STORM1978 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Είπαμε δεν τυχαίνει σε όλους. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς που με αυτήν την μητρική πήγα τον 8320 μέχρι τα 5,3 ενώ τον κρατούσε άνετα στα 5 (με φανάκι στα vrm βέβαια). Ας όψεται η ΔΕΗ βέβαια που τα σούβλισε πριν το Πάσχα πέρυσι. Όσον αφορά τώρα το θέμα υπερθέρμανση, είναι λογικό ακόμη και καλές μητρικές να μην μπορούν να κρατήσουν εκεί ψηλά τον 8320-8350 στα 5ghz χωρίς έστω και μικρά προβλήματα. 1,5V είναι αυτό δεν είναι λίγο. Ότι πέσει στον καθένα δυστυχώς αλλά και εμείς βλέποντας τι κυκλοφορεί, επιλέγουμε και προτείνουμε αναλόγως. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μολις με πηρανε απο την infoquest για να τους πω την κατασταση. Απο Δευτερα την παω να την ελεγξουν.Παρεπιμπτοντως εβαλα πανω fx 8320 και σε stock ρυθμισεις εκανε throttling στο prime95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μολις με πηρανε απο την infoquest για να τους πω την κατασταση. Απο Δευτερα την παω να την ελεγξουν.Παρεπιμπτοντως εβαλα πανω fx 8320 και σε stock ρυθμισεις εκανε throttling στο prime95 Με hpc ανοιχτό είχες throttling ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 ναι με hpc ανοιχτο επεφτε στα 1,4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εχεις C'n'Q ανοιχτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pelekakias Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 ναι με hpc ανοιχτο επεφτε στα 1,4 jhninio κλεισε όλλα τα energy features C&Q c1 c6 hpc enabled και στον πίνακα ελέγχου στις παροχές ενέργειας, υψηλές επιδόσεις και τσέκαρε..εμένα ακόμα και έτσι μου έκανε throttling sta 1.4 μετά πο 5-10 λεπτά prime small fft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Κανει κανονικα throttling η μητρικη (θα δουμε τι θα πει το service) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pelekakias Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Κανει κανονικα throttling η μητρικη (θα δουμε τι θα πει το service) ε εντάξει μην αγχώνεσαι τότε, λογικά θα στην αλλάξουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 θα σου δωσουν την ιδια,το ιδιο και σε μενα κανανε και μετα απο αντικατασταση με το ιδιο μοντελο,ζητησα πιστωτικο και τωρα περιμενω....αν εχω την δυνατοτητα θα παω για την asus sabertooth 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα