drake. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Η σειρά ακολουθεί μια «ειρηνική» κάθοδο εξωγήινων στη Γη από τουςμυστηριώδης «Κυρίαρχους», τους οποίους η άφιξη θα τερματίσει όλους τουςπολέμους της Γης και θα μετατρέψει τον πλανήτη σε κάτι πολύ κοντινό σεαυτό που γνωρίζουμε ως ουτοπία. Ποιος είναι όμως πραγματικά ο σκοπόςτους για τον πλανήτη μας και για την ανθρωπότητα; http://www.imdb.com/title/tt4146128/
SpirosKerkyra Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 SyFy βλέπω, άμα δε κάνει τρελά νούμερα η σειρά θα την ακυρώσουν όπως τόσες και τόσες σειρές που έχουν ακυρώσει αν και ειχαν προοπτικές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 3 episodes είναι, δεν νομίζω ότι θα έχει άλλα, τέλειωσε... 2
drake. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ναι τελείωσε στα 3 επεισόδια,καλή είναι το πρώτο επεισόδιο είναι αρκετα εντυπωσιακό 1
Nomedor Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το είδα όλο, μέχρι το τέλος του πρώτου επεισοδίου καλά το πάει μετά όμως το τραβάει απο τα αφτιά και όχι μόνο. Προσωπικά μου φάνηκε απο οπτική σεναρίου, "λίγο". Χαμένος χρόνος
actorgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ειναι πιστη μεταφορα του βιβλιου του Αρθουρ Κλαρκ Οι επικυριαρχοι 1
Mikeasdf Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Αυτος ο ηθοποιος θα κανει καριερα στα εξωγηινιστικα μου φαινεται 3 επεισοδια ομως? να τα δω?
xavier Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Αυτος ο ηθοποιος θα κανει καριερα στα εξωγηινιστικα μου φαινεται 3 επεισοδια ομως? να τα δω? ναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα