Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια και καλες γιορτες, οπως λεει ο τιτλος εχω χαθει εμεινα ξαφνικα χωρις κινητο και θελω αμεσα συσκευη αλλα δεν ξερω πια. Εχουν περασει πολλες συσκευες απτα χερια μου οπως note 3, G3, Oppo find 7, Lumia 1520 και πολλα αλλα και ψαχνω μια συσκευή με μεγαλη χορταστικη οθονη, φοβερη καμερα, και premium ομορφη κατασκευή. Ειμαι μεταξι Note 4-4 edge, Huawei Mate S, Moto X style, LG G4 και Meizu Pro 5. Δεκτη κάθε γνωμη όπως και άλλες προτασεις ευχαριστω

Δημοσ.

Αμα δεν εχεις σκοπό να βαλεις custom ή xposed,  meizu pro 5.. Γιατί γραφεις meizu pro 4? Μηπως εχεις λαθος? 

Στις τιμες που ειναι τα υπολοιπα ειναι το meizu pro 5 και οχι το 4. Το γρηγορότερο κινητό φετος (και απο note 5). Παιρνει sd,  ή 2 καρτες sim,  αν θες,  εχει την μεγαλύτερη αυτονομία απο ολα,  Τον κορυφαίο επεξ της Samsung (τον ιδιο με νοτε 5), και οθονη amoled Samsung 1920x1080. Δε χρειάζεται παραπάνω.  5.7 ιντσες.  Μονο που εχει λιγο μικρη φωτεινότητα. 

Εγω το απεριψα μονο επειδή θελω xposed,  recovery,  custom rom,  και πηρα το νοτε 4, αλλιως με τα 2 χέρια θα πήγαινα στο meizu pro 5. 

• Like 1
Δημοσ.

Αμα δεν εχεις σκοπό να βαλεις custom ή xposed,  meizu pro 5.. Γιατί γραφεις meizu pro 4? Μηπως εχεις λαθος? 

Στις τιμες που ειναι τα υπολοιπα ειναι το meizu pro 5 και οχι το 4. Το γρηγορότερο κινητό φετος (και απο note 5). Παιρνει sd,  ή 2 καρτες sim,  αν θες,  εχει την μεγαλύτερη αυτονομία απο ολα,  Τον κορυφαίο επεξ της Samsung (τον ιδιο με νοτε 5), και οθονη amoled Samsung 1920x1080. Δε χρειάζεται παραπάνω.  5.7 ιντσες.  Μονο που εχει λιγο μικρη φωτεινότητα. 

Εγω το απεριψα μονο επειδή θελω xposed,  recovery,  custom rom,  και πηρα το νοτε 4, αλλιως με τα 2 χέρια θα πήγαινα στο meizu pro 5. 

Το διωρθοσα το Pro 5 εννοουσα. Αλλα θα ηθελα να ρωτησω τι λεει από καμερα συγκριτικα με τα αλλα και επισης τι γινεται με την εγγυηση, υπαρχει αντιπρωσοπια στην ελλαδα η όπως με τα υπολοιπα πρεπει να σταλει εξω? Ρωταω γτ εχω δει ότι το MX 4 το πουλαγε ο ΟΤΕ

Δημοσ.

+1 Προτιμησε το Moto X Style σιγουρα πραματα απο πολλες αποψεις

Πολύ ομορφο κινητο αλλα από reviews που ειδα η καμερα του δεν με ενδουσιαζει πολύ θορυβο και καιει αρκετα τις φωτο σε φωτεινο περιβαλον

Δημοσ.

Το διωρθοσα το Pro 5 εννοουσα. Αλλα θα ηθελα να ρωτησω τι λεει από καμερα συγκριτικα με τα αλλα και επισης τι γινεται με την εγγυηση, υπαρχει αντιπρωσοπια στην ελλαδα η όπως με τα υπολοιπα πρεπει να σταλει εξω? Ρωταω γτ εχω δει ότι το MX 4 το πουλαγε ο ΟΤΕ

Για εγγυηση δεν ξερω, ας γραψει κανεις αν ξερει. Το pro 5 δεν το εχει φερει κανεις επισημα ακόμα ομως, οποτε στο θέμα εγγύησης μπορει να υπάρχει θεμα.

Η καμερα του, απο οσο εχω διαβασει (δεν το εχω) είναι αξιοπρεπεστατη. Μπορεις να ψάξεις σε review, να δεις συγκριτικά, να ενα προχειρο, οχι το καλυτερο.

http://www.gsmarena.com/meizu_pro_5-review-1336p7.php

Παντως, εχω διαβασει κάποιους που ειχαν το note 5, και πηραν το meizu pro 5. Συνήθως πουλανε το note, και κρατανε το meizu. Επίσης γράφουν για το ποσο καλυτερη αυτονομία εχει το meizu (λογω μικρότερης αναλυσης) απο την ηδη καλη αυτονομία του νοτε.

Το μονο μειον που διαβαζω είναι οτι η amoled του meizu εχει τη μιση σχεδον φωτεινότητα του note 5..

Edit, επειδή βλέπω δινεις βαρύτητα στην καμερα, ειναι καλη, αλλά σε σχεση με note 5, είναι ενα κλικ πισω διαβαζω απο αυτους που έχουν και τα 2.

Και η περίπτωση του moto x που αναφερθηκε, είναι καλη. Οκ. Ειναι ποιο γνωστη μαρκα, θα έχεις εγγυηση σίγουρα αν αυτο είναι σημαντικό για σενα, ειναι όμως σχεδον στα παντα πισω. Απο επιδόσεις δεν το συζητάμε καν.. Η επιλογή δικη σου αναλόγωςτι θθεωρείς σημαντικότερο.

+1 Προτιμησε το Moto X Style σιγουρα πραματα απο πολλες αποψεις

Από ποιες αποψεις είναι καλυτερο δηλαδή?

Δημοσ.

Μεγάλη και καλή οθόνη: S6 Edge+, Note 5, Nexus 6P, Sony Xperia Z5 Premium, iPhone 6s Plus, LG G4, Lumia 950 XL, Meizu Pro 5

Φοβερή κάμερα: Note 5 / S6 Edge+, Sony Xperia Z5 Premium, Lumia 950 XL, iPhone 6s Plus, Nexus 6P, LG G4

Premium κατασκευή (αν και υποκειμενικό): iPhone 6s Plus, Nexus 6P, S6 Edge+, LG G4, Sony Xperia Z5 Premium

Από επιδόσεις δεν έχεις θέμα με κανένα στάνταρ.

Καλύτερο overall κινητό πιστεύω πως είναι το Nexus 6P και μετά το iPhone 6s Plus. Ακολουθούν Note 5 / S6 Edge+, LG G4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...