Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Θέλω να αγοράσω ένα αξιόπιστο και με πολύ καλό response, game pad για Windows (10 Pro x64).

Έχω ένα XBOX 360 game pad, wireless, που το έχω αγοράσει περίπου 5 χρόνια πριν. Είμαι απογοητευμένος από το response που έχω σε παιχνίδια όμως το NBA 2K16, αλλά και άλλα.

Οπότε σκέφτομαι να αγοράσω κάποια από τα ακόλουθα:

http://www.razerzone.com/gaming-controllers/razer-sabertooth

http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/controllers/elite-wireless-controller

Η τίμη παίζει ρόλο, αλλά όχι καθοριστικό αν η ποιότητα και η απόκριση (response στις κινήσεις) είναι ασύγκριτα καλύτερα.

Οπότε, ποιό από τα παραπάνω δύο μου προτείνετε;;; Ή θα μου προτείνατε κάποιο άλλο;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εχω το Xbox360 wired controller και σε πλευρας response δεν υπαρχει delay ουτε για πλακα.Και αρα πιστευω καταλαβες τι θελω να πω.Οτι ειναι κατι κακο που εχουν τα ασυρματα δυστηχως σε αρκετα παιχνιδια.Το ειδα πχ και με το ασυρματο f710 της Logitech οταν επαιζα mortal kombat πως ειχε delay στις κινησεις,κοινως ξενερωνεις οταν παιζεις.

Δημοσ.

Εχω το Xbox360 wired controller και σε πλευρας response δεν υπαρχει delay ουτε για πλακα.Και αρα πιστευω καταλαβες τι θελω να πω.Οτι ειναι κατι κακο που εχουν τα ασυρματα δυστηχως σε αρκετα παιχνιδια.Το ειδα πχ και με το ασυρματο f710 της Logitech οταν επαιζα mortal kombat πως ειχε delay στις κινησεις,κοινως ξενερωνεις οταν παιζεις.

OK, σε ευχαριστώ που κάνεις confirm αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα.

Οπότε ποιο μου προτείνεις από τα παραπάνω;

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Κανενα απο τα δυο μιας και το Elite ειναι υπερβολικα πανακριβο και το razer για τα χρηματα του πατατα. Τσιμπα αν θες το XboxOne wireless και αν δεις και στο κανει σε καποια παιχνιδια βαλε το Usb καλωδιο και παιζε ενσυρματα.

Δημοσ.

Κανενα απο τα δυο μιας και το Elite ειναι υπερβολικα πανακριβο και το razer για τα χρηματα του πατατα. Τσιμπα αν θες το XboxOne wireless και αν δεις και στο κανει σε καποια παιχνιδια βαλε το Usb καλωδιο και παιζε ενσυρματα.

Εννοείς αυτό: http://www.you.gr/proionta/pc-parts/cheiristiria/cheiristiria-pc/microsoft-xbox-one-wireless-controller-wireless-ad ;

Αν ναι, ποια η διαφορά του από αυτό που έχω τώρα και έχω πρόβλημα;   (μην πάω και δώσω και τσάμπα τα λεφτά μου! :)   )

Επίσης το ΧΒΟΧ One wireless είναι σίγουρο ότι λειτουργεί και wired;;;

Τέλος, μια ερώτηση για το wireless, εφόσον λειτουργεί και σαν wired: Γίνεται επαναφόρτιση μπαταριών μέσω του USB καλωδίου, ή θα πρέπει πάλι να αγοράσω κάποιο kit για να το κάνω αυτό;

Ευχαριστώ πολύ! :)

Δημοσ.

Λοιπόν, το έψαξα λίγο περισσότερο γιατί σκέφτομαι αύριο να κάνω τις αγορές και θέλω να είμαι σίγουρος.

1) Δεν είμαι σίγουρος αν το Xbox One Wireless Controller με το USB dongle για Windows, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν wired controller συνδέοντάς το μέσω micro USB καλωδίου. Στο XBOX One (κονσόλα) γίνεται (https://support.xbox.com/el-GR/xbox-one/accessories/connect-charge-cable-to-controller), αλλά δεν έχω εξακριβώσει αν γίνεται και στα Windows.

2) Το MICROSOFT Xbox One Play & Charge Kit δεν έχω καταφέρει να εξακριβώσω αν λειτουργεί και σε Windows (10).

3) Δεν έχω καταφέρει να εξακριβώσω αν το παρεχόμενο (στο πακέτο) USB καλώδιο του Play & Charge Kit για την επαναφόρτιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και σαν data καλώδιο ώστε να παίζουμε πάλι σαν να έχουμε wired controller στα WINDOWS.

Εφόσον ξεκαθαρίσω τα παραπάνω, τότε μπορώ να προχωρήσω στην αγορά τους, διαφορετικά θα πρέπει να προτιμήσω καλύτερα το Xbox One Wired controller for Windows.

Δημοσ.

Λοιπόν, το έψαξα λίγο περισσότερο γιατί σκέφτομαι αύριο να κάνω τις αγορές και θέλω να είμαι σίγουρος.

1) Δεν είμαι σίγουρος αν το Xbox One Wireless Controller με το USB dongle για Windows, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν wired controller συνδέοντάς το μέσω micro USB καλωδίου. Στο XBOX One (κονσόλα) γίνεται (https://support.xbox.com/el-GR/xbox-one/accessories/connect-charge-cable-to-controller), αλλά δεν έχω εξακριβώσει αν γίνεται και στα Windows.

2) Το MICROSOFT Xbox One Play & Charge Kit δεν έχω καταφέρει να εξακριβώσω αν λειτουργεί και σε Windows (10).

3) Δεν έχω καταφέρει να εξακριβώσω αν το παρεχόμενο (στο πακέτο) USB καλώδιο του Play & Charge Kit για την επαναφόρτιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και σαν data καλώδιο ώστε να παίζουμε πάλι σαν να έχουμε wired controller στα WINDOWS.

Εφόσον ξεκαθαρίσω τα παραπάνω, τότε μπορώ να προχωρήσω στην αγορά τους, διαφορετικά θα πρέπει να προτιμήσω καλύτερα το Xbox One Wired controller for Windows.

Με βαση ενα Unboxing που βρηκα εχει μεσα και το καλωδιο που προφανως αφου δεν ειναι το play and charge πακετο το καλωδιο που εχει απο κατω ειναι για Usb συνδεση.

Δημοσ.

@Fulgore: ΟΚ, μάλλον έτσι είναι.

Αλλά τι γίνεται με το Play & Charge kit;  Λειτουργεί με Windows;  Θα μπορώ μετά ακόμη να χρησιμοποιήσω το game pad και σαν wired;

Νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι δυστυχώς το USB καλώδιο του Play & Charge kit είναι μόνο για φόρτιση και όχι για Data!

Οπότε πρόβλημα.

Δημοσ.

Κοιτα εγω το παραπανω κοιταζω, γιατι να δωσω 20ευρω για το charge Kit και να παει το controller στα 100ευρω κοντα συνολο το θεωρω κοροιδια οταν μπορεις να κανεις την δουλεια σου με τις επαναφορτιζομενες μπαταριες :)

Δημοσ.

ΟΚ, σωστός, έχεις ένα δίκιο.  Αυτό για το οποίο είμαι διστακτικός μόνο τώρα είναι αν θα έχει κάποια ουσιαστική διαφορά από το XBOX 360 Wireless controller που έχω τώρα, ιδίως όταν το χρησιμοποιώ σαν wireless φοβάμαι ότι δεν θα έχει διαφορά. Ελπίζω να έχει μεγάλη διαφορά σαν wired τουλάχιστον, ώστε να πω ότι θα αξίζει η αγορά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το αγόρασα και δουλεύει μια χαρά και σαν wired controller χωρίς καθόλου μπαταρίες!  Πιστεύω ότι υπάρχει μια αισθητή βελτίωση στο gaming, χωρίς όμως να πάρω αυτό που περίμενα, αλλά πιστεύω λογικό καθώς φταίει και το συγκεκριμένο παιχνίδι για το άθλιο control του παίκτη ιδίως στην άμυνα (NBA 2K16).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...