8anos8888 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Έβλεπα μια ταινία τις προάλλες και παρατήρησα λίγο tearing πάνω και στη μέση της οθόνης κατά τη διάρκεια της ταινίας, στα παιχνίδια είμαι κομπλέ... Δοκίμασα να τρέξω το πρόγραμμα (bs player) με την nvidia αλλά το πρόβλημα παραμένει, δοκίμασα και το classic media player πάλι τίποτα. Τι μπορώ να κάνω;
SPANK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε με αλλη ανάλυση αρχικά και σε εξωτερική οθόνη
8anos8888 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε με αλλη ανάλυση αρχικά και σε εξωτερική οθόνη Το ίδιο κάνει σε όλες τις αναλύσεις , το έχω δοκιμάσει σε εξωτερική οθόνη με 1080p και πάλι τα ίδια... edit: Λοιπόν το έφτιαξα, το πρόβλημα είναι με το theme των windows που το είχα στο basic αντί για το aero. Από ότι φαίνετε δημιουργεί διάφορα προβλήματα η απενεργοποίηση του Aero στα windows 7. 1
Euclides Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Από ότι φαίνετε δημιουργεί διάφορα προβλήματα η απενεργοποίηση του Aero στα windows 7. Δεν νομίζω. Απενεργοποίησε το service Themes, και δες αν σου κάνει τα ίδια.
8anos8888 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομίζω. Απενεργοποίησε το service Themes, και δες αν σου κάνει τα ίδια. Όχι μου κάνει τα ίδια, αλλά και πολύ χειρότερα. :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα