Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια πολλά!! Θα ήθελα να  αλλάξω κάποια πράγματα στον υπολογιστή μου και θέλω την γνώμη σας. Έχω επεξεργαστή της AMD - PHENOM II στα 3.00GHZ και 8.00gb μνήμη RAM. Θα ήθελα να αλλάξω την μητρική καθώς και κάρτα γραφικών. ( Χρησιμοποιώ τώρα μητρική GIGABYTE και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 9500 GT). O H/Y θα χρησιμοποιηθεί γενικά τόσο για ίντερνετ,δουλεία γραφείου όσο και για λίγο gaming (κυρίως στρατηγικής παιχνίδια). Τι προτείνεται εσείς που να ταιριάζει με όσα ήδη έχω? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.     

Δημοσ.

Γιατί θες να αλλάξεις τη μητρική; Ποια παιχνίδια παίζεις; Ποια η οθόνη; Ποιο το budget; Δώσε μας περισσότερα στοιχεία αλλιώς πως θα σε βοηθήσουμε;

Δημοσ.

Καλησπερα και ευχαριστω για το ενδιαφερον! Η μητρικη ειναι καπως παλια και δεν δεχεται πανω ssd σκληρο δισκο! Επισης εχει θεμα με τις SATA θηρες (απο τις 4 δουλευουν οι 2). Οθονη χρησιμοποιω tv monitor της lg. Το budget ειναι μεχρι 400€. Ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δε δίνεις λεπτομερής πληροφορίες. Ούτε το ακριβές μοντέλο του επεξεργαστή ξέρουμε, ούτε της οθόνης ούτε της μητρικής. Βάλε το πρόγραμμα cpu-z και δες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...