Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Γειά σας, γράφω εκ μέρους της ξαδέρφης μου η οποία θέλει να πάρει καινούργιο smartphone. Το θέμα είναι ο,τι θέλει μόνο Samsung Galaxy (ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό και δεν μπορεί κανείς να της αλλάξει γνώμη) και διαθέτει budget 170 ευρώ το πολύ...Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που θα της προτείνατε σε αυτά τα χρήματα; H ίδια έχει δει το Galaxy J5 και Galaxy A3. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
aposporis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το Α3 το πήρε η κοπέλα μου πριν μια εβδομάδα και είναι ωραίο. Μικρό και ελαφρύ, ότι πρέπει για κοπέλα, ωραία οθόνη και χρώματα, η μπαταρία κρατάει ~2 μέρες, δεν έχει δει κολλήματα μέχρι τώρα. Λογικά και το J5 αντίστοιχη συμπεριφορά θα έχει απλά είναι πιο μεγάλο.
Beerloah Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Samsung Galaxy J5, απίστευτα καλή δουλειά από τη Samsung (δεν μας το συνήθιζε πολύ στα mid-range της). 1
stevengreeceGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θα πρότεινα καλύτερα το Moto G 3rd Generation.
saruman123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θα πρότεινα καλύτερα το Moto G 3rd Generation.Θελει ομως Samsung.... 1
mahone1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Samsung Galaxy J5 παραπολυ ωραιο τηλεφωνο για τα λεφτα του το εχει ενας φιλος μου το μονο αρνητικο θα ελεγα ειναι μονο το οτι δεν εχει δυνατο ηχειο απο το συνηθισμενο.
AnastMet Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 για τα 170 ευρω το J5 ειναι φοβερο! Το πηρε η αδερφη μου και εχω μεινει πραγματικα αφωνος οθονάρα κάμερες πολυ καλες καθολου lag γενικα σφερατο μπαταρια αρκετα καλη δεν το περιμενα με αυτα τα λεφτα τοσο καλο και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.(απο σκρουτζ ηρθε την επομενη απο μαγαζι αθηνα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα