alex69 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Συνηθως οταν ειναι να αγορασω κατι, αφου εχω διαβασει review, πηγαινω να το δω. Εχτες κατα τυχη ειδα ενα monitor dell S2316H το οποιο μου αρεσε παρα πολυ και ιδιαιτερα αυτο το γυαλιστερο που ειχε. Θα ηθελα λοιπον να μου προτινεται παρομοια monitor με γυαλιστερη επιφανεια. καλες γιορτες
Nikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Σχεδόν όλα τα monitor έχουν glossy επιφάνεια, η ματ επιφάνεια είναι δύσκολο να βρεθεί, οπότε πάρε όποιο σου αρέσει.
i_sinig Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 να πάρεις glossy αλλά να προσέξεις την ποιότητα της οθόνης, είχα λάπτοπ hp glossy που στην οθόνη έβλεπες μόνο τον ευατό σου και για λάπτοπ λογικό να μην μπορείς να ρυθμίσεις τον ήλιο όπου το ανοίγεις.. Έχω imac με glossy οθόνη δεν είχα ποτέ πρόβλημα ακόμη και όταν είχα τον ήλιο πίσω μου...Οπότε προσοχή στην επιλογή..
alex69 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Σχεδόν όλα τα monitor έχουν glossy επιφάνεια, η ματ επιφάνεια είναι δύσκολο να βρεθεί, οπότε πάρε όποιο σου αρέσει. Ισως να το περιγραφω λαθος, αλλα σε ολα τα μεγαλα μαγαζια δεν ειδα ουτε ενα monitor με την γυαλαδα του dell s2316H. Οποτε θα ηθελα να μου προτινεται τετοια monitor. να πάρεις glossy αλλά να προσέξεις την ποιότητα της οθόνης, είχα λάπτοπ hp glossy που στην οθόνη έβλεπες μόνο τον ευατό σου και για λάπτοπ λογικό να μην μπορείς να ρυθμίσεις τον ήλιο όπου το ανοίγεις.. Έχω imac με glossy οθόνη δεν είχα ποτέ πρόβλημα ακόμη και όταν είχα τον ήλιο πίσω μου...Οπότε προσοχή στην επιλογή.. Για το συγκεκριμενο τι αποψη εχεις?
i_sinig Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο monitor απλά σου θέτω αυτό το πρόβλημα ως παράγοντα επιλογής της glossy οθόνης σου
XMorsX Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δε το περιγραφεις λαθος alex, τα αμιγως glossy monitors σπανιζουν. Σαφως και τα glossy coatings δινουν καθαροτερη εικονα και ζωντανοτερα χρωματα. Τα νεα glossy monitors δε γινονται καθρεφτης, αλλα σαφως θελουν πιο πολυ προσοχη με τις αντανακλασεις σε σχεση με τα matte. H dell που κοιτας ειναι πολυ νεο μοντελο, δεν εχει ακομη reviews. Η προηγουμενη σειρα S2415H ομως ειναι πολυ καλες οθονες. Θα σου προτεινα την σχεδον glossy HP 27CW η οποια ειναι καταπληκτικη οθονη (ειμαι ευτυχης κατοχος της), αλλα πλεον θα την βρεις μονο απο εξωτερικο. Απο Ελλαδα ειτε αγοραζεις την σιγουρα αρκετα καλη S2415H, ειτε την πιο νεα S2316H. Πιστευω οτι η τελευταια θα ειναι καλυτερη, αλλα θα προτεινα να περιμενεις λιγο να βγει καποιο review αν δε βιαζεσαι. EDIT: Υπαρχει διαθεσιμη πλεον η HP 27xw, ιδια με την cw, αλλαζουν λιγο στην εμφανιση και ισως να εχει καλυτερης διαλογης panels. Την προτεινω ανεπυφυλαχτα: http://www.bestprice.gr/item/2154735736/hp-pavilion-27xw.html?fromq=hp+27xw Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2015 από XMorsX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα