Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ripper

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπαθω να κατεβασω δυο συγκεκριμενες ταινιες στο δισκο με το dvddecrypter και μου βγαζει το εξης error

dvd.jpg

Υπαρχει ,αν και χλωμο το βλεπω ,αλλος τροπος να τα καταφερω????Ευχαριστω. :D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

mallon iparxei provlima me ta diskakia,kanena gratzounismeno meros kai den mporei na diavasei.katharise ta ligo mpas kai mporesei na ta perasei...

ama den ta perasei pali,dokimase kai to smartripper...an kai ligoteron dinatotiton sxetika me to dvddecrypter pote den ksereis.elpizo na boithisa.

Eπισης Γιαννη δοκιμασε να κανεις rip με το dvd οχι το dvdr

Ευχαριστω φιλε μου αλλα το δοκιμασα και με τα δυο drive με ιδιο αποτελεσμα...Το smartripper ειναι free ?Αν ναι που το βρισκω??? :?: :?: :?:

Και για αύριο' date='Γιάννη.

IsoBuster.[/quote']

Εχεις παρει μια μεγαλη απουσια!!!!!Περιμενα να ποσταρεις πρωτος!!!!

Τελικα τιποτα δεν εγινε γιατι και οταν εβαλα τα dvd στο επιτραπεζιο dvd ενω ξεκινουσαν καλα σε καποιο σημειο παιζανε την εικανα καρε-καρε σχεδον.Κατι σαν εικονα απο βιντεοφωνο μου θυμιζε. :twisted: :twisted: :twisted:

Το isobuster μπορει να κανει κατι για αυτο??? :?: :?: :?:

Πριν από λίγο κατάφερα να πάρω την άδεια να μπω net.Βλέπεις,έχουμε μία(αναλογική) γραμμή στο βουνό.

Το isobuster(και το badcopy) ίσως σε βηθήσουν στην ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα(dvd-cd).

Πριν από λίγο κατάφερα να πάρω την άδεια να μπω net.Βλέπεις' date='έχουμε μία(αναλογική) γραμμή στο βουνό.

Το isobuster(και το badcopy) ίσως σε βηθήσουν στην ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα(dvd-cd).[/quote']

Ναι αλλα εχεις ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ που βοηθαει... σε πολλα στην ηλικια μας!!!!

Φορτωσα το isobuster αλλα μετα τι πρεπει να κανω για να μου φτιαξει image απο το πιθανο χαλασμενο dvd και πως θα το γραψω σε αλλο μετα ? Με nero???

iso.jpg

VIDEO_TS,δεξί πλήκτρο,άδειασέ το κάπου στο σκληρό,αν είναι original ζούμπηξέ το με dvd2one και γράφτο ταυτόχρονα με CopyToDvd,αν είναι copy γράφτο κατευθείαν(CopyToDvd). :)

Τι να μας κάνει ο αέρας.Δεκαοχτάρα θέλουμε να ξανανιώσουμε. :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...