panos9553 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αν είσαι καλός ναι. Στείλε μου με pm στοιχεία για να επικοινωνήσουμε Αν ειμαι καλος λεει..ο καλύτερος αντρακο...ειτε με wp ειτε με android..Δεν απαντας ποιο πάνω ομως και ανησυχώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasticPunch Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 το μονο προβλημα στο WP ειναι το store. Καταταλα βγαζει πολυ ωραιες συσκευες σε εξαιρετικες τιμες. Το lumia 435 της αδερφης μου παει σφαιρα σε σχεση με το lg l70 που εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πιτσαράς Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 το μονο προβλημα στο WP ειναι το store. Καταταλα βγαζει πολυ ωραιες συσκευες σε εξαιρετικες τιμες. Το lumia 435 της αδερφης μου παει σφαιρα σε σχεση με το lg l70 που εχω.Γενικότερα τα wp πηγαίνουν πιο γρήγορα από τα αντίστοιχα android. Πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elephant Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αν ειμαι καλος λεει..ο καλύτερος αντρακο...ειτε με wp ειτε με android.. Δεν απαντας ποιο πάνω ομως και ανησυχώ.. Τώρα είδα τι είχες γράψει. Το 550 είναι το φθηνότερο wp10 που βγήκε στην αγορά, τα προηγούμενα είναι W8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Τώρα είδα τι είχες γράψει. Το 550 είναι το φθηνότερο wp10 που βγήκε στην αγορά, τα προηγούμενα είναι W8. Βασικα με καθε σεβασμο φυσικα..κανει μπαμ οτι δεν εχεις ιδεα με τα wp...γιατι τα κανεις χειροτερα? Ειναι απαντηση αυτη?? Εδω ολα τα wp θα παρουν τα 10 σε λιγο..(αν και τα περισσοτερα με την preview πανε αρκετα καλα εδω και 2-3 μηνες,οι λεπτομερειες μείνανε)..που ειναι το προβλημα σου ηθελα να ξερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasticPunch Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 με το store θα γινει τιποτα στο μελλον ..αυτο ειναι το ερωτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 με το store θα γινει τιποτα στο μελλον ..αυτο ειναι το ερωτημα. Γίνεται ήδη, κάθε μέρα εφαρμογές μπαίνουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πιτσαράς Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 με το store θα γινει τιποτα στο μελλον ..αυτο ειναι το ερωτημα.Έχει γίνει ήδη και λέγεται Universal Windows Apps (+ πολλα projects σαν το islandwood) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elephant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ε πάρε μου ένα να καταλάβω τι εστι windows phone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ε πάρε μου ένα να καταλάβω τι εστι windows phone...Και δωρο να στο έκανα παλι θα κραζες ντε..μεταξυ μας τωρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elephant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δε μπορείς να φανταστείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δε μπορείς να φανταστείς... Ε μα τι τωρα..παιδια ειμαστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα