε αυτη που εχεις δεν μου φαινεται και πολυ λογικο διοτι εχουν αναφερθει αρκετες περιπτωσεις throttlong σε 990XA UD3.Αρα μαλλον εχει θεμα γενικοτερα η σειρα.Για την 970 UD3P δεν εχει αναφερθει κατι και αν κρινω απο την δικια μου,τα 4.4Ghz τα εχει ανετα.Απλα για να κανεις ενα αρκετα ικανοποιητικο κλοκαρισμα και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Αν επιμενεις να φτασεις τοσο ψηλα,φοβαμαι οτι η Saber ειναι μονοδρομος.Για την m5a99x r2.0,δεν πιστευω οτι θα καταφερεις κατι δραματικα καλυτερο απο την UD3P,οποτε τα 150€ ειναι παρα πολλα για την συγκεκριμενη.Παρε οποια σου δωσουν,πουλα την καινουργια οπως ειναι και βαλε τα υπολοιπα να παρεις μια Sabertooth απο Skroutz.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

FX 8320 με M5a99x R2:

4.2ghz@1,29 vcore

4.4ghz@1,38 vcore

4.6ghz@1,44 vcore

4,7ghz@1,50 vcore

Απο τα 4,6ghz και πάνω, ζητάει δυσανάλογο ρεύμα για αυτό που προσφέρει, με φυσικό επακόλουθο τις αυξημένες θερμοκρασίες.Απο τα 125W tdp φτάνουμε αισίως τα 220W των FX9370/9590.Οι 6+2 φάσεις απλά δέν επαρκούν...

• Like 1

To πιστωτικό δεν είναι παράνομο να στο επιβάλλουν και μπορείς να υπαναχωρήσεις λαμβάνοντας τα χρήματα που αναγράφονται στην απόδειξη στο ακέραιο?

Ζήτα χρήματα πίσω, συμβουλέψου ΓΓΚ και πάρε saber από Skroutz! ;)

FX 8320 με M5a99x R2:

4.2ghz@1,29 vcore

4.4ghz@1,38 vcore

4.6ghz@1,44 vcore

4,7ghz@1,50 vcore

Απο τα 4,6ghz και πάνω, ζητάει δυσανάλογο ρεύμα για αυτό που προσφέρει, με φυσικό επακόλουθο τις αυξημένες θερμοκρασίες.Απο τα 125W tdp φτάνουμε αισίως τα 220W των FX9370/9590.Οι 6+2 φάσεις απλά δέν επαρκούν...

κατάλαβα, σευχαριστώ..έτσι κιαλλιώς δεν πάω παραπάνω με την ψύξη που έχω, αλλα καταλαβαίνω ότι μελλοντικά αν θέλω να το πιέσω κι άλλο με κάποια υδρόψυξη θα είναι εκεί το όριο..

To πιστωτικό δεν είναι παράνομο να στο επιβάλλουν και μπορείς να υπαναχωρήσεις λαμβάνοντας τα χρήματα που αναγράφονται στην απόδειξη στο ακέραιο?

Ζήτα χρήματα πίσω, συμβουλέψου ΓΓΚ και πάρε saber από Skroutz! ;)

seograth δεν ξέρω καθόλου τι παιζει μαυτά, νομοθεσίες κλπ..σήμερα θα πάω την  μητρική πίσω, και θα σας ενημερώσω, αν μπορώ να πάρω τα λευτά πίσω ακόμα καλύτερα..σαυτην την περίπτωση ίσως κοιτάξω για sabertooth απο εξωτερικό..διαφορετικά πάω στην μ5α99 και μένω στα 4,6 ..Σας ευχαριστώ όλους που ασχολήστε με το θέμα..

σήμερα θα μου φέρει και το μικρο του ο anonymousHD με τον g3258 και κλοκαρισμένος παρακαλώ. Μέσα σ όλα θα δοκιμάσω και κάτι άλλο έτσι για να δώ πως τα πάει, μέχει πρήξει για το πόσο γρήγορος είναι αν και διπύρηνος..εμένα πάλι μου φένεται θα περιμένω πως και πως να του τον ξαναδώσω πίσω.. :-D  :-D  :-D  :-D   :X  :X  :X  ελπίζω να μην το δει ..χαχαχαχαχ 

Ε κατακαημενε θα δεις το θηριακι στα 4.4 χαλαρα...και θα χαζεψεις...ΘΑ θες να το πετάξεις μετά το "octacore" .

.γελάει ο κοζμος...

χ0ααχχα0 μπαμπη σέρνεται ρε φίλε τι είναι αυτο το πράμα?? πραγματικα υποβαθμίστηκα..0αχ0αχαχ0 

κύριοι πήγα την μητρική στο υποκατάστημα ρεθύμνου, εξήγησα το προβλημα εκεί στον υπέυθηνο, τον ρώτησα τι παίζει με το πιστωτικο και λοιπα και μου είπε ότι αν δούν όντως ότι έχει θέμα η μητρική σου κοβουμε πιστωτικό..τον ρώτησα αν γίνεται να πάρω και τα λευτά πίσω και μου είπε ότι γίνεται κιαυτο αν την βγάλουν άχρηστη αλλα αυτό που μας ενδιαφέρει αρχικα είναι να κοπεί πιστωτικό..

θα με πάρουν απο τα κεντρικά τηλεφωνο όταν την κοιτάξουν..ελπίζω να μην πάρει πολύ καιρο..10-15 μέρες μου είπε..αντε να δούμε..

επίσης του έδειξε τα vrm που είχαν σκουρήνει απο πίσω και τόνισα να το φράψει στην αναφορά ..και επίσης να τεσταρουν την μητρική με το ίδιο cpu..

btw κάθε φορά που βγάζω την ψύχτρα βγαίνει κι ο επεξεργασής μαζί..για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό?? η ασφάλεια του cpu ήταν κλειστή όπως πρέπει..

Βγαίνει και ο επεξεργαστής γιατί η πάστα είναι κρύα και στερεή, όταν είναι κρύος ο επεξεργαστής η πάστα είναι στερεή, μόλις θερμανθεί η πάστα ρευστοποιείται και τότε μπορεί να βγει η ψύκτρα χωρίς να κολλήσει ο επεξεργαστής.

• Like 1

χ0ααχχα0 μπαμπη σέρνεται ρε φίλε τι είναι αυτο το πράμα?? πραγματικα υποβαθμίστηκα..0αχ0αχαχ0

κύριοι πήγα την μητρική στο υποκατάστημα ρεθύμνου, εξήγησα το προβλημα εκεί στον υπέυθηνο, τον ρώτησα τι παίζει με το πιστωτικο και λοιπα και μου είπε ότι αν δούν όντως ότι έχει θέμα η μητρική σου κοβουμε πιστωτικό..τον ρώτησα αν γίνεται να πάρω και τα λευτά πίσω και μου είπε ότι γίνεται κιαυτο αν την βγάλουν άχρηστη αλλα αυτό που μας ενδιαφέρει αρχικα είναι να κοπεί πιστωτικό..

θα με πάρουν απο τα κεντρικά τηλεφωνο όταν την κοιτάξουν..ελπίζω να μην πάρει πολύ καιρο..10-15 μέρες μου είπε..αντε να δούμε..

επίσης του έδειξε τα vrm που είχαν σκουρήνει απο πίσω και τόνισα να το φράψει στην αναφορά ..και επίσης να τεσταρουν την μητρική με το ίδιο cpu..

btw κάθε φορά που βγάζω την ψύχτρα βγαίνει κι ο επεξεργασής μαζί..για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό?? η ασφάλεια του cpu ήταν κλειστή όπως πρέπει..

Χαχα χαχα το βράδυ θα ρθω να το παρώ αφού υποβαθμιστηκες...

Που είδες άσπρη μερα...ρεύμα που να μην ανεβοκατεβενει σα ψάροβάρκα σε 10 μποφωρ..βέβαια σε λυπάμαι λίγο...γιατί τώρα που έφυγε το αεροθερμο θα κρυώνεις λίγο τα βράδια...ααα για να παρηγορηθεις...κάτσε να κάνεις λίγο overclock..και 4.6 και 4.7..

Δε λέει όχι αυτο...αχαχαχα

Α και άμα θες βγάλε και τη ψύχτρα αφοβα...δε βγαίνει ο επεξεργαστής :P

• Like 1

Βγαίνει και ο επεξεργαστής γιατί η πάστα είναι κρύα και στερεή, όταν είναι κρύος ο επεξεργαστής η πάστα είναι στερεή, μόλις θερμανθεί η πάστα ρευστοποιείται και τότε μπορεί να βγει η ψύκτρα χωρίς να κολλήσει ο επεξεργαστής.

ναι και σκέφτηκα λέει να κάνω ένα stress πρωτα γιαυτο το λόγο..

Χαχα χαχα το βράδυ θα ρθω να το παρώ αφού υποβαθμιστηκες...

Που είδες άσπρη μερα...ρεύμα που να μην ανεβοκατεβενει σα ψάροβάρκα σε 10 μποφωρ..βέβαια σε λυπάμαι λίγο...γιατί τώρα που έφυγε το αεροθερμο θα κρυώνεις λίγο τα βράδια...ααα για να παρηγορηθεις...κάτσε να κάνεις λίγο overclock..και 4.6 και 4.7..

Δε λέει όχι αυτο...αχαχαχα

Α και άμα θες βγάλε και τη ψύχτρα αφοβα...δε βγαίνει ο επεξεργαστής :P

αχ0αχ0χα0α0 μα δε σαφήνω θα ναι κλειδωμένη η πόρτα...όχι μωρε εντάξει για facebook που θα μπαίνει η μάνα μου καλό ειναι..

μήπως έχεις prime και τρέχει ασταμάτητα?? με το παραμικρό στο 100% είναι το cpu..τί ειναι αυτα?? :-D  :-D  :-D ..σε ένα core2duo γίνονταν κατι αντίστοιχο που είχα μια δεκαετία πριν ..χααχαχχαχα :devil:  :devil:  :devil:

λοιπον αφήνω το θέμα και να ξαναενημερώνω με νεότερα..

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια...

• Like 2

την εχω αυτη τη μητρικη 4.4 ο 8320 με στοκ ρευμα και δεν εχω θεμα.αλλα εγω εχω βαλει και ανεμιστιρακη στα vrm για να ειναι δροσερα.

πως εβαλες στα vrm ανεμιστηράκι ? εχεις καμια φωτο να δουμε ?

πως εβαλες στα vrm ανεμιστηράκι ? εχεις καμια φωτο να δουμε ?

Στις φώτο φαίνεται μία πατέντα για την μητρική της υπογραφής μου http://postimg.org/image/qx2ououyx/

http://postimg.org/image/3jvug5bq5/

• Like 3

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Παιδια μολις τωρα και εγω στα 4,2 η μητρικη εκανε throttling στα 15 λεπτα prime επεσε 1,4 ghz ανεβαινε 4,2 και ξανα ενω τα vrm ζεματαγανε

Έχεις βάλει ανεμιστήρα να φυσάει τα vrm? Η μητρική σου είναι εντός εγγύησης? Σε στοκ ρυθμίσεις έχεις throttle? 

Δεν εχω βαλει ανεμηστηρα.Εχω 5 μηνες ακομα οποτε παω για επιστροφη. Αλλα τι κανω ; Επικοινωνω με καταστημα η με gigabyte;Υπαρχει ελληνικη αντιπροσωπεια;

Επικοινώνησε πρώτα με το κατάστημα και βλέπεις.. πάντως αν δεν στο κάνει και με τις στοκ ρυθμίσεις δεν ξέρω αν θα δουν ότι έχει θέμα γιατί εκείνοι δεν πρόκειται να την τεστάρουν σε oc συνθήκες :/

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...