Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ για αρκετά χρόνια πίστευα ότι η Κοζάνη είναι πιο βόρεια (και αρκετά μάλιστα) της Θεσσαλονίκης...

Δημοσ.

Kαι στην Αθήνα υπάρχουν περιοχές με αρνητικό υψόμετρο btw.Στην Ελευσίνα συγκεκριμένα πολλά κεντρικά σημεία και οδοί προς την παραλιακή της έχουν υψόμετρο μέχρι -1.2 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. 

Δημοσ.

Εγώ για αρκετά χρόνια πίστευα ότι η Κοζάνη είναι πιο βόρεια (και αρκετά μάλιστα) της Θεσσαλονίκης...

Και ενας αρκας γνωστος μου νομιζε οτι η Αρκαδια δεν εχει θαλασσα...

Αντι να νομιζετε, γιατι δεν κοιτατε ενα χαρτη?

Δημοσ.

το συνολο των ακτογραμμων της ελληνικης επικρατειας ειναι μεγαλυτερο απο αυτο της αφρικης.

το ειχα διαβασει αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι ισχυει.

Της ευρωπης οχι της ελλαδας κ ηταν λογω των σκανδιναβικων φιορδ κυριως

Δημοσ.

Της ευρωπης οχι της ελλαδας κ ηταν λογω των σκανδιναβικων φιορδ κυριως

Ακαδημαικα,η Ελλαδα εχει περιπου 15.000χλμ ακτογραμμης οταν η Αφρικη εχει περιπου 30.000χλμ. Αυτο οφειλεται στο αναγλυφο της ακτογραμμης και στα 3.000 νησια και βραχονησιδες που ανηκουν στην ελληνικη επικρατεια

Το αλλάξαν ξανά στο SR.

Στα -10 μέτρα το χαμηλότερο υψόμετρο στην Ελλάδα έξω από το Μεσολόγγι

Ειμαι απο το Μεσολογγι και συγκεκριμενα λιγο εξω απο αυτο(12χλμ) και το μερος που λες δεν το γνωριζω.... Εχεις συντεταγμενες του google earth;;
Δημοσ.

Ειμαι απο το Μεσολογγι και συγκεκριμενα λιγο εξω απο αυτο(12χλμ) και το μερος που λες δεν το γνωριζω.... Εχεις συντεταγμενες του google earth;;

http://www.altitude.nu/index.jsp?id=14893

κ το χαμηλότερο υψόμετρο στην Ελλάδα που δεν σχετίζεται με λίμνη

http://www.altitude.nu/index.jsp?id=14894

Δημοσ.

http://www.altitude.nu/index.jsp?id=14893

Το σημειο που φαινεται στον χαρτη ειναι κατι νησακια μεσα στην λιμνοθαλασσα Αιτωλικου(επισημα Μεσολογγιου,αλλα υπαρχει αντιπαραθεση) τα οποια εξεχουν της θαλασσας μολις μισο μετρο αλλα σε καμια περιπτωση -10 μετρα. Αλλωστε πως θα γινοταν μια γουβα να περιβαλλεται απο θαλασσα και να παραμενει γουβα;

κ το χαμηλότερο υψόμετρο στην Ελλάδα που δεν σχετίζεται με λίμνη

http://www.altitude.nu/index.jsp?id=14894

Πως το καταφερα αυτο;;;λολ

Δημοσ.

Το άλλαξαν ξανά στο SR.

Στα -10 μέτρα το χαμηλότερο υψόμετρο στην Ελλάδα έξω από το Μεσολόγγι

Δες λιγο αυριο αν το εχουν ξαναλλαξει και πες μας..,

Δημοσ.

Πως το καταφερα αυτο;;;λολ

Τι κατάφερες; Όλη η περιοχή που φαίνεται στο σημείο έχει αρνητικό υψόμετρο.Απέναντι από το -10 έχει κ άλλο σημείο με  -8.Επίσης δεν είναι ''νησάκια'' ή κάτι σαν ''νησάκια''.Αποξηραμένο μέρος φαίνεται.

Αν πατήσεις το map option δίνεται καθαρά ως ξηρά το σημείο των -10.

Δημοσ.

Ακαδημαικα,η Ελλαδα εχει περιπου 15.000χλμ ακτογραμμης οταν η Αφρικη εχει περιπου 30.000χλμ. Αυτο οφειλεται στο αναγλυφο της ακτογραμμης και στα 3.000 νησια και βραχονησιδες που ανηκουν στην ελληνικη επικρατεια

Θυμάμαι που μας τα έλεγαν αυτά με υπερηφάνεια στο σχολείο, λες και κάτι τρέχει στα γυφτικα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι κατάφερες; Όλη η περιοχή που φαίνεται στο σημείο έχει αρνητικό υψόμετρο.Απέναντι από το -10 έχει κ άλλο σημείο με  -8.Επίσης δεν είναι ''νησάκια'' ή κάτι σαν ''νησάκια''.Αποξηραμένο μέρος φαίνεται.

Αν πατήσεις το map option δίνεται καθαρά ως ξηρά το σημείο των -10.

Εννοω πως καταφερα να κανω παραθεση το ποστ που εγραφα εκεινη την στιγμη. Επισης πιστεψε με. Νησακια μες την λιμνοθαλασσα ειναι με αρμυρικια που φωλιαζουν πολλα αποδημητικα και μη θαλασσοπουλια. Αποξηραμενο μερος δεν ειναι. Απλα το νερο που τα περιβαλλει ειναι μετα βιας μισο μετρο

Θυμάμαι που μας τα έλεγαν αυτά με υπερηφάνεια στο σχολείο, λες και κάτι τρέχει στα γυφτικα.

Δεν ανεφερα κατι με ψωρο-περηφανεια... Η αληθεια ειναι.

Δημοσ.

Γιατι, τοσο ασημαντο και υποβαθμισμενο σου φαινεται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...