Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας, πρόσφατα μου κάηκε η καρτα γραφικών οντας "σκυλι" μιας και το στυσιμο του κουτιου Είναι πανάρχαιο, εκανα παραγγελία την GeForce Gtx750 ti και δεν ξερω κατα ποσο ειναι δυνατό να κουμπωσει πανω στν μητρική Ga-970A-UD3 gigabyte, εχετε να μ προτείνεται κάποια αλλη αν κ.εφόσον δεν κουμπωνει ?αναβάθμιση λογισμικού θα γινει αργότερα αλλα για τν.ωρα επειγη να παρω μια καλουτσικη καρτα γραφικών. .ευχαριστω για τν χρονο σας

Δημοσ.

Εντάξει είναι η κάρτα που παρήγγειλες αλλά πες μας και τα υπόλοιπα κομμάτια του συστήματος σου καθώς και την χρήση που κάνεις.

Όταν λες αναβάθμιση λογισμικού τι εννοείς ?

Δημοσ.

Όλες οι κάρτες κουμπώνουν (από πλευρά μητρικής)... Το μόνο σου πρόβλημα θα είναι ο χώρος, δηλαδή αν έχει μικρό κουτί και πάρεις κάρτα αεροδρόμιο δεν θα χωράει στο κουτί...... 

Κάτι που μου έκανε εντύπωση... Λες επάνω πως έχει παραγγείλει την GeForce Gtx750 και ρωτάς αν κουμπώνει. Αν πούμε ότι οι κάρτες κουμπώνουν ανάλογα με τις μητρικές είμαι ο μόνος που σκέφτηκα το ότι να ρωτήσεις για το αν κουμπώνει ενώ την έχεις ήδη πάρει είναι λίγο περίεργο :P (Δεν ειρωνεύομαι προς θεού.... απλά μου φάνηκε λίγο παράξενο)..

Δημοσ.

τν εχω παραγγείλει βασικά, δεύτερον για να κανω μια τετοια ερώτηση σημαίνει οτι δεν εχω κ πολυ ιδέα απλα απο pci υποδοχές σε pci 3.0 πίστευα οτι υπαρχει διαφορα κ οτι δεν θα μπαίνει πάνω στν μητρική π είναι παλιά

απλά είχα διαβάσει σε ενα αλλο παραπλυσιο άρθρο οτι ενδέχεται να μν υποστηρίζουν οι παλιές μητρικές (7ετιας σίγουρα)

Δημοσ.

τν εχω παραγγείλει βασικά, δεύτερον για να κανω μια τετοια ερώτηση σημαίνει οτι δεν εχω κ πολυ ιδέα απλα απο pci υποδοχές σε pci 3.0 πίστευα οτι υπαρχει διαφορα κ οτι δεν θα μπαίνει πάνω στν μητρική π είναι παλιά

απλά είχα διαβάσει σε ενα αλλο παραπλυσιο άρθρο οτι ενδέχεται να μν υποστηρίζουν οι παλιές μητρικές (7ετιας σίγουρα)

Αα οκ ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...