Προς το περιεχόμενο

Αγορά Samsung Galaxy.


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, γράφω εκ μέρους της ξαδέρφης μου η οποία θέλει να πάρει καινούργιο smartphone.

Το θέμα είναι ο,τι θέλει μόνο Samsung Galaxy (ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό και δεν μπορεί κανείς να της αλλάξει γνώμη) και διαθέτει budget 170 ευρώ το πολύ...Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που θα της προτείνατε σε αυτά τα χρήματα; H ίδια έχει δει το Galaxy J5 και Galaxy A3. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Το Α3 το πήρε η κοπέλα μου πριν μια εβδομάδα και είναι ωραίο.

Μικρό και ελαφρύ, ότι πρέπει για κοπέλα, ωραία οθόνη και χρώματα, η μπαταρία κρατάει ~2 μέρες, δεν έχει δει κολλήματα μέχρι τώρα.

Λογικά και το J5 αντίστοιχη συμπεριφορά θα έχει απλά είναι πιο μεγάλο.

Δημοσ.

Samsung Galaxy J5 παραπολυ ωραιο τηλεφωνο για τα λεφτα του το εχει ενας φιλος μου το μονο αρνητικο θα ελεγα ειναι μονο το οτι δεν εχει δυνατο ηχειο απο το συνηθισμενο.

Δημοσ.

για τα 170 ευρω το J5 ειναι φοβερο! Το πηρε η αδερφη μου και εχω μεινει πραγματικα αφωνος οθονάρα κάμερες πολυ καλες καθολου lag γενικα σφερατο μπαταρια αρκετα καλη δεν το περιμενα με αυτα τα λεφτα τοσο καλο και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.(απο σκρουτζ ηρθε την επομενη απο μαγαζι αθηνα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...