Προς το περιεχόμενο

Αγορά Motorola moto x play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο x10 είναι πολύ καλύτερος από τον 615,ειτε σε CPU είτε σε gpu,αν θέλεις να συγκρίνεις τον 615 να το κάνεις με τον ΜΤ6735 και προσωπικά αν  ήταν  να επιλέξω θα επέλεγα τον 6735 έναντι του 615, μεταξύ 615 και χ10 ο χ10 είναι καθαρά και με διαφορά καλύτερος

Σαν σοκ μπορει να ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο(μν κοιτας benchmarks) αλλα ειναι πιο power efficient εχει κλτη gpu και το 99% τον εφαρμογων γραφονται για sd επεξεργαστες!
Κινεζο εχω και εγω φιλαρακι ειχα meizu και τωρα περιμενω το xiaomi redmi note 2 μου αλλα οπως και να το κανεις στα 300 ευρω το 3αρι ΔΕΝ αξιζει!
Αλλο 200 αλλο 300!
Την αποψη μου λεω εγω αμα ηταν να διαλεξω ενα απο αυτα τα 2 θα επερνα το xiaomi αλλα οχι σε αυτα τα λεφτα! Αμα ηταν να εδινα 300 για ενα απο αυτα τα 2 θα επερνα το μοτορολα ξεκαθαρα!

Δημοσ.

ο x10 είναι πολύ καλύτερος από τον 615,ειτε σε CPU είτε σε gpu,αν θέλεις να συγκρίνεις τον 615 να το κάνεις με τον ΜΤ6735 και προσωπικά αν  ήταν  να επιλέξω θα επέλεγα τον 6735 έναντι του 615, μεταξύ 615 και χ10 ο χ10 είναι καθαρά και με διαφορά καλύτερος

Δηλαδη ο x10 ειναι στα επιπεδα του 808 ας πουμε η πιο κατω;;

Δημοσ.

ποιο κάτω,ο 808 έχει αρκετά καλύτερη gpu

Δηλαδη ο x10 ειναι στα επιπεδα του 808 ας πουμε η πιο κατω;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...